Unabomber Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Let's start..... Our mexican friends.... (το burrito ηταν για το δρομο... ) Burger season is open..... King.... Burger King.... Guys.... Shack.... Shack too.... and the fries.... Milkshake boy..... Mille Feuille with strawberries.... Rudolf the deer.... 28
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει Dunkin' Donuts χωρις ενα Crown Victoria in the parking lot, αυτο θυμαμαι. Παιζει να τα εχω φαει ολα αυτα.
*nenya* Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Fries, gimme more fries, bathe me in fries!!! 2
Chrisxxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εσυ απο Θεσσαλονίκη να μας πειτε τι παιζει με αυτο http://www.tilestwra.com/proto-glyko-burger-chiropiito-bifteki-sokolatas-vriskete-sti-thessaloniki/ 14
MikeJ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι τα burger king έρχονται Ελλάδα πριν κάτι χρόνια ( Είχαν προσλάβει και υπεύθυνο Ελλάδας θυμάμαι). Τι γίνεται ; Μπουσουλωντας έρχονται ; Θα χτυπήσω οπωσδήποτε ένα bacon double cheeseburger τώρα τα Χριστούγεννα που θα είμαι Λονδίνο. 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι τα burger king έρχονται Ελλάδα πριν κάτι χρόνια ( Είχαν προσλάβει και υπεύθυνο Ελλάδας θυμάμαι). Τι γίνεται ; Μπουσουλωντας έρχονται ; Θα χτυπήσω οπωσδήποτε ένα bacon double cheeseburger τώρα τα Χριστούγεννα που θα είμαι Λονδίνο. Κλαιν για τα burger King τα Wendy's θελουμε comeback .Mεχρι και κινημα υπαρχει υπερ της επιστροφης . 5
LittyMeek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 OUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOO!R@HR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anorymous Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 τσακησα 2 πιτογυρα δεν προλαβα να βγαλω φωτο οποτε θα ανεβασω μονο την σοκολατιτσα που τσακισα μετα 4
Anorymous Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 65 γραμμάρια; 65 γραμμάρια;! η αληθεια ειναι οτι την εκανα δυο μπουκες χαχαχα 1
tommybertsen Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 65 γραμμάρια; 65 γραμμάρια;! Μα το γράφει. Σοκολατίτσα 1
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι τα burger king έρχονται Ελλάδα πριν κάτι χρόνια ( Είχαν προσλάβει και υπεύθυνο Ελλάδας θυμάμαι). Τι γίνεται ; Μπουσουλωντας έρχονται ; Θα χτυπήσω οπωσδήποτε ένα bacon double cheeseburger τώρα τα Χριστούγεννα που θα είμαι Λονδίνο. Εδώ και σχεδον 2 χρόνια είναι στον αέρα το θέμα επειδή υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το αν αξίζει η όχι. Προσωπικά δεν το βλέπω να γίνεται. Στην Ελλάδα του γύρου δεν χωράνε Burger fast food, εδώ ολόκληρα McDonald και έχουν κλείσει τα περισσότερα μαγαζιά. θα έρθουν τα Burger king που δεν τα ξέρει ούτε η μάνας τους; Ούτε τα έχει δοκιμάσει ποτέ Έλληνας;
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αυτή τη φορά Una δε τρελάθηκα Πώς τα κατάφερες; ειδικά το μιλφογλυκό με διέλυσε 65 γραμμάρια; 65 γραμμάρια;! Μοίρασε απογοήτευση, τουλάχιστον είχε τσακίσει και τα πιτόγυρα πιο πριν και κάπως το έσωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις