tommybertsen Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τυπικό μεσημέρι Σαββάτου: 1 κιλό άγρια ραδίκια (είναι σε βαθιά γαβάθα, δε φαίνεται σωστά η ποσότητα) ~650γρ. φρεσκότατος γαύρος 1 Μαλαματίνα απ' την κατάψυξη Μεθαύριο θα ξαναφάω :Ρ Μπέρδεψες τα thread Αν και ο τηγανιτός γαύρος είναι "antifit", η γαβάθα δεν νομίζω να έχει θέση εδώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πρασινάδα και ψάρι δηλαδή και δηλώσεις για 48ωρη νηστεία μετά απο αυτό. Πίσσα και πούπουλα μετά απο αυτό! Μόνος μου τα έφαγα, εδώ σου λέω έφαγα 1 κιλό χόρτα με μπόλικο ελαιόλαδο, και πάνω από μισό κιλό τηγανιτό (όχι ψητό, έχει μεγάλη διαφορά στις θερμίδες) ψάρι, συνοδευόμενα από μισό κιλό ρετσίνα. Αλλά για πάρτη σου τρώω κάστανα τώρα που μόλις έβρασα :Ρ Μπέρδεψες τα thread Αν και ο τηγανιτός γαύρος είναι "antifit", η γαβάθα δεν νομίζω να έχει θέση εδώ Χαχ, μια γύρα να κάνεις πιο πίσω, έχουν βάλει πολύ πιο υγιεινά πιάτα. Και το 'χω θίξει κι εγώ ο ίδιος σε 1-2 περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Αλλά για πάρτη σου τρώω κάστανα τώρα που μόλις έβρασα :Ρ Θερμιδικά πιάνει για αντι-φιτ το κάστανο αλλά δεν είναι to the point ούτε αυτό (το προηγούμενο ποστ ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου, προφανώς το τηγανητό ψάρι χτυπάει στον θεό θερμιδικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 έφαγα κι εγώ τη σαλατούλα μου για σήμερα 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Βλεπω καλα προκατ οι πατατες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ΠΟΤΕ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Χεράτες φαίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τοτε παιρνω πισω το λαικ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 σαλάτα από χαμπουργκερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Διάβολε, αυτά είναι αρκετά χάμπουργκερ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ε για αυτό ποστάρονται εδώ. Αν ήταν μόνο ένα θα πήγαινε στο άλλο το διαιτητικό θρεντ... 1 κιλό άγρια ραδίκια (είναι σε βαθιά γαβάθα, δε φαίνεται σωστά η ποσότητα) Άγριο ραδίκι που το βρήκες φίλε..Πήγα 5-6 μέρες Εύβοια για μάζεμα ελιών και δε βρήκα ούτε ένα.Δε βγήκαν ακόμη γιατί τώρα τελευταία άρχισε να βρέχει και μάλλον Δεκέμβρη με βλέπω να τρώω. Δεν αγοράζω και από Λαικές γιατί δεν ξέρω από είναι μαζεμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Πιτσούλα από την Pizza Bite στην Καλλιθέα. Αν και καθαρά υποκειμενικό, την βρίσκω πολύ πολύ τίμια, για να μην πω από τις καλύτερες στην περιοχή, αν και τσιμπημένη η τιμή τους. Οι συγκεκριμένες είναι 6 κομματιών (υπάρχουν με 8 και 12 νομίζω). Μπάρμπεκιου κοτόπουλο με έξτρα cheddar: Μπάρμπεκιου μοσχάρι με έξτρα cheddar: Και μία μακρινή με το τι θα ακολουθήσει το βραδάκι 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τρουφογκοφρετοσοκολατάκια, έτοιμα σε χρόνο μηδέν και με 3 μόνο υλικά! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2017 από Lilith19 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Την συνταγή λίλιθ αν μπορείς με pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Στo topic μαγειρικής για όλους, don't be selfish 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις