Toxo <3 lover Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Την επόμενη φορά που θα επισκεφθώ την Αθήνα θα πάρω την φαν να κάνουμε βόλτα στα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά να δω αν θα βρούμε τραπέζι. Ο Highlander εντάσσεται επίσημα στη λίστα των ανθρώπων που θα ήθελα να με υιοθετήσουν. ΥΓ: Πεινάω τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 το Φωτη να παρεις, αυτος βρισκει τραπεζι παντου ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 το Φωτη να παρεις, αυτος βρισκει τραπεζι παντου ! Ισχυει, αλλα να μην ερθει την περιοδο που κανω διατροφη ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Θα θυσιαστώ να φάω και για σένα, τι να κάνω. Σπαμ τέλος, αύριο θα επανέλθω με φωτο, καλή μας εβδομάδα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Την επόμενη φορά που θα επισκεφθώ την Αθήνα θα πάρω την φαν να κάνουμε βόλτα στα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά να δω αν θα βρούμε τραπέζι. Ο Highlander εντάσσεται επίσημα στη λίστα των ανθρώπων που θα ήθελα να με υιοθετήσουν. ΥΓ: Πεινάω τώρα. Toxo στο εγγυούμαι, δεν έχω περιμένει ποτέ για τραπέζι στη ζωή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Toxo στο εγγυούμαι, δεν έχω περιμένει ποτέ για τραπέζι στη ζωή μου Δεν πήγες στο Juicy Grill Σάββατο, γι'αυτό το λες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δεν πήγες στο Juicy Grill Σάββατο, γι'αυτό το λες Πόσο? Μέσα στο καλοκαίρι είχαν περάσει 45-50 λεπτά για να κάτσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πήγα πριν 1.5 μήνα περίπου. Σάββατο. Προς μεσημέρι. 13 παρέες περίμεναν. Περίμενα ότι θα έχει αναμονή, αλλά όχι κι έτσι. Εγώ πάντως, ΔΕΝ περίμενα και δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω. Το τραγικό , από όσα έχω ακούσει , είναι ότι δε κάνουν κρατήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πήγα πριν 1.5 μήνα περίπου. Σάββατο. Προς μεσημέρι. 13 παρέες περίμεναν. Περίμενα ότι θα έχει αναμονή, αλλά όχι κι έτσι. Εγώ πάντως, ΔΕΝ περίμενα και δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω. Το τραγικό , από όσα έχω ακούσει , είναι ότι δε κάνουν κρατήσεις. Α δηλαδή ίδια φάση με το μπαρ-μπεε-κιου. Τράτζικ να έχουν τον κόσμο σε ουρές να περιμένει έξω απ'το μαγαζί... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αν ήταν με κρατήσεις θα ήταν σαν να κλείνεις ραντεβού σε γιατρό, τα λέμε στην Χ του μήνα ή του επόμενου... Χώρος για επέκταση δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αυτός μας είπε να μας γράψει σε μία λίστα αναμονής και να μας...πάρει τηλέφωνο. Δηλαδή στην καλύτερη έπρεπε να αδειάσει όλο το μαγαζί, να ξαναγεμίσει και να ξανά-αδειάσει για να καθίσουμε Στο μεταξύ είναι πολύ μικρό το μαγαζάκι, οπότε λογικός ο χαμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αν ήταν με κρατήσεις θα ήταν σαν να κλείνεις ραντεβού σε γιατρό, τα λέμε στην Χ του μήνα ή του επόμενου... Χώρος για επέκταση δεν υπάρχει. Ντάξει, είναι τί προτιμά ο καθένας μας. Προσωπικά τις ουρές δεν τις γουστάρω, μου θυμίζουν δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες οπότε καμία σχέση με χαλάρωση. Όταν βγω για φαγητό θέλω να είμαι χαλαρή, οπότε αν το εστιατόριο που θέλω είναι πολυσύχναστο, κλείνω τραπέζι και πάω κιουρία χωρίς να κάθομαι να περιμένω μες στη ζέστη ή στο κρύο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ναι αλλά αν πχ αποφασίσεις σήμερα για αύριο/μεθαύριο και σου πουν σε 1-2 βδομάδες έχει διαφορά? Ούτε το Kozi's πχ δέχεται κρατήσεις κι είναι κι αρκετά μεγαλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Α δηλαδή ίδια φάση με το μπαρ-μπεε-κιου. Τράτζικ να έχουν τον κόσμο σε ουρές να περιμένει έξω απ'το μαγαζί... Δεν "έχουν τον κόσμο να περιμένει". Απλά ο κόσμος αποδέχεται (να μην πω γουστάρει) να περιμένει. Το έχω πει και σε άλλο (άσχετο θεματολογικά) νήμα αλλά η κεντρική ιδέα είναι ίδια (για μένα μιλάω πάντα). Δεν υπάρχει τίποτα τόσο ωραίο ή μοναδικό που να με κάνει να "τρώω" τις ώρες μου σε αναμονή*. Οκ, μέχρι 10-15 λεπτά είναι αποδεκτό αφού πάντα μπορεί να προκύψει κάτι, ακόμα και όταν υπάρχει κράτηση, αλλά μέχρι εκεί. *Η τελευταία φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου να περιμένει στην ουρά (μεγάάάλη ουρά) ήταν όταν είχε ανοίξει το πρώτο Pizza Hut στην Ελλάδα (Κηφισιά). Ατέλειωτες ουρές και αναμονή σα να επρόκειτο να φας τζάμπα. Δεν ξέρω αν μετά βαρέθηκα, το φιλοσόφησα ή απλά μεγάλωσα αλλά πάντως σταμάτησα τις μεγάλες αναμονές έξω από την όποια επιχείρηση θα μπω επί πληρωμή (σε κάτι δωρεάν avant-premiere έχω στηθεί βέβαια ) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αυτό. Απ'το να περιμένω όρθια σε μια ουρά σίγουρα έχω καλύτερα πράματα να κάνω με τον χρόνο μου. Όπως και κάμποσες εναλλακτικές επιλογές σε εστιατόρια και καφέ. Κάποτε είχα την υπομονή και έκατσα να περιμένω 2 φορές έξω απ'το μπαρμπεεκιου [και τις 2 φορές δεν καταφέραμε να κάτσουμε γιατί έπρεπε να περιμένουμε....1,5 ώρα όπως μας είπαν]. Ε την 3η φορά πήγαμε στο 2ο μπαρμπεεκιου (στο λοφάκι της Καστέλλας) και κάτσαμε αμέσως. Απλά έχω αποδεχτεί ότι στο 1ο μαγαζί δεν θα κάτσω ποτέ γιατί δεν γουστάρω την ατέλειωτη ουρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις