tommybertsen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Την βλέπεις και τρέμουν τα χέρια σου την πίτσα, ε;
theoritikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Την βλέπεις και τρέμουν τα χέρια σου την πίτσα, ε; Με την πείνα που έχω τώρα λογικό είναι 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 γιατί έπεσε τόσο πίσω το thread?? Τεσπά, έφτιαξα με τα χεράκια μου χαλβά σιμιγδαλένιο και πίτσα. Έχει να πέσει πολύ μάσα το ΣΚ 20171201_132340.jpg 20171201_132359.jpg Τα έβαλες που τα έβαλες τα αμύγδαλα από πάνω, βάλ'τα τουλάχιστον σε μια λογική σειρά! (μιλάει ο ψυχαναγκαστικός μέσα μου) 3
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 https://youtu.be/u_9AlNTtmRc Απο οσο ξερω η νουγκατινα παιζει μονο θεσσαλια. Εχω να πω οτι ειναι ενα γλυκο που πρεπει να δοκιμασει οπωσδηποτε καποιος και προσωπικα για μενα ασχετα με το guiness κατεχει το ρεκορ καλυτερης γευσης. Νο 1, τελος.
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ισχυει ομως σκεψου οτι αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα, το burger εχει πλεον καθιερωθει αρκετα στην Ελλάδα, εδω στην Καβάλα και στη Ξανθη ( τις αναφερω γιατι ειμαι απο την μια και σπουδαζω στην αλλη) εχουν ανοιξει μπεργκεραδικα. Και συνηθως εχουν ενα κακο, ειναι ακριβουτσικα, ενω με γυρο τρως φτηνα και σκας. Αν καποιος ανοιξει μπεργκερ σε καλες τιμες πιστευω θα πιάσει. Γενικα στην Ελλάδα στο fast food ποσοτητα>ποιτητα για την πλεοψηφια Συμφωνώ ότι τα burgerαδικα ειναι ακριβά. Αλλά να σκεφτείς ότι τα McDonald (τα φτηνότερα Burger στην χώρα) που ένα Cheese κοστίζει 1.5€ δεν φτάνει ούτε για το γαμώτο. Προσωπικά όταν πάω McDonald για να φάω σαν άνθρωπος χαλάω άνετα 10€ Άρα ουσιαστικά ότι πληρώνεις παίρνεις, την μία θα πληρώσεις και θα πάρεις ένα μεγάλο Burger και την άλλη θα πληρώσεις 1.5€ και θα πάρεις ένα burger που ούτε για ορεκτικό δεν σου φτάνει. Στα του θέματος, εγώ δεν θα περίμενα Burger king κατάστημα σε Ξάνθη και καβάλα. Άντε να φτιάξουνε κανένα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άντε σε καμία μεγαλύτερη πόλη (Γιάννενα).
theoritikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τα έβαλες που τα έβαλες τα αμύγδαλα από πάνω, βάλ'τα τουλάχιστον σε μια λογική σειρά! (μιλάει ο ψυχαναγκαστικός μέσα μου) νόμιζα ότι είχα περισσότερα για να απλώσω , αλλά είχα υπολογίσει λάθος. Μετά βαρέθηκα να τα αλλάξω θέση 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 νόμιζα ότι είχα περισσότερα για να απλώσω , αλλά είχα υπολογίσει λάθος. Μετά βαρέθηκα να τα αλλάξω θέση Fixed! 5
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Fixed! Χειροτερος απο εμενα με τον θερμοσιφωνα εισαι
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Fixed! Τώρα μάλιστα, τρώγεται! Οταν ο ψυχαναγκασμός βαράει κόκκινο 1
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 anti fitness gourmet ορεκτικο : Saint jacques (χτενια; ) με fondu λαχανικων και αυγο poché (La fondue de légumes de saison, oeuf poché et Saint-Jacques rôties) noisette αρνιoυ σε πρασινη κρουστα με σως εστραγκον (La noisette d’agneau en croûte verte et émulsion à l’estragon) το επιδορπιο δεν μου αρεσε καθολου γι'αυτο και δεν το δημοσιευω 12
tommybertsen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 2 δεκάρες η οκά. Κουκάκι. Μεριδούλες. ΥΓ: Είχε και ένα κοντοσούβλι , αλλά δε το πρόλαβα 16
j0hnn1e Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αν τα μπιφτέκια ήταν 1 μερίδα respect Αν τα μπιφτέκια ήταν μεγέθους κεφτεδάκια, για κλάματα Αν απο την άλλη ήταν όντως κεφτεδάκια, κλαιν
tommybertsen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μα ήταν κεφτεδάκια. Απλά κεφτεδάκια σε αρκετά μεγάλο μέγεθος για κεφτέ. Εγώ περίμενα μικρότερη μερίδα. Οι μερίδες είναι πάνω από ικανοποιητικές. Η ποιότητα αρκετά καλή! Οι τιμές, οκ, δε το λες και φθηνό. Εξυπηρέτηση πολύ καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις