Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Guess what. Homomade burger με τα κλασικα, αυτή τη φορά και μπέικον και ψωμάκια μπριος από το "χωριάτικο " (καλλιθεας).

Voila :)

Ειναι ελαφρως γλυκο οπως πρεπει, η εχει ουδετερη γευση σαν κλασικο ψωμακι;

Για το μπιφτεκι, παρε κεφαλοτυρι στρουγκα απο το bazaar και τριψτο με τον κιμα. Εγγυηση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ψωμάκι είναι ακριβώς αυτό που λες. Ελαφρώς γλυκιζει και έχει πολύ καλή γευση, εξαιρετικό θα έλεγα :) H τιμή κομματιού είναι 0.40€

Hahaha! Το σκυλί είναι must σε κάθε μπεργκεροκατάσταση. Η απόλυτη ζητιανιά "δώσε μπαμπά λίγο κρεατάκι καλέ γιατί είμαι νηστική " :P

• Like 3

Πατάτες baby / καπνιστή πάπρικα / θυμάρι / πιπεριές / μαϊντανό / σάλτσα μουστάρδας.

image.jpg

Γεμιστό ρολό λεπτής ζύμης / μοτσαρέλα / φέτες ντομάτας / παρμεζάνα / ανθός αλατιού / ελαιόλαδο / πέστο από φρεσκο βασιλικό.

image.jpg

πέννες / φιλετάκια απο στήθος κοτόπουλο / σάλτσα ντομάτας / φρέσκα μυρωδικά / παρμεζάνα / ελαιόλαδο.

image.jpg

πέννες / καπνιστό μπέικον / σάλτσα ντομάτας / μαϊντανός / φρέσκο peperoncino / Pecorino Romano.

image.jpg

• Like 19

Ταβέρνα Ορίζοντες - Άνω Τρίκαλα Κορινθίας

Οι καλύτερες τηγανιτές πατάτες που έχω φάει ποτέ σε μαγαζί.

Α προπό, δέχτηκα και παρεμβάσεις στο έργο μου όπως θα δείτε παρακάτω.

IMAG2524.jpg

IMAG2525.jpg

IMAG2526.jpg

IMAG2527.jpg

• Like 16

Όταν βλέπω τέτοιες παχύρευστες σάλτσες πάνω από σαλάτες (που συνήθως είναι τίνγκα σε μπλιαχ μαγιονέζα), θέλω να τις πάρω, να τις ξεπλύνω και να αρχίσω να μασουλάω τα λαχανικά ένα ένα με το χέρι σαν τσιπς επιδεικτικά.  :P Συνεχίστε... 

• Like 3

προσπαθω με νυχια και με δοντια για τα 85kg αλλα δυσκολευομαι :D :D :D

image.jpg

image.jpg

image.jpg

υγ - εννοειται το μπανοφι - σοκολατινα ηταν το καλυτερο :)

• Like 13

Προς Apollonas 25: Ο τίτλος είναι και θα συνεχίσει να είναι anti-fitness για να έρχεται σε αντίθεση με το fitness thread πανω απ'όλα :devil:

Και για να μην είμαστε off topic, έχεις κάτι να προσφέρεις στο συγκεκριμένο thread;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...