Getta Robo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τιμιοτατες σοκολατες. Δεν τις υποβαθμισαν ουτε αλλαξαν την συνταγη. Μου εφερε η αδελφη μου την τιτανοτεραστια με τους ξηρους καρπους απο την Ρουμανια, και την τσακισαμε με ενα φιλο.
Fotis13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 grandma's gift ! :D Την αγαπω χωρις να την ξερω 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Κάτι μου λέει ότι όταν αλλάξεις φωτογραφική, τα φαγητά που τρως θα έχουν και καλύτερη γεύση... 7
Anorymous Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Κάτι μου λέει ότι όταν αλλάξεις φωτογραφική, τα φαγητά που τρως θα έχουν και καλύτερη γεύση... χαχαχα πολυ πιθανον, υπομονη λογικα στις γιορτες θα παρω νεο κινητό 1
stelios18120 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Κρίμα Θα χάθει η αίγλη που έχουμε τώρα από τις φωτο. Μετά θα είναι απλές φωτο με φαγητά. Ενώ τώρα ο κόσμος παθιάζεται, αναρωτιέται τι μπορεί να ειναι και έτσι μένει η σπίθα ζωντανή Μ θυμίζει φαγητά που πχ έφαγες στα 90s η τα είχες σε αφίσα και τα εβγαλες φωτό :p 12
Anorymous Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Κρίμα Θα χάθει η αίγλη που έχουμε τώρα από τις φωτο. Μετά θα είναι απλές φωτο με φαγητά. Ενώ τώρα ο κόσμος παθιάζεται, αναρωτιέται τι μπορεί να ειναι και έτσι μένει η σπίθα ζωντανή Μ θυμίζει φαγητά που πχ έφαγες στα 90s η τα είχες σε αφίσα και τα εβγαλες φωτό :P δεν ειναι απλες φωτογραφιες φαγητων ειναι εικαστικα δρωμενα χαχα 4
papoys1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Καλό είναι που και που να πηγαίνουμε και σε κανένα παραδοσιακό φαγάκι (τρόπος του λέγειν) 12
haris_216 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Κρίμα Θα χάθει η αίγλη που έχουμε τώρα από τις φωτο. Μετά θα είναι απλές φωτο με φαγητά. Ενώ τώρα ο κόσμος παθιάζεται, αναρωτιέται τι μπορεί να ειναι και έτσι μένει η σπίθα ζωντανή Μ θυμίζει φαγητά που πχ έφαγες στα 90s η τα είχες σε αφίσα και τα εβγαλες φωτό :P Έτσι ακριβώς. Έχουμε πλέον τόσο φοβερές μηχανές και φωτογραφίες που τελικά αποκτά ενδιαφέρον αυτό που δεν είναι τόσο τέλειο (πάνω στο ίδιο σκεπτικό αναγεννήθηκε το ενδιαφέρον για τις Lomo πριν χρόνια) 1
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τυπικό μεσημέρι Σαββάτου: 1 κιλό άγρια ραδίκια (είναι σε βαθιά γαβάθα, δε φαίνεται σωστά η ποσότητα) ~650γρ. φρεσκότατος γαύρος 1 Μαλαματίνα απ' την κατάψυξη Μεθαύριο θα ξαναφάω :Ρ 4
j0hnn1e Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τυπικό μεσημέρι Σαββάτου: 1 κιλό άγρια ραδίκια (είναι σε βαθιά γαβάθα, δε φαίνεται σωστά η ποσότητα) ~650γρ. φρεσκότατος γαύρος 1 Μαλαματίνα απ' την κατάψυξη Μεθαύριο θα ξαναφάω :Ρ Πρασινάδα και ψάρι δηλαδή και δηλώσεις για 48ωρη νηστεία μετά απο αυτό. Πίσσα και πούπουλα μετά απο αυτό! 5
agamoi-thytai Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 grandma's gift ! :D Ρε.. σκεφτείτε και εμάς ρε.. ντροπή,...Να είναι καλά η γιαγιά, το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Ζήλεψα το ομολογώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις