Grim Ripper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Pentagram στο Ν. Ηράκλειο μαζί με ένα φιλαράκι. Ποικιλία κρεατικών (άσχετα αν δεν φαίνονται, οι πατάτες είναι λιγότερες από το βουνό στην φωτογραφία) και δύο μπύρες Weihenstephaner 18
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μου θύμησε Σερβιτόρος "Πως βρήκατε το μπιφτέκι?" Πελάτης "Τυχαία, κάτω από μια πατάτα..." 7
discoboyminimal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 εκανα το λαθος και ανοικα 1 παρα 2 λεπτα το θεμα..γιατιιιι...!! ειστε μεγαλοι σαταναδες εδω μεσα!!
Fotis13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μαλεμπι Ανω Γλυφαδα καζαν ντιπι με βουβαλισια κρεμα κιουνεφε με παγωτο βανιλια ,για αυτο δεν εχω λογια ... 12
veteranos123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Pentagram στο Ν. Ηράκλειο μαζί με ένα φιλαράκι. Ποικιλία κρεατικών (άσχετα αν δεν φαίνονται, οι πατάτες είναι λιγότερες από το βουνό στην φωτογραφία) και δύο μπύρες Weihenstephaner χαχαχαχα φαίνεται και το κέικ 1
dimitris21gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Είπα να εξαπλωθώ και στην ζαχαροπλαστική και το πρώτο γλυκό ever που έφτιαξα είναι μελομακάρονα με σοκολάτα από την συνταγή του Άκη. Δεν μπορώ να πω ότι έγιναν και σούπερ αν τα συγκρίνω με τα περσινά που τα έκανα με την μαμά, αλλά σίγουρα δύσκολα θα αντέξουν μέχρι την πρωτοχρονιά...τουτέστιν τρώγονται! 7
Highlander Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καιρό είχα να γράψω εδώ... Έχω πήξει στη δουλειά. Έκοψα το τσιγάρο και καπνίζω μπέικον: Είπα να κάνω και ένα καπνιστό Απάκι: Χωρίς δοκιμή δεν γίνεται: Έτοιμα για φύλαξη: Είναι δυνατόν να μην ψήσουμε και κάτι ; Fish & Chips Μπογάνα (πιο νόστιμο από όσο περίμενα): Κρουασάν, συνταγή από Food Wishes: Μια δοκιμή για ψωμί: Και μια δοκιμή για ψωμάκια με γέμιση τυροπιτακίου: Άντε και μία καλλιτεχνική: Κοτόσουπα (από τις κότες μου): Γυρίσαμε από το χωριό μεσημέρι πεινασμένοι (μετά από ελιές) και θέλαμε κάτι πρόχειρο. Πατάτες τηγανιτές, με homade bacon, provolone και cheddar: Και 2 ψαράκια στο φούρνο. Slow cooking και έγιναν πεντανόστιμα: 26
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Working place Τα ασπρα πισω απο τη μερεντα ειναι πραλινα φουντουκιου ολυμπος 5 + 15 κιλα 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Απλά βλέπεις ή τρως κιόλας; Εγω δεν τα τρωω ακομη και οταν μπορω Ειναι για τα ματια και μονο
panossar95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καπνιστό απακι???? Ποοοοοοο ρε μάστορα, πόσο γαμ**? Τι μου έκανες τώρα, και το λατρεύω
Getta Robo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Η πιτσα ειναι το σημαντικοτερο γευμα της ημερας, αλλα και τα μπεργκερ κανουν αριστα την δουλεια τους. 12
Anorymous Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Παρτε ενα προσεχως και σε λιγο ερχονται και οι υπόλοιπες φωτο 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις