Highlander Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικά δεν θα με πείραζε να αφήσω την τελευταία μου πνοή σε ένα μαγαζί όπως το παρακάτω: Bonus ανεκδοτάκι: Σε ένα fast food - Έχετε μενού για vegan ; - Φύγε από το μαγαζί μου. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 ^ αδερφέ έχεις δει πως γίνονται τα λουκάνικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Παρακαλείστε όσοι ανεβάζετε πίεση ακόμη και από τις εικόνες, να φύγετε... να πάτε αλλού! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 ^ αδερφέ έχεις δει πως γίνονται τα λουκάνικα? Στο thread της μαγειρικής μπορείς να το αναλύσεις όσο θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 ^ αδερφέ έχεις δει πως γίνονται τα λουκάνικα? Φυσικά και έχω δει, γιατί έχω φίλο χασάπακλα. Το Σκλι τα είπε καλά. Άντε πείνασα πάλι: 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Στο thread της μαγειρικής μπορείς να το αναλύσεις όσο θες ίσως ο φίλος που του αρέσουν ως τροφή να ξέρει καλύτερα από μένα οπότε το αφήνω σε αυτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 ίσως ο φίλος που του αρέσουν ως τροφή να ξέρει καλύτερα από μένα οπότε το αφήνω σε αυτόν Αααααχ λουκάνικα καρδίτσας με πράσο! Θυμάμαι παλιά που τα φτιάχναμε με τον παππού... Βέβαια δίπλα ήταν το γουρουνάκι ξεκοιλιασμένο που λίγο πριν έπαιζε στο λιβάδι αλλά ...anyway... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Και δεν μπορω να φαω λογω διαιτας, και μου εσβησες το αρμα μου (θα εσωζε το thread). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 τώρα μου συγκρίνεις τα λουκάνικα που έκανες με τον παππού σου,με τα οικόσιτα χοιροειδή και το καλλιεργούμενο λαχανικό με τα κρέατα των ταχυφαγείων? δλδ ο κόκορας που ο παππούς μου με έβαλε να κοπανήσω με το τσεκούρι όταν ήμουν πέντε χρονών,και κόπηκε μισό το κεφάλι του και έτρεχε πέρα δώθε,είναι ίδιας ποιότητας με kfc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 τώρα μου συγκρίνεις τα λουκάνικα που έκανες με τον παππού σου,με τα οικόσιτα χοιροειδή και το καλλιεργούμενο λαχανικό με τα κρέατα των ταχυφαγείων? δλδ ο κόκορας που ο παππούς μου με έβαλε να κοπανήσω με το τσεκούρι όταν ήμουν πέντε χρονών,και κόπηκε μισό το κεφάλι του και έτρεχε πέρα δώθε,είναι ίδιας ποιότητας με kfc? Μην πιανεις στο στομα σου KFC personal record 14 κομματια κοτοπουλο (οχι στηθος)+4 fries. Εγινα αυτος στο Avatar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 τώρα μου συγκρίνεις τα λουκάνικα που έκανες με τον παππού σου,με τα οικόσιτα χοιροειδή και το καλλιεργούμενο λαχανικό με τα κρέατα των ταχυφαγείων? δλδ ο κόκορας που ο παππούς μου με έβαλε να κοπανήσω με το τσεκούρι όταν ήμουν πέντε χρονών,και κόπηκε μισό το κεφάλι του και έτρεχε πέρα δώθε,είναι ίδιας ποιότητας με kfc? Η αλήθεια είναι πως τα οικόσιτα χοιροειδή τότε, μπορεί να κουβαλούσαν περισσότερα παθογόνα κλπ σε σχέση με τα σημερινά αποστειρωμένα... Επίσης αν έβαζες σε τσίρκο το πτηνό με το μισό κεφάλι, τώρα δεν θα έγραφες εδώ! https://en.wikipedia.org/wiki/Mike_the_Headless_Chicken Anyway, ontopic τώρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πως μπορείς να καταλάβεις αν ένας από τους φίλους σου είναι vegan ; Θα σου το πει ο ίδιος. Φτου, λάθος topic γαμώτο. Αααααχ λουκάνικα καρδίτσας με πράσο! Θυμάμαι παλιά που τα φτιάχναμε με τον παππού... Βέβαια δίπλα ήταν το γουρουνάκι ξεκοιλιασμένο που λίγο πριν έπαιζε στο λιβάδι αλλά ...anyway... Έχω παρόμοια εικόνα: Ήμουν αμούστακο ακόμη, σφάζαμε στο χωριό τα ζωντανά και πεινάσαμε. Δεν είχαμε σχάρα και ο μπάρμπας μου πετάει κάτι κομμάτια πάνω στα κάρβουνα, χύμα. Δεν έχω ξαναφάει πιο νόστιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τσουρεκι πραλινα μπισκοτο Από πού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Max perry 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις