Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Το λαος και καλαμακι της καρδιας μας 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 τουλαχιστον εσυ βρισκεις παρεα για να πας. οι δικοι μου οι γνωστοι ειτε δεν τους αρεσει το γιαπωνεζικο ειτε ειναι μιζεροι και το να δωσουν πανω απο 10 ευρω για φαγητο τους φαινεται αδιανοητο. Δεν είσαι η μόνη Τα ίδια τραβάω κ εγώ Μόνο ένα ζευγάρι έχουμε γ παρέα σε φαγητά και τέτοια λίγο ακριβα,όλοι οι άλλοι μιζεριαζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pique88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Vincenzo Γλυφάδα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Απογευματινό κολατσιό με Πολωνικά γαριδάκια και Σουηδική σοκολάτα. Από τις ελάχιστες mainstream σοκολάτες που λένε salted caramel και δίνουν έμφαση στο salted αντί για το caramel. Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα αλλά περί ορέξεως. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το γνωστο cheesecake επος στο Μoorings 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μπεργκερακια σημερα ενα με πατατες και ενα σχετο 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τι γινεται μονο εγω θα ανεβαζω 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα τυλιχτά από το "κεφτές και...δεν φταις" αλλά η πείνα κυριάρχησε Το κεφτεδάκι του ΑΨΟΓΟ. Μαμαδίσιο θα έλεγα. Δένει άψογα με κρεμμυδάκι και γιαουρτάκι με άνηθο που έχουν μέσα! Δυστυχώς οι προτηγανισμένες πατάτες χαλάνε το μαμαδίσιο του πράματος, αλλά ήταν αρκετά καλές nonetheless! Ο γύρος μέτριος. Το κοτομπέικον καλό. Αυτά δοκιμάσαμε. Τα κεφτεδάκια με κέρδισαν και θα ξαναπάρω 1000% Στην επόμενη παραγγελιά θα μπει και φώτο (αν και παίζει να πάμε από εκεί next time - έχει ωραίες προσφορές στα κεφτεδάκια! ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τι γινεται μονο εγω θα ανεβαζω Εμείς το έχουμε ρίξει στα ελαφρά αυτή τη βδομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εμείς το έχουμε ρίξει στα ελαφρά αυτή τη βδομάδα. και εγω το ιδιο σημερα με ενα καφε ειμαι πηρα κατι ελαφρυ να τον συνοδεύσω 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ώχ, έχεις πάρει φόρα εσύ 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Κριτσα ,Πορταρια ,Πηλιο μου το προτεινε η Μαργαριτα Ο αγριοχοιρος με πουρε γλυκοπατας και σαλτσα απο δαμασκηνα και συκα ηταν επος . 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ώχ, έχεις πάρει φόρα εσύ ναι δεν με σταματαει τωρα τιποτα 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις