mclein Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ο Πρασσάς είχε Huge πίτες, απλά είχα να πάω και άπειρο καιρό. Να διορθώσω λοιπόν. Μιας και ο Πρασσάς είναι Σαλλλλόνικα, πάρε 3 τυλιχτά από την Πικάντικη Στοά (Καλλιθέα) Αυτά νομίζω είναι αρκετά δύσκολα να κατέβουν (νομίζω πως δε θα τα κατάφερνα πλέον, λόγω και του προβλήματος μου ) αν ειναι πικαντικα, δεν τρωω ουτε ενα. δυστυχως εχω ενα μικρο θεμα με καποια συστατικα στο στομαχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 αν ειναι πικαντικα, δεν τρωω ουτε ενα. δυστυχως εχω ενα μικρο θεμα με καποια συστατικα στο στομαχι. Γκρεμισες τον μυθο σου ! Εγω παλι εχω σχετικη ανοσια στα πικαντικα ,μου αρεσουν κιολας .Επειδη η δικη μου γιαγια εχει πεθανει θες να με υιοθετησει η δικη σου δεν θα την ενοχλω καθολου μονο θα τρωω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γκρεμισες τον μυθο σου ! Εγω παλι εχω σχετικη ανοσια στα πικαντικα ,μου αρεσουν κιολας .Επειδη η δικη μου γιαγια εχει πεθανει θες να με υιοθετησει η δικη σου δεν θα την ενοχλω καθολου μονο θα τρωω δεν υπηρχε μυθος, ενας απλος ανθρωπος που δουλευει 15 ωρες/ημερα κ τρωει τα αναλογα και πριν αρχισουν να με ενοχλουν τα πικαντικα, δεν τρελαινομουν γιατι ενιωθα οτι αλλοιωνεται η φυσικη γευση. (το αυτο πιστευω και για το αλατι κ γενικα για τα μπαχαρια σε υπερθετικο βαθμο) αμα ειναι να τρωμε εγω κι εσυ, να ξερεις και η γιαγια μου θα πεθανει μαγειρευοντας :D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Από το πιάτο φαίνεται πως είναι γιαγιάς. Γουστάρω με 1000 ! πολυ νερουλο για να ειναι γιαγιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 πολυ νερουλο για να ειναι γιαγιας. αμα δεν ηταν εστω κ λιγο νερουλο, δε θα το ετρωγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 αμα δεν ηταν εστω κ λιγο νερουλο, δε θα το ετρωγα. ετσι μου το εκανε και μενα η γιαγια μου και εσπαγα μεσα κομματια φετα και ηταν κολαση αχ νοσταλγια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 αν ειναι πικαντικα, δεν τρωω ουτε ενα. δυστυχως εχω ενα μικρο θεμα με καποια συστατικα στο στομαχι. Το όνομα παραπέμπει σε κάτι τέτοιο, αλλά δεν τα λες πικάντικα. Επίσης το καλαμάκι/σουβλάκι γενικώς δε ξέρεις σε τι μαρινάδα μπαίνει, εκτός και αν πριν πάρεις το οτιδήποτε, ρωτάς Εγώ έχω θέμα στο έντερο και δεν μπορώ να φάω ντομάτα ας πούμε πλέον, οπότε πατάτα κρεμμύδι γιαούρτι μόνο (ή τυροσαλάτα/ουγγαρέζα) βάζω στο τυλιχτό ετσι μου το εκανε και μενα η γιαγια μου και εσπαγα μεσα κομματια φετα και ηταν κολαση αχ νοσταλγια Εμένα μου το κάνει έτσι η κοπέλα μου. Θα αρχίσω να την φωνάζω γιαγιά μου φαίνεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Osaka sushi bar New entry στα mid range "σουσαδικα " Μου το προτεινε μια Γιαπωνεζα που δουλευε χρονια στο furin kazan .Και ειχε δικιο κλασεις καλυτερο απο ολα στην κατηγορια του . Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2017 από Fotis13 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Like επειδή οπτικά είναι υπέροχο! [γευστικά δεεεεν είμαι fan του σούσι] 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ποστάρετε και κανα vegan burger να δεσει το γλυκάκι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μην τους δίνεις ιδέες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 αν ειναι πικαντικα, δεν τρωω ουτε ενα. δυστυχως εχω ενα μικρο θεμα με καποια συστατικα στο στομαχι. Δεν ειναι πικαντικα, αλλα το συγκεκριμενο, οπως αρκετα αλλα, αλλαζει τα σουβλακια αναλογως την βραδια. Κοινως αν εχει πολυ κοσμο, βαζει τουλαχιστον την μιση ποσοτητα γυρου απο οτι θα εβαζε σε μια κλασικη βραδια. Καλυτερα απο πολλους αλλους, οπως πχ ο απατεωνας πανω στη πλατεια Κυπρου, αλλα και παλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Όποτε πήρα γύρο ήταν πάντα ίδια ποσότητα, και έτυχε και σε μέρες που είχε πολλή δουλειά. Αυτό που λες δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Σήμερα round 2 home made burger. Τσένταρ όπως ζήτησε η Δήμητρα, το οποίο έλιωσε μετά από λίγο, κετσαπ/μαγιονέζα, καραμελωμένο κρεμμύδι, απλά οι φώτο είναι βιαστικές γιατί πεινούσαμε ΥΓ: Οι πατάτες είναι Τρίπολης. Είναι εξαιρετικές! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 φωτογραφιες του σκυλου 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις