LittyMeek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εδώ και σχεδον 2 χρόνια είναι στον αέρα το θέμα επειδή υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το αν αξίζει η όχι. Προσωπικά δεν το βλέπω να γίνεται. Στην Ελλάδα του γύρου δεν χωράνε Burger fast food, εδώ ολόκληρα McDonald και έχουν κλείσει τα περισσότερα μαγαζιά. θα έρθουν τα Burger king που δεν τα ξέρει ούτε η μάνας τους; Ούτε τα έχει δοκιμάσει ποτέ Έλληνας; Ισχυει ομως σκεψου οτι αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα, το burger εχει πλεον καθιερωθει αρκετα στην Ελλάδα, εδω στην Καβάλα και στη Ξανθη ( τις αναφερω γιατι ειμαι απο την μια και σπουδαζω στην αλλη) εχουν ανοιξει μπεργκεραδικα. Και συνηθως εχουν ενα κακο, ειναι ακριβουτσικα, ενω με γυρο τρως φτηνα και σκας. Αν καποιος ανοιξει μπεργκερ σε καλες τιμες πιστευω θα πιάσει. Γενικα στην Ελλάδα στο fast food ποσοτητα>ποιτητα για την πλεοψηφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 ειναι ακριβουτσικα, ενω με γυρο τρως φτηνα και σκας The crux of the matter. Εχουν μεινει 3 KFC σε μια πολη 4 εκατομμυριων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 The crux of the matter. Εχουν μεινει 3 KFC σε μια πολη 4 εκατομμυριων Δεν το δουλεύεις και πολύ καλά το google μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ισχυει ομως σκεψου οτι αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα, το burger εχει πλεον καθιερωθει αρκετα στην Ελλάδα, εδω στην Καβάλα και στη Ξανθη ( τις αναφερω γιατι ειμαι απο την μια και σπουδαζω στην αλλη) εχουν ανοιξει μπεργκεραδικα. Και συνηθως εχουν ενα κακο, ειναι ακριβουτσικα, ενω με γυρο τρως φτηνα και σκας. Αν καποιος ανοιξει μπεργκερ σε καλες τιμες πιστευω θα πιάσει. Γενικα στην Ελλάδα στο fast food ποσοτητα>ποιτητα για την πλεοψηφια καταλαβαίνω τι λες αλλά είναι εν μέρη λάθος. Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες στο burger από έξω. Αν το πάμε μέσω τιμής τότε πάει περίπου έτσι: ειδικό price point για burgers από mcdonalds/burger king κτλπ (1-1.5€ ή όσο κάνει το φλατ cheeseburger) χαμηλού κόστους (πχ hot hot) λίγο πιο advanced/μέσης τιμής (simply burger που παίζουν από 6-7 εώς 10€) και τα πιο ποιοτικά/ακριβά (8-9+€ το burger) Το σουβλάκι μπαίνει αμέσως μετά απο τα mcdonalds (ανάμεσα στην 1η και 2η κατηγορία ως προς την τιμή) και είναι πιο χορταστικό (και για μένα και γευστικό) από την αμέσως επόμενη κατηγορία που είναι πχ το burger από hot hot. Τώρα έστω οτι το burger king έχει τιμές και ποσότητα mcdonalds τότε είναι δύσκολο να βγάλει το ζητούμενο κέρδος (1 σουβλάκι > 2 φλατ cheeseburgers από mc). Aν πάει να χτυπήσει στην κατηγορια των 3-4€ το burger θα φύγει ακόμα πιο άκλαφτο... Η μόνη πιθανότητα να πετύχει είναι η προσωρινή επιτυχία (σύγκριση nanou τότε με τώρα, mikel τότε με τώρα, hot hot τότε με τώρα) ΥΓ. μόλις διάβασα την ανάλυση που έγραψα... λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δεν το δουλεύεις και πολύ καλά το google μου φαίνεται Γιατι ποσα εχει? Στο Χολαργο εκλεισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το 1 ειναι Πειραια, το αλλο ειναι τα γραφεια, τα 2 ειναι σε Mall, 3 μενουν (και κανενα κοντα σε Αγ. Παρασκευη που ειμαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Απο οσο ξερω η νουγκατινα παιζει μονο θεσσαλια. Εχω να πω οτι ειναι ενα γλυκο που πρεπει να δοκιμασει οπωσδηποτε καποιος και προσωπικα για μενα ασχετα με το guiness κατεχει το ρεκορ καλυτερης γευσης. Νο 1, τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 γιατί έπεσε τόσο πίσω το thread?? Τεσπά, έφτιαξα με τα χεράκια μου χαλβά σιμιγδαλένιο και πίτσα. Έχει να πέσει πολύ μάσα το ΣΚ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Την βλέπεις και τρέμουν τα χέρια σου την πίτσα, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Την βλέπεις και τρέμουν τα χέρια σου την πίτσα, ε; Με την πείνα που έχω τώρα λογικό είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 γιατί έπεσε τόσο πίσω το thread?? Τεσπά, έφτιαξα με τα χεράκια μου χαλβά σιμιγδαλένιο και πίτσα. Έχει να πέσει πολύ μάσα το ΣΚ 20171201_132340.jpg 20171201_132359.jpg Τα έβαλες που τα έβαλες τα αμύγδαλα από πάνω, βάλ'τα τουλάχιστον σε μια λογική σειρά! (μιλάει ο ψυχαναγκαστικός μέσα μου) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 https://youtu.be/u_9AlNTtmRc Απο οσο ξερω η νουγκατινα παιζει μονο θεσσαλια. Εχω να πω οτι ειναι ενα γλυκο που πρεπει να δοκιμασει οπωσδηποτε καποιος και προσωπικα για μενα ασχετα με το guiness κατεχει το ρεκορ καλυτερης γευσης. Νο 1, τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ισχυει ομως σκεψου οτι αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα, το burger εχει πλεον καθιερωθει αρκετα στην Ελλάδα, εδω στην Καβάλα και στη Ξανθη ( τις αναφερω γιατι ειμαι απο την μια και σπουδαζω στην αλλη) εχουν ανοιξει μπεργκεραδικα. Και συνηθως εχουν ενα κακο, ειναι ακριβουτσικα, ενω με γυρο τρως φτηνα και σκας. Αν καποιος ανοιξει μπεργκερ σε καλες τιμες πιστευω θα πιάσει. Γενικα στην Ελλάδα στο fast food ποσοτητα>ποιτητα για την πλεοψηφια Συμφωνώ ότι τα burgerαδικα ειναι ακριβά. Αλλά να σκεφτείς ότι τα McDonald (τα φτηνότερα Burger στην χώρα) που ένα Cheese κοστίζει 1.5€ δεν φτάνει ούτε για το γαμώτο. Προσωπικά όταν πάω McDonald για να φάω σαν άνθρωπος χαλάω άνετα 10€ Άρα ουσιαστικά ότι πληρώνεις παίρνεις, την μία θα πληρώσεις και θα πάρεις ένα μεγάλο Burger και την άλλη θα πληρώσεις 1.5€ και θα πάρεις ένα burger που ούτε για ορεκτικό δεν σου φτάνει. Στα του θέματος, εγώ δεν θα περίμενα Burger king κατάστημα σε Ξάνθη και καβάλα. Άντε να φτιάξουνε κανένα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άντε σε καμία μεγαλύτερη πόλη (Γιάννενα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τα έβαλες που τα έβαλες τα αμύγδαλα από πάνω, βάλ'τα τουλάχιστον σε μια λογική σειρά! (μιλάει ο ψυχαναγκαστικός μέσα μου) νόμιζα ότι είχα περισσότερα για να απλώσω , αλλά είχα υπολογίσει λάθος. Μετά βαρέθηκα να τα αλλάξω θέση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις