dimitra_m3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μια χαρα τροφη ειναι το σουβλακι αρκει να βγαλεις το βρωμολαδο που βαζουν στα σουβλατζιδικα Μόνο burger και πίτσα τον αφήνω να φάει, η neny μου τον χάλασε...τςτςτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 α τον εχεις σε προγραμμα δεν το ξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ο Στορμ λογικά μασαμπουκωνε κ πριν γνωρίσει εμένα κ το θρεντ μου :Ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 α τον εχεις σε προγραμμα δεν το ξερα. δεν με ακούει Ο Στορμ λογικά μασαμπουκωνε κ πριν γνωρίσει εμένα κ το θρεντ μου :Ρ μασαμπούκωνε πριν δημιουργηθεί...ακόμα και όταν υπήρξε ως "ιδέα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μόνο burger και πίτσα τον αφήνω να φάει, η neny μου τον χάλασε...τςτςτς Εμ δε μου εφτιαξες τιποτα απο τα δυο οποτε απο το να μεινω πεινασμενος το ριξα στους σουβλακους. Ο Στορμ λογικά μασαμπουκωνε κ πριν γνωρίσει εμένα κ το θρεντ μου :Ρ Αυτο ειναι αληθεια, εχω χροοοονια εμπειριας στον συγκεκριμενο τομεα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Βασικα το πιστευω αυτο με το σουβλακι. Αν βγαλεις λαδωμενες πιτες και τις τηγανιτες πατατες μια χαρα ειναι . Αντιθετα επιφυλασσομαι για την ποιοτητα του κρεατος απο το οποιο φτιαχνεται ο γυρος . Σουβλακι μονο παιρνω κιεγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 τότε τι τρώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Anti-Fitness Thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 τότε τι τρώς 2 αντι για 1 :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 αύριο πρέπει να γίνουν και οι σχετικές προμήθειες χχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μηηηην έρθω στο φιτνες και αρχίσω να σας κράζω που λιωνετε στα γυμναστηρια!!!! Στορμ μην ακούς. Κράτα γερά. Αγαπάμε σουβλάκια. Και η κοιλίτσα στον άντρα πρέπει να υπάρχει, ωραίο μαξιλαράκι χιχιχι. αντρας με κοιλιτσα ειναι σα καραμελιτσα. Εχει αλλη χαρη ομως το να ξαπλωνεις πανω σε ωραιους κοιλιακους και με το αλλο χερι να πιανεις ενα γυμνασμενο στηθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλά ρε γμτ,πώς στο διαολο μένουν έτσι ενώ τρώνε τα κερατά τους;Έχω δει και άλλους στο youtube που πηγαίνουν και σε διαγωνισμούς,όπως ο furious pete,αλλά τι κάνουν μετά;Λιποδιαλύτες και έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλά ρε γμτ,πώς στο διαολο μένουν έτσι ενώ τρώνε τα κερατά τους;Έχω δει και άλλους στο youtube που πηγαίνουν και σε διαγωνισμούς,όπως ο furious pete,αλλά τι κάνουν μετά;Λιποδιαλύτες και έτσι; 1)δαχτυλο και ξερνανε off camera ( ή ξερνανε χωρις καν δαχτυλο) 2)το να φας μια μερα ετσι αν ολες τις αλλες εισαι κομπλε δεν εχεις προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις