Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί έπεσε τόσο πίσω το thread??

Τεσπά, έφτιαξα με τα χεράκια μου χαλβά σιμιγδαλένιο και πίτσα. Έχει να πέσει πολύ μάσα το ΣΚ :-D

attachicon.gif 20171201_132340.jpg

attachicon.gif 20171201_132359.jpg

Τα έβαλες που τα έβαλες τα αμύγδαλα από πάνω, βάλ'τα τουλάχιστον σε μια λογική σειρά! (μιλάει ο ψυχαναγκαστικός μέσα μου) :P 

• Like 3
Δημοσ.

https://youtu.be/u_9AlNTtmRc

Απο οσο ξερω η νουγκατινα παιζει μονο θεσσαλια. Εχω να πω οτι ειναι ενα γλυκο που πρεπει να δοκιμασει οπωσδηποτε καποιος και προσωπικα για μενα ασχετα με το guiness κατεχει το ρεκορ καλυτερης γευσης. Νο 1, τελος.

24291738_919578814865989_173948843862519

Δημοσ.

Ισχυει ομως σκεψου οτι αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα, το burger εχει πλεον καθιερωθει αρκετα στην Ελλάδα, εδω στην Καβάλα και στη Ξανθη ( τις αναφερω γιατι ειμαι απο την μια και σπουδαζω στην αλλη) εχουν ανοιξει μπεργκεραδικα. Και συνηθως εχουν ενα κακο, ειναι ακριβουτσικα, ενω με γυρο τρως φτηνα και σκας. Αν καποιος ανοιξει μπεργκερ σε καλες τιμες πιστευω θα πιάσει. Γενικα στην Ελλάδα στο fast food ποσοτητα>ποιτητα για την πλεοψηφια

Συμφωνώ ότι τα burgerαδικα ειναι ακριβά.

Αλλά να σκεφτείς ότι τα McDonald (τα φτηνότερα Burger στην χώρα) που ένα Cheese κοστίζει 1.5€ δεν φτάνει ούτε για το γαμώτο.

Προσωπικά όταν πάω McDonald για να φάω σαν άνθρωπος χαλάω άνετα 10€

Άρα ουσιαστικά ότι πληρώνεις παίρνεις, την μία θα πληρώσεις και θα πάρεις ένα μεγάλο Burger και την άλλη θα πληρώσεις 1.5€ και θα πάρεις ένα burger που ούτε για ορεκτικό δεν σου φτάνει.

Στα του θέματος, εγώ δεν θα περίμενα Burger king κατάστημα σε Ξάνθη και καβάλα. Άντε να φτιάξουνε κανένα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άντε σε καμία μεγαλύτερη πόλη (Γιάννενα).

Δημοσ.

Τα έβαλες που τα έβαλες τα αμύγδαλα από πάνω, βάλ'τα τουλάχιστον σε μια λογική σειρά! (μιλάει ο ψυχαναγκαστικός μέσα μου) :P

νόμιζα ότι είχα περισσότερα για να απλώσω , αλλά είχα υπολογίσει λάθος. Μετά βαρέθηκα να τα αλλάξω θέση :-D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

νόμιζα ότι είχα περισσότερα για να απλώσω , αλλά είχα υπολογίσει λάθος. Μετά βαρέθηκα να τα αλλάξω θέση :-D

Fixed! :P

post-40751-0-48182100-1512135774_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Fixed! :P

Χειροτερος απο εμενα με τον θερμοσιφωνα εισαι :P

Δημοσ.

anti fitness gourmet

ορεκτικο : Saint jacques (χτενια; ) με fondu λαχανικων και αυγο poché

(La fondue de légumes de saison, oeuf poché et Saint-Jacques rôties)

TmYY2z.jpghYtVr4.jpg

noisette αρνιoυ σε πρασινη κρουστα με σως εστραγκον

(La noisette d’agneau en croûte verte et émulsion à l’estragon)

6vGxOw.jpg
edkbtg.jpg

το επιδορπιο δεν μου αρεσε καθολου γι'αυτο και δεν το δημοσιευω

• Like 12
Δημοσ.

Αν τα μπιφτέκια ήταν 1 μερίδα respect

Αν τα μπιφτέκια ήταν μεγέθους κεφτεδάκια, για κλάματα

Αν απο την άλλη ήταν όντως κεφτεδάκια, κλαιν

Δημοσ.

Μα ήταν κεφτεδάκια. Απλά κεφτεδάκια σε αρκετά μεγάλο μέγεθος για κεφτέ. Εγώ περίμενα μικρότερη μερίδα. Οι μερίδες είναι πάνω από ικανοποιητικές. Η ποιότητα αρκετά καλή! Οι τιμές, οκ, δε το λες και φθηνό. Εξυπηρέτηση πολύ καλή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...