Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή η χρωματιστή τρούφα που είναι α) άγευστη και β) σκορπάει παντού όταν πας να φας το γλυκό με αποτέλεσμα να την μαζεύεις απο το πάτωμα για τις επόμενες εβδομάδες, απο πιτσιρίκι την απεχθανόμουν

• Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΣΚ μαζεύαμε ελιές στο χωριό.

Είχα πάρει μαζί και το black steel τηγάνι μου μην τύχει και βρέξει.

Ε, την Κυριακή έβρεξε και είπαμε να μη χάσουμε τη μέρα.:

IMAG2548.jpg

IMAG2550.jpg

IMAG2553.jpg

IMAG2555.jpg

IMAG2556.jpg

Άγριο ραδίκι που το βρήκες φίλε..Πήγα 5-6 μέρες Εύβοια για μάζεμα ελιών και δε βρήκα ούτε ένα.Δε βγήκαν ακόμη γιατί τώρα τελευταία άρχισε να βρέχει και μάλλον Δεκέμβρη με βλέπω να τρώω.

Δεν αγοράζω και από Λαικές γιατί δεν ξέρω από είναι μαζεμένα. :mrgreen:

Και εγώ το ΣΚ που πήγα για ελιές, χόρτα πουθενά.
Σε ένα άλλο χωράφι έχω υποψίες πως θα βρω, αλλά θα αργήσουμε να πάμε εκεί.
Εγώ ψωνίζω από τη λαϊκή γιατί εκεί είναι 3 τύποι από το χωριό μου και το δίπλα χωριό που τα έχουνε σπαρτά.
Το κακό είναι πως όταν είναι από βροχή, πληρώνεις και τη λάσπη στο ζύγι, αλλά τι να κάνουμε.

Τα χόρτα είναι λατρεία.

btw, πήρα σπόρο και έσπειρα στο χωράφι, να δούμε τι θα βγει...

• Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώρο, τα τυχερά της δουλειάς. :)

Και στα νέα της ημέρας, τα KFC λάνσαραν στην Ινδονησία το παρακάτω:

DNiAPIgX0AAJJXP.jpg

Επεξ/σία από Speculoos
  • Like 1
Δημοσ.

Ήταν ό,τι πιο γευστικό έχω φάει σε burger και το μέγεθος άριστο για να μπορώ να το πιάσω με τα χέρια χωρίς να πέφτουν τα υλικά του.

Το μπιφτέκι ζουμερό, ψημένο σωστά και τα υπόλοιπο περιεχόμενο (μαρμελάδα από καραμελωμένα κρεμμύδια, κατσικίσιο τυρί, ρόκα, μαγιονέζα με τρούφα) αναδείκνυε άριστα τη γεύση του χωρίς να το καπελώνει. Όνειρο. Το bun δεν ήταν το κλασικό "πλαστικό" άγευστο, ήταν ψωμάκι χειροποίητο, αλλά όχι βαρύ να μην δαγκώνεται και να σε μπουκώνει.

post-258415-0-45925600-1511562230_thumb.jpg

Το λίγο μεγαλύτερο αδελφάκι του για το οποίο δεν έχω άποψη μιας και δεν το έφαγα εγώ.  :P  

post-258415-0-62309100-1511562201_thumb.jpg

• Like 8
Δημοσ.

Αυτη η δευτερη φωτογραφια ειναι θανατος :confused:

Δημοσ.

Ήταν ό,τι πιο γευστικό έχω φάει σε burger και το μέγεθος άριστο για να μπορώ να το πιάσω με τα χέρια χωρίς να πέφτουν τα υλικά του.

Από που;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...