Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Η ελληνική είναι με κρέμα γάλακτος! Αν δεν με απαταει η μνημη μου η "μοδα" της καρμποναρας με κρεμα ηρθε απο Γαλλια δεν ειναι ελληνικη πατεντα Και τι να ειχε νερο? οπως ειπαν ΑΥΓΟ Κρέμα γάλακτος μέσα στην καρμπονάρα? Λόγος για BAN! Αν και θα το ξερεις ηδη το μεγαλυτερο ποσοστο, Ελληνων τουλαχιστον, νομιζουν οτι η κανονικη καρμποναρα ειναι με κρεμα και οταν τους λες για αυγο σε κοιτανε σαν εξωγηινο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Για την ακρίβεια η αυθεντική σως καρμπονάρα, αντί για κρέμα γάλακτος έχει αυγο και τριμμένο πεκορίνο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Όχι για τη φούρνου, αν δε βάλεις κρέμα γάλακτος στη φούρνου(που και στην κανονική δηλαδή χρειάζεται λίγη), θα στεγνώσει τελείως... Απλά μετά την κρέμα γάλακτος παύει να είναι καρμπονάρα. Είναι κάτι σε ...σουφλέ ζυμαρικών. Δεν ανέφερα την κρέμα σαν κάτι κακό από άποψη υγιεινής διατροφής, απλά δεν έχει καμία σχέση με την καρμπονάρα! Τα υπόλοιπα στο topic μαγειρικής! Για την ακρίβεια η αυθεντική σως καρμπονάρα, αντί για κρέμα γάλακτος έχει αυγο και τριμμένο πεκορίνο. Και ζουμί από τα μακαρόνια που έβρασαν ή (δεν το λέμε παραέξω) και λίγο λευκό κρασί. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Η ελληνική είναι με κρέμα γάλακτος! Μου θύμισε αυτό. (ο Gino είναι ένας μικρός θεούλης) https://www.youtube.com/watch?v=ZcDpg-6D9VI 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ας μου επιτραπεί ένα off-topic ποστ H καρμπονάρα περιλαμβάνει μόνο 5 υλικά.Pasta spaghetti, guanciale, κρόκο αυγού, pecorino romano και χοντρό πιπέρι.Τίποτα άλλο.Και φυσικά δεν υπάρχει καρμπονάρα στο φούρνο 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ε αφού γράψαμε που γράψαμε όλα αυτά τα post για τη original εκδοχή ας βάλουμε και βίντεο μπας και θέλει να δοκιμάσει να φτιάξει και κανένας: https://www.youtube.com/watch?v=D_2DBLAt57c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ti γαλλικές συνταγές και κρέμες γάλακτος λέτε; Αυθεντικότατη ιταλική συνταγή που γίνεται με έναν μόνο τρόπο χωρίς παραλλαγές, κρέμα, ρεγκάτο και ψησίματα στον φούρνο. Από κει κι έπειτα αυτό που μάθαμε όταν ήμασταν πιτσιρίκια ήταν κάτι πολύ νόστιμο αλλά δεν ήταν καρμπονάρα. Και για να μην είμαστε οφ τόπικ, φρέσκια φωτό από ένα ακόμα τυπικό lunch στο γραφείο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Nαι γιατι εν ετει 2017 οι συνταγες παραμενουν ακριβως οπως το βιβλιο της γιαγιας και οποιαδηποτε τροποποιηση γινει ειναι λανθασμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Nαι γιατι εν ετει 2017 οι συνταγες παραμενουν ακριβως οπως το βιβλιο της γιαγιας και οποιαδηποτε τροποποιηση γινει ειναι λανθασμενη. Η συνταγή τροποποιείται αν θέλεις, έτσι όμως και το αρχικό πιάτο. Και άρα δεν μπορείς να το ονομάζεις όπως το αρχικό πιάτο γιατί απλά δεν είναι αυτό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ti γαλλικές συνταγές και κρέμες γάλακτος λέτε; Αυθεντικότατη ιταλική συνταγή που γίνεται με έναν μόνο τρόπο χωρίς παραλλαγές, κρέμα, ρεγκάτο και ψησίματα στον φούρνο. Από κει κι έπειτα αυτό που μάθαμε όταν ήμασταν πιτσιρίκια ήταν κάτι πολύ νόστιμο αλλά δεν ήταν καρμπονάρα. Και για να μην είμαστε οφ τόπικ, φρέσκια φωτό από ένα ακόμα τυπικό lunch στο γραφείο. fishnchips.jpg Αν αυτό ειναι τζατζίκι, σε βρίσκω πολύ θαρραλέο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 ταρτάρ σος ειναι! και γαμάει χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Απο 2 διαφορετικη μαγαζια στην Κερκυρα 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οι πατάτες δείχνουν πολύ δυνατές, αν και μερικές φορές αυτές που είναι έτσι, έχουν μια περίεργη οξύτητα που με χαλάει κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Έλα ρε, φτιάχνουν "μαύρα" burger στην Ελλάδα? Σαν μπάλες παγωτού με καραμέλα φαίνεται αυτό το άσπρο μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οι πατάτες δείχνουν πολύ δυνατές, αν και μερικές φορές αυτές που είναι έτσι, έχουν μια περίεργη οξύτητα που με χαλάει κάπως. Στο δευτερο ηταν αρκετα αλμυρές, στο αλλο ηταν καλες. Επισης ηταν η πρωτη φορα που σε μπεργκερ με ρωτησαν πως ηθελα το μπεργκερ (και στα 2 μαγαζια). Έλα ρε, φτιάχνουν "μαύρα" burger στην Ελλάδα? Σαν μπάλες παγωτού με καραμέλα φαίνεται αυτό το άσπρο μέσα. Το θεμα ειναι το εκαναν με μελανι σουπιας ή με μελανι bic? Ειναι βραστο αυγο με κρουστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις