Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 νόμιζα ότι είχα περισσότερα για να απλώσω , αλλά είχα υπολογίσει λάθος. Μετά βαρέθηκα να τα αλλάξω θέση Fixed! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Χαχαχ δεν άντεξες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Fixed! Χειροτερος απο εμενα με τον θερμοσιφωνα εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Fixed! Τώρα μάλιστα, τρώγεται! Οταν ο ψυχαναγκασμός βαράει κόκκινο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 anti fitness gourmet ορεκτικο : Saint jacques (χτενια; ) με fondu λαχανικων και αυγο poché (La fondue de légumes de saison, oeuf poché et Saint-Jacques rôties) noisette αρνιoυ σε πρασινη κρουστα με σως εστραγκον (La noisette d’agneau en croûte verte et émulsion à l’estragon) το επιδορπιο δεν μου αρεσε καθολου γι'αυτο και δεν το δημοσιευω 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 2 δεκάρες η οκά. Κουκάκι. Μεριδούλες. ΥΓ: Είχε και ένα κοντοσούβλι , αλλά δε το πρόλαβα 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αν τα μπιφτέκια ήταν 1 μερίδα respect Αν τα μπιφτέκια ήταν μεγέθους κεφτεδάκια, για κλάματα Αν απο την άλλη ήταν όντως κεφτεδάκια, κλαιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μα ήταν κεφτεδάκια. Απλά κεφτεδάκια σε αρκετά μεγάλο μέγεθος για κεφτέ. Εγώ περίμενα μικρότερη μερίδα. Οι μερίδες είναι πάνω από ικανοποιητικές. Η ποιότητα αρκετά καλή! Οι τιμές, οκ, δε το λες και φθηνό. Εξυπηρέτηση πολύ καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω :S 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τι είναι τούτο; Νομίζω πρέπει να πας για κανενα banιο storm.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Shots fired 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Αν αυτή η γόνδολα που έχει πάχος ψωμιού 5 πόντους, έχει μέσα όντως τόσα τυριά όσο φαίνεται τότε καλώς ανήκει στο αντιφίτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Gaku μου το προτεινε μια Γιαπωνεζα γνωστη που εχω και ειναι με Ιαπωνα σεφ. Αν εξαιρεσεις τα top tier Nobu,Kiku νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα στην κατηγορια μαζι με αυτο που ειχε προτεινει η Evabb που εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα δεν εχω παει ακομα. Το μονο μειον ειναι πως το μαγαζι ειναι μικρο και τα τραπεζια πολυ κοντα και αν δεν κλεισεις τραπεζι πολυ δυσκολα θα βρεις . 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 τουλαχιστον εσυ βρισκεις παρεα για να πας. οι δικοι μου οι γνωστοι ειτε δεν τους αρεσει το γιαπωνεζικο ειτε ειναι μιζεροι και το να δωσουν πανω απο 10 ευρω για φαγητο τους φαινεται αδιανοητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις