Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MpuiuAo.jpg

pisYwTM.jpg

cIhab8p.jpg

eA4rBbb.jpg

lR3y4jC.jpg

KKzSv1C.jpg

Και θα ποστάρω και το σημερινό banoffee όταν είναι έτοιμο :P

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nenya δεν μπορώ να σου πω και τις τρεις φορές που έχω πάει συμπεριλαμβανομένων Σ/Κ βρήκα αμέσως τραπέζι :P

Δημοσ.

basketballfan πες μας ποια μαγαζια είναι αυτά (και περιοχες) γιατί με αποτέλειωσες τώρα, έχω να φάω από το πρωί και πήγα να λιποθυμίσω.

η μακαρονάδα με το λουκάνικο φαίνεται τέλεια (δεν έχω φαει ποτέ) , επίσης το bueno θεικό φαίνεται (λογικα και στη γευση να φανταστώ) και  για το ινδικο ενδιαφέρομαι να μάθω ποιο είναι (αν και έχω το indigo στη γλυφάδα σαν επιλογή, λέω μήπως βρουμε και κανα πιο οικονομικό)

Δημοσ.

Οι μακαρονάδες και τα pancakes είναι στο Εστρέλλα στο κέντρο, τα pancakes με Bueno θα πρέπει να ρωτήσω γιατί δεν θυμάμαι, το ινδικό είναι το Mirch στην Ερμού και το cupcake από το Emi's Cupcakes στο Κολωνάκι.

Το Mirch είναι πολύ οικονομικό.

• Moderators
Δημοσ.

Στο Estrella Σ/Κ ποσο ευκολα βρισκεις τραπεζι; Πρεπει να κλεισεις;

Συνηθως, αν δεν εισαι κωλοφαρδος, πας δινεις ονομα και περιμενεις να σε φωναξουν (τουλαχιστον πρωι Κυριακης που πηγα ετσι ηταν, εγω εκατσα διπλα στο los gatos :P)

• Like 1
Δημοσ.

Ζουμερό κριθαράκι:

WP_20171023_14_14_51_Pro.jpg

Μακαρόνια φούρνου:

WP_20171105_19_30_44_Pro.jpg

Κοτόπιτα με 4 διαφορετικά τυριά, μανιτάρια πιπεριά, κέτσαπ-μουστάρδα, μπέικον και γαλοπούλα:

IMG_20171105_192403.jpg

Και μετά το ψήσιμο:

IMG_20171105_220347.jpg

Και δυο πιτσόνια από dominos:

IMG_20171101_212919.jpg

• Like 17
Δημοσ.

Τυγχάνει να έχω τα μέσα, οπότε με το που ο χασάπακλας έφερε δοκιμαστικά Black Angus RIB Eye, τσίμπισα το κατιτίς μου (το πλήρωσα εννοείται, αλλά κόστος)

Black Angus Rib Eye με σταμναγκάθι:

IMAG2501.jpg

IMAG2502.jpg

IMAG2504.jpg

Τα παιδιά μου ξετρελάθηκαν, η σύζυγος συμφώνησε πως είναι αρκετά εντυπωσιακό, εγώ ζήλεψα που είναι τόσο ακριβό.

Το Σάββατο, κάναμε το χατήρι του μικρού.

Homemade μακαρόνια, homemade Bacon, Homemade σάλτσα ντομάτας:

IMAG2508.jpg

IMAG2505.jpg

IMAG2507.jpg

• Like 14
Δημοσ.

Άκουσα πως το σουβλατζίδικο souvlistas έχει προσφορά 4 € όλα τα σουβλάκια all you can eat. Νομίζω ισχύει για το κατάστημα που είναι κοντά στην Χαμοστερνας στον Ταύρο.

Έχει φάει κανένας σας εκεί να μας πει αν αξίζει; Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για το μαγαζί

Δημοσ.

Με έχει πρήξει μια φίλη μου να πάμε εκεί ^

• Super Moderators
Δημοσ.

Τυγχάνει να έχω τα μέσα, οπότε με το που ο χασάπακλας έφερε δοκιμαστικά Black Angus RIB Eye, τσίμπισα το κατιτίς μου (το πλήρωσα εννοείται, αλλά κόστος)

Black Angus Rib Eye με σταμναγκάθι

Ελπίζω όχι πάνω από medium. :P

Δημοσ.

Άκουσα πως το σουβλατζίδικο souvlistas έχει προσφορά 4 € όλα τα σουβλάκια all you can eat. Νομίζω ισχύει για το κατάστημα που είναι κοντά στην Χαμοστερνας στον Ταύρο.

Έχει φάει κανένας σας εκεί να μας πει αν αξίζει; Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για το μαγαζί

Μια φίλη ενώ κάποτε έτρωγε από εκεί, αποφάσισε να πάει με παρέα μια μέρα. Ε και δε προλάβαιναν την τουαλέτα μετά. Μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά ενώ μας έχουν πρήξει στα φυλλάδια, δεν θέλω να το ρισκάρω :P 

Το κατάστημα που είναι κοντά μου είναι αυτό της Χαμοστέρνας και σε αυτό αναφέρομαι :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...