LiquidTroll Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Και τώρα το δίλλημα της βραδιάς........ Τελειώνω σε λίγο την δουλεια....... Πεινάω και έχω χαρμανιάσει..... έχω 4 Ευρώ στην τσέπη. Να αγοράσω τσιγάρα ή πιτόγυρο? Και τα δύο κακό κάνουνε. ΥΓ : έχω μόνο 13 Ευρώ στην τράπεζα....δεν παίζει σαν λύση
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 οκ παίδες! Δευτερα βγήκα με μια φίλη να τσιμπήσουμε και να πούμε στα γρήγορα: 11.5 μπύρες γω, 8.5 η φίλη μου. Την Τρίτη, πήγα στο αγαπημένο μου μπαρ με μοχιτο: 4. Τετάρτη έπαιζαν μουσικάρες στη λαφαγιετ, μπύρες μέχρι να ξεμείνουν. Πέμπτη διάλειμμα. Παρασκευή, τρέξαμε το barathon, ξεκινήσαμε με μπυρίτσα για να κατέβει το κεμπαπ, πήγαμε σε 1 μπουκάλι κρασί με τυρί για να χωνέψουμε το κεμπαπ, στη διαδρομή προς τον αγώνα αράξαμε στην αυλή μιας κοπελιάς και είχαμε 1-2 μπυρίτσες (λάιτ για να μην μας πέσουν βαριές πριν τον αγώνα), ο αγώνας ήταν τρέξιμο 6 μίλια σε 6 μπαρ για να πιουμε 6 μπύρες, μετά τον αγώνα είχαμε τακος και μπυρίτσα να κατέβουν, για χαλάρωση μετά το ντουσάκι πήγαμε στα 2 αγαπημένα μου μπαρ για μπυρίτσα. Κατά τις δύο το πρωί έπεσα για ύπνο. 3
aris1986 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Και τώρα το δίλλημα της βραδιάς........ Τελειώνω σε λίγο την δουλεια....... Πεινάω και έχω χαρμανιάσει..... έχω 4 Ευρώ στην τσέπη. Να αγοράσω τσιγάρα ή πιτόγυρο? Και τα δύο κακό κάνουνε. ΥΓ : έχω μόνο 13 Ευρώ στην τράπεζα....δεν παίζει σαν λύση Παρε να φας και θα κανεις και μια τρακα απο καποιον για "μετα το φαϊ τσιγάρο". 1
SOADNICK Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Και τώρα το δίλλημα της βραδιάς........ Τελειώνω σε λίγο την δουλεια....... Πεινάω και έχω χαρμανιάσει..... έχω 4 Ευρώ στην τσέπη. Να αγοράσω τσιγάρα ή πιτόγυρο? Και τα δύο κακό κάνουνε. ΥΓ : έχω μόνο 13 Ευρώ στην τράπεζα....δεν παίζει σαν λύση Παρε να φας και παρε χυμα τσιγαρα με τα ρεστα.
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 οκ παίδες! Δευτερα βγήκα με μια φίλη να τσιμπήσουμε και να πούμε στα γρήγορα: 11.5 μπύρες γω, 8.5 η φίλη μου. Την Τρίτη, πήγα στο αγαπημένο μου μπαρ με μοχιτο: 4. Τετάρτη έπαιζαν μουσικάρες στη λαφαγιετ, μπύρες μέχρι να ξεμείνουν. Πέμπτη διάλειμμα. Παρασκευή, τρέξαμε το barathon, ξεκινήσαμε με μπυρίτσα για να κατέβει το κεμπαπ, πήγαμε σε 1 μπουκάλι κρασί με τυρί για να χωνέψουμε το κεμπαπ, στη διαδρομή προς τον αγώνα αράξαμε στην αυλή μιας κοπελιάς και είχαμε 1-2 μπυρίτσες (λάιτ για να μην μας πέσουν βαριές πριν τον αγώνα), ο αγώνας ήταν τρέξιμο 6 μίλια σε 6 μπαρ για να πιουμε 6 μπύρες, μετά τον αγώνα είχαμε τακος και μπυρίτσα να κατέβουν, για χαλάρωση μετά το ντουσάκι πήγαμε στα 2 αγαπημένα μου μπαρ για μπυρίτσα. Κατά τις δύο το πρωί έπεσα για ύπνο. ποιο ειναι το αγαπημενο μπαρ με μοχιτο;
revolver1990 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 st joe's, στη γωνία magazine και st joseph http://www.yelp.com/biz/st-joes-bar-new-orleans Τα καλύτερα σε λέω 1
