Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωπ, ναι, φαίνεται και η ζητιάνα μου :D Έχω βάλει στο αντίστοιχο thread αλλά θα ξαναβάλω σύντομα :)

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tommy, άξιος παλικάριμ! ζήτω το τσένταρ! ζήτω!   στείλε μου ένα με πατάτες και πάπρικα! φχαριστώ <3 

• Like 1
Δημοσ.

Εκεί που είπα να την βγάλω την νύχτα με μια σαλάτα,μου λέει ένας φίλος ότι το σουβλατζίδικο που παίρνω συνήθως,έχει προσφορά 1+1 πίτα δώρο.Σιγά που δεν θα την τιμούσα :P

post-398459-0-51963200-1508448507_thumb.jpeg

• Like 6
Δημοσ.

Εκεί που είπα να την βγάλω την νύχτα με μια σαλάτα,μου λέει ένας φίλος ότι το σουβλατζίδικο που παίρνω συνήθως,έχει προσφορά 1+1 πίτα δώρο.Σιγά που δεν θα την τιμούσα :P

Σκανδαλο εισαι, ποναω που τα βλεπω. Οουααααααα (αποπειρα κλαματος)

Δημοσ.

Όποτε πήρα γύρο ήταν πάντα ίδια ποσότητα, και έτυχε και σε μέρες που είχε πολλή δουλειά. Αυτό που λες δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ.

Οταν παιζει ποδοσφαιρο υψηλης θεαματικοτητας, πεφτει κατακορυφα η ποσοτητα. Λιγο πολυ αυτο ισχυει σε αρκετα σουβλατζιδικα, αυτοι το πανε παραπερα ομως.

Το ψωμακι του μπεργκερ το φτιαξατε η το πηρατε ετοιμο; Πολυ καλο το αποτελεσμα!

• Like 1
Δημοσ.

Οταν παιζει ποδοσφαιρο υψηλης θεαματικοτητας, πεφτει κατακορυφα η ποσοτητα. Λιγο πολυ αυτο ισχυει σε αρκετα σουβλατζιδικα, αυτοι το πανε παραπερα ομως.

Το ψωμακι του μπεργκερ το φτιαξατε η το πηρατε ετοιμο; Πολυ καλο το αποτελεσμα!

Σε ματς πήγα κι εγώ αλλά ότι είχα πάρει πρώτη φορά, πήρα και τη 2η. Η ποσότητα ήταν ίδια. Θα τυχαίνει λογικά. Άρα να μη παίρνουμε Κυριακές Και Τριτοτετάρτες :P 

Δεν το φτιάξαμε εμείς! Έχω όμως μια καλή συνταγή, κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε εμείς! Το συγκεκριμένο ψωμάκι μου έκανε εντύπωση για συσκευασμένο! 

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα round 2 home made burger.

Τσένταρ όπως ζήτησε η Δήμητρα, το οποίο έλιωσε μετά από λίγο, κετσαπ/μαγιονέζα, καραμελωμένο κρεμμύδι, απλά οι φώτο είναι βιαστικές γιατί πεινούσαμε :P

attachicon.gif 20171019_205408.jpg

attachicon.gif 20171019_205415.jpg

attachicon.gif 20171019_210034.jpg

ΥΓ: Οι πατάτες είναι Τρίπολης. Είναι εξαιρετικές! 

Δώσε ίνφο για ψωμάκι, φαίνεται ωραίο.

Δημοσ.

Δώσε ίνφο για ψωμάκι, φαίνεται ωραίο.

Το ψωμάκι είναι συσκευασμένο. Λέγεται 

" Ιστορίες φούρνου - ψωμάκι για burger τύπου brioche". Το πήρα από το κρεοπωλείο στην αγορά του Ρέντη (από εκεί που πήρα και τα μπιφτέκια). 

Τώρα για καλό home made προτείνω αυτό

http://allrecipes.com/recipe/233652/homemade-hamburger-buns/

Και γενικά αν θες ακόμη καλύτερο, θα βρεις σε φούρνους :) 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...