Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά δεν είναι πάντα έτσι το Juicy Grill, απλά κάποιες μέρες/ώρες είναι φίσκα...

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πήγα Σάββατο, μεσημέρι, γιατί τότε μπορούσα δυστυχώς. Αν μπορούσα να πάω Τετάρτη μεσημέρι, σαφώς και δεν θα είχε τον ίδιο κόσμο.

Ακόμη και το ΜπαρΜπεεΚιου της Ν.Σμύρνης έχει αρκετούτσικο κόσμο, αλλά μία φορά που πήγα, γύρω στο 15λεπτο περιμέναμε, για takeaway όμως (όχι να καθίσουμε). Ημέρα Τρίτη βράδυ ήταν όμως.

Well, ελπίζω να επιστρέψω με post , soon enough :P

Δημοσ.

μετα το τσεκ απ :D

23331439_1917773201573319_79269285360334

αααα δεν θελω τετοια ...

Απο που ειναι? Δειχνει πολυ καλο .

Αυτό. Απ'το να περιμένω όρθια σε μια ουρά σίγουρα έχω καλύτερα πράματα να κάνω με τον χρόνο μου. Όπως και κάμποσες εναλλακτικές επιλογές σε εστιατόρια και καφέ. Κάποτε είχα την υπομονή και έκατσα να περιμένω 2 φορές έξω απ'το μπαρμπεεκιου [και τις 2 φορές δεν καταφέραμε να κάτσουμε γιατί έπρεπε να περιμένουμε....1,5 ώρα όπως μας είπαν]. Ε την 3η φορά πήγαμε στο 2ο μπαρμπεεκιου (στο λοφάκι της Καστέλλας) και κάτσαμε αμέσως. Απλά έχω αποδεχτεί ότι στο 1ο μαγαζί δεν θα κάτσω ποτέ γιατί δεν γουστάρω την ατέλειωτη ουρά.

Αυτο στην Καστελλα το εχω χτισει επειδη ειναι το καταδυτικο μου πολυ κοντα παω συχνα και για την ακριβεια θα ξαναπαω το Σαββατο μετα την βουτια :) Το γενναιο τον θεριζω για πλακα .

Δημοσ.

Σπιτικό σαραγλί σε σπίτι χωρίς ρεύμα  :P Κάποια μέρα θα πετύχω το τέλειο σιρόπιασμα. Δεν έφτασε ακόμη. 

post-258415-0-09941000-1510140397_thumb.jpg

• Like 19
Δημοσ.

αααα δεν θελω τετοια ...

Απο που ειναι? Δειχνει πολυ καλο .

για παιδοτοπο στον Πειραια μια χαρα ηταν :D 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ήταν το προηγούμενο Σάββατο στο Cap Cap με ένα φιλαράκι που είχα να δω καιρό.

Bueno Witch Hat Waffle & Witch's Brew

Ωραία η βάφλα (γενικά μιλάω, όχι συγκεκριμένα για την βάφλα μόνη της μιας και δεν μου φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο), η (ανθρακούχα) λεμονάδα ήταν έτσι και έτσι.

hjReR4M.jpg

https://i.imgur.com/MfeuPjL.gifv

eHgWyrx.jpg

dOeQUZ4.jpg

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...