Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο 2 διαφορετικη μαγαζια στην Κερκυρα

Φαίνονται πολύ νόστιμα, αλλά γιατί επιμένουν να κάνουν τα μπέργκερ έτσι που να μη μπορείς να τα φας με τα χέρια και να θες μαχαιροπήρουνο; Του mclein ας πούμε τρώγεται με τα χέρια, σαν σωστό μπέργκερ! :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαίνονται πολύ νόστιμα, αλλά γιατί επιμένουν να κάνουν τα μπέργκερ έτσι που να μη μπορείς να τα φας με τα χέρια και να θες μαχαιροπήρουνο; Του mclein ας πούμε τρώγεται με τα χέρια, σαν σωστό μπέργκερ! :)

για να χορταίνει πρώτα το μάτι και μετά ο ουρανίσκος.... αν και μετά ξενερώνεις όταν το πιάνεις, το βάζεις στο στόμα και τα μισά υλικά πέφτουν από την άλλη άκρη! 

• Like 3

Εμένα το σουσάμι με ενόχλησε στα ψωμάκια.....σκόρπιζε παντού με κάθε δαγκωνιά!

εμένα μου αρέσουν τα τύπου μπριος ! αχ πείνασα τώρα !

• Like 3

Φαίνονται πολύ νόστιμα, αλλά γιατί επιμένουν να κάνουν τα μπέργκερ έτσι που να μη μπορείς να τα φας με τα χέρια και να θες μαχαιροπήρουνο; Του mclein ας πούμε τρώγεται με τα χέρια, σαν σωστό μπέργκερ! :-)

Στο ατομικό μου λεξικό το "burger" χρειάζεται, για την κατανάλωσή του, μόνο χεράκια κι ένα (έστω μεγάλο) άνοιγμα στόματος.

Οτιδήποτε ξεφεύγει από τις παραπάνω "προδιαγραφές" απλά με χαλάει. Και πολλές φορές χαλάει και την εμφάνισή μου με τις μάλλον αναμενόμενες...πιτσιλιές :-)

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μάλιστα με αλάδωτες πίτες!

701.gif

Edit: club απο τα Everest. Τίμιο στα 3,90€.

post-119922-0-38546200-1509017073_thumb.png

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 7

δεν με επεισε το σεναριο αλλα....

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Μοιαζει με το μπεργκερ που ειχαν τα Hambo, ενα μικρο δακρυ νοσταλγιας κυλησε μολις ειδα τις φωτογραφιες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...