dimitris21gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Πάντα οι ποικιλίες σε όλα τα μαγαζιά είναι όσα άτομα λένε δια 2 στην καλύτερη των περιπτώσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αυτό μου θύμισε το: - Ρε ποσά κομμάτια παστίτσιο έφαγες ; - Ήταν σε κομμάτια ;;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 5 άτομα και δεν το καταφέραμε όλο Οι πίτες δίπλα βοηθάνε να γίνει αντιληπτό το μέγεθος! 24167571_10213099720945921_2123244652_o.jpg Αν: Ήταν μόνο γυναίκες ή Ήταν και κάποιος άντρας που ψιλοχαλβάδιαζε κάποια από τις κοπέλες και δεν ήθελε να γουρουνοκαρφωθεί Τότε οκ Διαφορετικά μία μόνο λέξη μου έρχεται στο μυαλό ΝΤΡΟΠΗ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Pasta Bar revisit 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 προγραμμα διαιτης ;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Χαχα,σπαζοκεφαλιάσατε βλέπω! Στους 5 λοιπόν,όντως ο ένας ήταν άντρας, έφαγε όμως πολύ,όπως και εμείς οι κυρίες Τα ορεκτικά,σαλάτα και μπουρεκια μελιτζάνας δεν επηρεασαν ιδιαίτερα την όρεξη μας και έφυγαν μπαμ. Οι πατάτες ήταν όντως μεγαλύτερες από τις κλασσικές,οι πίτες κανονικές! Η μερίδα ήταν γίγαντας,το σκεύος ήταν ενα τσίγκινο ταψί,σαν αυτά που ψηνουν κάτι πιταρες οι γιαγιαδες στο χωριό. Είστε αλλού επιπέδου παίχτες όμως οπότε τι άλλο να πω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Χαχα,σπαζοκεφαλιάσατε βλέπω! Στους 5 λοιπόν,όντως ο ένας ήταν άντρας, έφαγε όμως πολύ,όπως και εμείς οι κυρίες ???? Τα ορεκτικά,σαλάτα και μπουρεκια μελιτζάνας δεν επηρεασαν ιδιαίτερα την όρεξη μας και έφυγαν μπαμ. Οι πατάτες ήταν όντως μεγαλύτερες από τις κλασσικές,οι πίτες κανονικές! Η μερίδα ήταν γίγαντας,το σκεύος ήταν ενα τσίγκινο ταψί,σαν αυτά που ψηνουν κάτι πιταρες οι γιαγιαδες στο χωριό. Είστε αλλού επιπέδου παίχτες όμως οπότε τι άλλο να πω ???? Πες μας και μαγαζί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Τα ορεκτικά,σαλάτα και μπουρεκια μελιτζάνας δεν επηρεασαν ιδιαίτερα την όρεξη μας και έφυγαν μπαμ. Μου αρεσει πολυ αυτη η προταση δε ξερω γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 προγραμμα διαιτης ;;; 2 φορες την εβδομαδα τρωω σαν ανθρωπος και θα γινει 1 συντομα .Γιατι ημουν ατυχος δεν με λενε Μαργαριτα να τρωω 24/7 εξω . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εκείνα καρότα και η πιπεριά που κολλάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 2 φορες την εβδομαδα τρωω σαν ανθρωπος και θα γινει 1 συντομα .Γιατι ημουν ατυχος δεν με λενε Μαργαριτα να τρωω 24/7 εξω . Έχω να φάω εξω απο τη Κυριακή στο Noel αν ειναι δυνατόν.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εκείνα καρότα και η πιπεριά που κολλάνε; ειναι ντεκορ Έχω να φάω εξω απο τη Κυριακή στο Noel αν ειναι δυνατόν.... καλα, στο νοελ νομιζει καποιος οτι τρωει. οι μεριδες ειναι για κατηγοριες φτερου. φυσικα μαγαζαρα + ποταρες αλλα φαγητο, το μονο που ειναι σε κανονικο μεγεθος ειναι οι πιτσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ειναι ντεκορ καλα, στο νοελ νομιζει καποιος οτι τρωει. οι μεριδες ειναι για κατηγοριες φτερου. φυσικα μαγαζαρα + ποταρες αλλα φαγητο, το μονο που ειναι σε κανονικο μεγεθος ειναι οι πιτσες Συμφωνώ εγώ πήγα για brunch βέβαια αλλα ο,τι δοκίμασαμε ηταν μικρή μερίδα. @mclein απο που η ποικιλία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 @mclein απο που η ποικιλία; λουτρακι, καλοκαιρι απο ιουλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις