Anorymous Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 το πιο vfm smartphone , good chhoice , way to go για ποιοτικο αντιφιτνεςς σκεφτομουν και το 4Χ αλλα προτιμησα το pure android, σιγουρα τωρα θα ανεβαζω αβερτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πήρα το xiaomi mi max 2 (λόγω θηριώδους μπαταρίας) και δεν μετάνοιωσα. Καλύτερα που δεν πήρες το 4Χ, δεν έχει καλή κάμερα. Περιμένουμε! Εγώ ξέχασα να ανεβάσω ρολό, κρεατικά, γλυκά...Άστα, με τα μούτρα έπεσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 σκεφτομουν και το 4Χ αλλα προτιμησα το pure android, σιγουρα τωρα θα ανεβαζω αβερτα Υπάρχουν Xiaomi με καθαρό android? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχουν Xiaomi με καθαρό android? το mi a1 ειναι το πρωτο που βγηκε ανηκει στην κατηγορια android one κατι σαν τα nexus δηλαδη απο αλλους κατασκευαστες, πηρα την 7.1.2 χθες και μαλλον σε λιγο μπορει και πριν το τελος του χρονου ερχεται και η oreo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Θα σας δειρωωωω! So, περιμενω πραματακια απο κεμπαπτζιδικον να καταφθασουν σε λιγο. Εκοψε πεινα, ακολουθουν φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Κεμπαμπτζιδικον που; Στην καλλιθέα; Αυτό είχε πάρει φωτιά πρόσφατα... Εκτός και αν εννοείς κάπου αλλού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Delivery απο 'Μπαρμπαλιας', Φιλαδελφεια. Εγραφε κεμπαπτζιδικο οποτε λογικα ειναι η εξειδικευση του. Θα δοκιμασω το κεμπαπ κοτοπουλο για την ωρα. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ωραίος ο Μπαρμπαλιας, έχω πάρει από το μαγαζί στην νέα Ιωνία. Παραδοσιακό κεμπάπ του (δηλαδή χωρίς πατάτες) αλλά φεύγει πολύ εύκολα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Θα σας δειρωωωω! So, περιμενω πραματακια απο κεμπαπτζιδικον να καταφθασουν σε λιγο. Εκοψε πεινα, ακολουθουν φωτο. Και εγώ ανεβάζω σέ λίγο νέο υλικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Βιάζονται να πάνε να περιμένουν όρθιοι. @ PETROS13 Από το παρακάτω στη γωνία τα πήρα.. Δεν πειράζει διαφημισα και αυτό χωρίς να έχω ψωνίσει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Πήγαμε για ένα κρασάκι με τόν αδελφό με τον κατάλληλο μεζέ. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καθώς scrollάρω προς τα κάτω ο μεζές μεγαλώνει, σε κάποια φάση μετά το σουβλάκι νόμιζα ότι θα δω κάνα γουρουνόπουλο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καθώς scrollάρω προς τα κάτω ο μεζές μεγαλώνει, σε κάποια φάση μετά το σουβλάκι νόμιζα ότι θα δω κάνα γουρουνόπουλο. ενταξει μωρε τσιμπησα ισα ισα μην πιο σκετο το κρασι και με πειραξει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Η μισή μπριζόλα μου... Αρχικό βάρος 1.2 κιλά. Όπως καταλαβαίνετε ήταν τόσο ελαφρία που πετούσε!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 ενταξει μωρε τσιμπησα ισα ισα μην πιο σκετο το κρασι και με πειραξει Το καταλάβαμε...Μα είναι δυνατόν? ΑΙΣΧΟΣ! Γιατί τόσο λίγο τσένταρ-μπεικον στις πατάτες? Απαιτώ να κλείσει το μαγαζί ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις