Anorymous Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ο anorymous το πήρε πάνω του το thread Δώσεεεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ο anorymous το πήρε πάνω του το thread Δώσεεεεε ετσι πρεπει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Χρόνια πολλά 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Pastabar 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μία απλή μακαρονάδα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Χρόνια πολλά ΩΘΕΕΜΟΥ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Κουραμπιεδάκια πριν το χιόνι (από το σπίτι μου, συνταγή Παρλιάρου με γραπτή εγγύηση από εμένα) και σοκολατάκια από το αγαπημένο Le Chocolat στο Σύνταγμα. Έχετε ξεφύγει οι Αθηνέ(ζ)οι με τις αναμονές στα καφέ, dear lord, πόσο χρόνο έχετε για πέταμα;; 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ θέλω να τονίσω πως όλο και περισσότερο κάθε χρόνο μειώνονται τα σπιτικά μελομακάρονα. Γιατί ; Γιατί ; Γιατί ; Εμείς τι φταίμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι εύκολα όσο οι κουραμπιέδες. Έχω πετάξει τρεις φορές μελομακάρονα. Φέτος έκανα και ήταν καλούτσικα αλλά όχι τέλεια. Πρόλαβα να κεράσω και τη γιαγιά μου πριν ταξιδέψει, το ευχαριστήθηκε αυτό το ένα που κατάφερε να φάει. Του χρόνου θα τα κάνουμε καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Έχετε ξεφύγει οι Αθηνέ(ζ)οι με τις αναμονές στα καφέ, dear lord, πόσο χρόνο έχετε για πέταμα;; Για καφέ έχουν όλοι χρόνο, αλλά στους δρόμους (ειδικά τα μηχανάκια), πηγαίνουν σαν τρελοί. Στη δουλειά μου επίσης σπρώχνονται τώρα τις γιορτές, ειδικά στο παιδικό τμήμα (για δώρα κλπ). Καλά που δεν είμαι στις πωλήσεις, το καλάσνικοφ το είχα σίγουρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 και σοκολατάκια από το αγαπημένο Le Chocolat στο Σύνταγμα. 20171227_180845.jpg Και μια φώτο του μαγαζιού 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Χρόνια πολλά Στο thumbnail φαίνεται σαν τέρας που βγήκε από έλος, έτοιμο να κάνει επίθεση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Για καφέ έχουν όλοι χρόνο, αλλά στους δρόμους (ειδικά τα μηχανάκια), πηγαίνουν σαν τρελοί. Στη δουλειά μου επίσης σπρώχνονται τώρα τις γιορτές, ειδικά στο παιδικό τμήμα (για δώρα κλπ). Καλά που δεν είμαι στις πωλήσεις, το καλάσνικοφ το είχα σίγουρο Βιάζονται να πάνε να περιμένουν όρθιοι. @ PETROS13 Από το παρακάτω στη γωνία τα πήρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις