mclein Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 δεν με επεισε το σεναριο αλλα.... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οh Mama το προηγούμενο ΣΚ Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2017 από Soulseeker 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Απο 2 διαφορετικη μαγαζια στην Κερκυρα Φαίνονται πολύ νόστιμα, αλλά γιατί επιμένουν να κάνουν τα μπέργκερ έτσι που να μη μπορείς να τα φας με τα χέρια και να θες μαχαιροπήρουνο; Του mclein ας πούμε τρώγεται με τα χέρια, σαν σωστό μπέργκερ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Φαίνονται πολύ νόστιμα, αλλά γιατί επιμένουν να κάνουν τα μπέργκερ έτσι που να μη μπορείς να τα φας με τα χέρια και να θες μαχαιροπήρουνο; Του mclein ας πούμε τρώγεται με τα χέρια, σαν σωστό μπέργκερ! για να χορταίνει πρώτα το μάτι και μετά ο ουρανίσκος.... αν και μετά ξενερώνεις όταν το πιάνεις, το βάζεις στο στόμα και τα μισά υλικά πέφτουν από την άλλη άκρη! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εμένα το σουσάμι με ενόχλησε στα ψωμάκια.....σκόρπιζε παντού με κάθε δαγκωνιά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εμένα το σουσάμι με ενόχλησε στα ψωμάκια.....σκόρπιζε παντού με κάθε δαγκωνιά! εμένα μου αρέσουν τα τύπου μπριος ! αχ πείνασα τώρα ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Φαίνονται πολύ νόστιμα, αλλά γιατί επιμένουν να κάνουν τα μπέργκερ έτσι που να μη μπορείς να τα φας με τα χέρια και να θες μαχαιροπήρουνο; Του mclein ας πούμε τρώγεται με τα χέρια, σαν σωστό μπέργκερ! Στο ατομικό μου λεξικό το "burger" χρειάζεται, για την κατανάλωσή του, μόνο χεράκια κι ένα (έστω μεγάλο) άνοιγμα στόματος. Οτιδήποτε ξεφεύγει από τις παραπάνω "προδιαγραφές" απλά με χαλάει. Και πολλές φορές χαλάει και την εμφάνισή μου με τις μάλλον αναμενόμενες...πιτσιλιές 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Kαποιο ετρωγαν στο Πρυτανειο χτες και αλλοι ετρωγαν σουβλακια ...Αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης ! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 10€ για τη φωτο + μια κολα. ουτε στην ιπποκρατειο πολιτεια δεν εχει τοσο μια μεριδα.... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και μάλιστα με αλάδωτες πίτες! Edit: club απο τα Everest. Τίμιο στα 3,90€. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2017 από *nenya* 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 δεν με επεισε το σεναριο αλλα.... Μοιαζει με το μπεργκερ που ειχαν τα Hambo, ενα μικρο δακρυ νοσταλγιας κυλησε μολις ειδα τις φωτογραφιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 ^επρεπε να τους πεις ομως να βαλουν και λιγο τυρι Χ-) 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Και μάλιστα με αλάδωτες πιτες Για καλο το λες αυτο η για κακο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Για καλο το λες αυτο η για κακο??? Για κακό, η ιδρύτρια του antifitness είναι! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις