Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πιο vfm smartphone , good chhoice , way to go για ποιοτικο αντιφιτνεςς :P

σκεφτομουν και το 4Χ αλλα προτιμησα το pure android, σιγουρα τωρα θα ανεβαζω αβερτα :P

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πήρα το xiaomi mi max 2 (λόγω θηριώδους μπαταρίας) και δεν μετάνοιωσα. Καλύτερα που δεν πήρες το 4Χ, δεν έχει καλή κάμερα. 

Περιμένουμε! Εγώ ξέχασα να ανεβάσω ρολό, κρεατικά, γλυκά...Άστα, με τα μούτρα έπεσα :P 

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν Xiaomi με καθαρό android?

το mi a1 ειναι το πρωτο που βγηκε ανηκει στην κατηγορια android one κατι σαν τα nexus δηλαδη απο αλλους κατασκευαστες, πηρα την 7.1.2 χθες και μαλλον σε λιγο μπορει και πριν το τελος του χρονου ερχεται και η oreo

• Like 1
Δημοσ.

Θα σας δειρωωωω!

So, περιμενω πραματακια απο κεμπαπτζιδικον να καταφθασουν σε λιγο. Εκοψε πεινα, ακολουθουν φωτο.

Δημοσ.

Delivery απο 'Μπαρμπαλιας', Φιλαδελφεια. Εγραφε κεμπαπτζιδικο οποτε λογικα ειναι η εξειδικευση του. Θα δοκιμασω το κεμπαπ κοτοπουλο για την ωρα.

post-119922-0-92502500-1514493947_thumb.jpg

post-119922-0-80413800-1514493994_thumb.jpg

post-119922-0-19812600-1514494032_thumb.jpg

post-119922-0-94090100-1514494065_thumb.jpg

post-119922-0-63982600-1514494097_thumb.jpg

• Like 14
Δημοσ.

Ωραίος ο Μπαρμπαλιας, έχω πάρει από το μαγαζί στην νέα Ιωνία. Παραδοσιακό κεμπάπ του (δηλαδή χωρίς πατάτες) αλλά φεύγει πολύ εύκολα. :P

• Like 3
Δημοσ.

Θα σας δειρωωωω!

So, περιμενω πραματακια απο κεμπαπτζιδικον να καταφθασουν σε λιγο. Εκοψε πεινα, ακολουθουν φωτο.

Και εγώ ανεβάζω σέ λίγο νέο υλικό :P

Δημοσ.

Βιάζονται να πάνε να περιμένουν όρθιοι. :lol:

@ PETROS13

Από το παρακάτω στη γωνία τα πήρα.. :P

Δεν πειράζει διαφημισα και αυτό χωρίς να έχω ψωνίσει κάτι :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Καθώς scrollάρω προς τα κάτω ο μεζές μεγαλώνει, σε κάποια φάση μετά το σουβλάκι νόμιζα ότι θα δω κάνα γουρουνόπουλο. :D

• Like 7
Δημοσ.

Καθώς scrollάρω προς τα κάτω ο μεζές μεγαλώνει, σε κάποια φάση μετά το σουβλάκι νόμιζα ότι θα δω κάνα γουρουνόπουλο. :D

ενταξει μωρε τσιμπησα ισα ισα μην πιο σκετο το κρασι και με πειραξει :P

• Like 2
Δημοσ.

ενταξει μωρε τσιμπησα ισα ισα μην πιο σκετο το κρασι και με πειραξει :P

Το καταλάβαμε...Μα είναι δυνατόν? ΑΙΣΧΟΣ! Γιατί τόσο λίγο τσένταρ-μπεικον στις πατάτες? Απαιτώ να κλείσει το μαγαζί ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...