Expertr Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Και τώρα το δίλλημα της βραδιάς........ Τελειώνω σε λίγο την δουλεια....... Πεινάω και έχω χαρμανιάσει..... έχω 4 Ευρώ στην τσέπη. Να αγοράσω τσιγάρα ή πιτόγυρο? Και τα δύο κακό κάνουνε. ΥΓ : έχω μόνο 13 Ευρώ στην τράπεζα....δεν παίζει σαν λύση ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ σουβλακια... Το κακο απο το τσιγαρο δεν εχει γυρισμο , απο το σουβλακι σωζεται
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αυγα ματια που αντι να τα τηγανισεις σε λαδι, ζεστενεις πριν κρεμα γαλακτος στην οποια λιωνεις φετα και μετα βαζεις και τ αυγα. Εβαζα ολο το κουτακι της κρεμας μ αποτελεσμα να χω διπλα κ ενα μπωλ σαλτσουλα και να βουταω ψωμι. 3 αυγα μαγειρεμενα ετσι + βούτες στη σαλτσα.. Και το τρωγα για βραδυ Κατι σαν καγιανας αλλα αντι για σαλτσα ντοματας κρεμα γαλακτος καλη φαση Θα το δοκιμασω αλλα αντι για φετα θα βαλω τσενταρ και θα προσθεσω μπεικον 1
theoritikos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ρε σας μισώ όλους!!!!! Έχω κόψει τις σαβούρες (στερεές και υγρές), επειδή το ταμείο είναι άγνωστη λέξη. Χτες όμως μετά από παρόρμηση φίλου περιποιήθηκα ένα πιτόγυρο με τζατζικάκι και πατατούλες, και μετά για να χωνέψω μια μπυρίτσα μαζί με πατατάκια και ψευτομεζεδάκια. Α στο καλό σας πείνασα τώρα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εμενα αλλα μου λεει.... αυτα που τρωει δεν στα λεει 1
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 αυτα που τρωει δεν στα λεει αυτο ειναι σεξουαλικο υπονοουμενο η εχω πολυ αρρωστο μυαλο χαχαχαχα 1
MT60RS Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά μόνο εγώ έχω φάει κόλλημα με το Κατίκι Δομοκού και την πάστα ελιάς και θέλω να τα τρώω κάθε μέρα;;;; Σε φάση κάθομαι να φάω και αν δεν είναι και αυτά στο τραπέζι νιώθω ότι κάτι πολυ σημαντικό λείπει δες το σε σαλατα με μαρουλι σγουρο, ντοματα, ελιες και παξιμαδια σπασμενα και με πατζαρια 1
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Λοιπον νταξει περα απο τα συνηθισμενα σουβλακια πιτσες κλπ η αγαπημενη γουρουνια που εκανα πριν αρχισω διατροφη ηταν η εξης: αυγα ματια μαγειρεμενα σε φετα με κρεμα γαλακτος. Την ειχα βρει μια φορα τη συνταγη στο ιντερνετ κ ηταν η καταστροφη μου. <br> Αυγα ματια που αντι να τα τηγανισεις σε λαδι, ζεσταινεις πριν κρεμα γαλακτος στην οποια λιωνεις φετα και μετα βαζεις και τ αυγα. Εβαζα ολο το κουτακι της κρεμας μ αποτελεσμα να χω διπλα κ ενα μπωλ σαλτσουλα και να βουταω ψωμι. <br><br> 3 αυγα μαγειρεμενα ετσι + βόλτες στη σαλτσα.. Και το τρωγα για βραδυ <br><br> (Μετα συνηθως επινα και 1-2 σοδες) <br><br> Απο γλυκα εχω αδυναμια σε κρεπες/βαφλες με μερεντα μπισκοτο και παγωτο Ααααααααα, καταστροφή μου, ανάσα, ζωή μου! Έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα με τη διαφορά ότι αντί για φέτα έβαζα βούτυρο και γιαούρτι. Ον τοπικ, μόλις κατέβασα αυτό εδώ το πράγμα (διπλή μερίδα είναι) και ένα παγωτό πύραυλο σοκολάτα και ετοιμάζομαι μετά για jumbo γαριδακια πίτσα + μπύρες. Έχω καιρό να γουρουνιασω έτσι. [ATTACH]1008996[/ATTACH] 5
nickarmy Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 κανονικά δεν θα έπρεπε να ποστάρεις εδώ με αυτά τα λίγα (άκυρο μετα είδα το κομμεντ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις