Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Πρασσάς είχε Huge πίτες, απλά είχα να πάω και άπειρο καιρό. Να διορθώσω λοιπόν. 

Μιας και ο Πρασσάς είναι Σαλλλλόνικα, πάρε 3 τυλιχτά από την Πικάντικη Στοά (Καλλιθέα) :P

Αυτά νομίζω είναι αρκετά δύσκολα να κατέβουν (νομίζω πως δε θα τα κατάφερνα πλέον, λόγω και του προβλήματος μου :( )

αν ειναι πικαντικα, δεν τρωω ουτε ενα. δυστυχως εχω ενα μικρο θεμα με καποια συστατικα στο στομαχι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν ειναι πικαντικα, δεν τρωω ουτε ενα. δυστυχως εχω ενα μικρο θεμα με καποια συστατικα στο στομαχι. 

Γκρεμισες τον μυθο  σου !

Εγω παλι εχω σχετικη ανοσια στα πικαντικα ,μου αρεσουν κιολας .Επειδη η δικη μου γιαγια εχει πεθανει  θες να με υιοθετησει η δικη σου δεν θα την ενοχλω καθολου μονο θα  τρωω :)

• Like 2

Γκρεμισες τον μυθο  σου !

Εγω παλι εχω σχετικη ανοσια στα πικαντικα ,μου αρεσουν κιολας .Επειδη η δικη μου γιαγια εχει πεθανει  θες να με υιοθετησει η δικη σου δεν θα την ενοχλω καθολου μονο θα  τρωω :)

:P

δεν υπηρχε μυθος, ενας απλος ανθρωπος που δουλευει 15 ωρες/ημερα κ τρωει τα αναλογα :D

και πριν αρχισουν να με ενοχλουν τα πικαντικα, δεν τρελαινομουν γιατι ενιωθα οτι αλλοιωνεται η φυσικη γευση.

(το αυτο πιστευω και για το αλατι κ γενικα για τα μπαχαρια σε υπερθετικο βαθμο)

αμα ειναι να τρωμε εγω κι εσυ, να ξερεις και η γιαγια μου θα πεθανει μαγειρευοντας :D :D :D

• Like 2

αμα δεν ηταν εστω κ λιγο νερουλο, δε θα το ετρωγα.  :ph34r:

ετσι μου το εκανε και μενα η γιαγια μου και εσπαγα μεσα κομματια φετα και ηταν κολαση αχ νοσταλγια :-)

• Like 2

Το όνομα παραπέμπει σε κάτι τέτοιο, αλλά δεν τα λες πικάντικα.

Επίσης το καλαμάκι/σουβλάκι γενικώς δε ξέρεις σε τι μαρινάδα μπαίνει, εκτός και αν πριν πάρεις το οτιδήποτε, ρωτάς ;) 

Εγώ έχω θέμα στο έντερο και δεν μπορώ να φάω ντομάτα ας πούμε πλέον, οπότε πατάτα κρεμμύδι γιαούρτι μόνο (ή τυροσαλάτα/ουγγαρέζα) βάζω στο τυλιχτό :( 

ετσι μου το εκανε και μενα η γιαγια μου και εσπαγα μεσα κομματια φετα και ηταν κολαση αχ νοσταλγια  :-)

Εμένα μου το κάνει έτσι η κοπέλα μου. Θα αρχίσω να την φωνάζω γιαγιά μου φαίνεται :P 
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Osaka sushi bar 

New entry  στα  mid range  "σουσαδικα " Μου το  προτεινε μια  Γιαπωνεζα  που  δουλευε χρονια  στο furin kazan .Και ειχε δικιο κλασεις καλυτερο απο ολα στην κατηγορια του .

post-237837-0-65621000-1508390501_thumb.jpg

post-237837-0-72583900-1508390520_thumb.jpg

post-237837-0-21489100-1508390545_thumb.jpg

post-237837-0-44035800-1508390562_thumb.jpg

post-237837-0-45886400-1508390583_thumb.jpg

post-237837-0-16628400-1508390596_thumb.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 9

Δεν ειναι πικαντικα, αλλα το συγκεκριμενο, οπως αρκετα αλλα, αλλαζει τα σουβλακια αναλογως την βραδια. Κοινως αν εχει πολυ κοσμο, βαζει τουλαχιστον την μιση ποσοτητα γυρου απο οτι θα εβαζε σε μια κλασικη βραδια. Καλυτερα απο πολλους αλλους, οπως πχ ο απατεωνας πανω στη πλατεια Κυπρου, αλλα και παλι.

• Like 1

Όποτε πήρα γύρο ήταν πάντα ίδια ποσότητα, και έτυχε και σε μέρες που είχε πολλή δουλειά. Αυτό που λες δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ.

Σήμερα round 2 home made burger.

Τσένταρ όπως ζήτησε η Δήμητρα, το οποίο έλιωσε μετά από λίγο, κετσαπ/μαγιονέζα, καραμελωμένο κρεμμύδι, απλά οι φώτο είναι βιαστικές γιατί πεινούσαμε :P

post-269452-0-84449800-1508436741_thumb.jpg

post-269452-0-30780900-1508436756_thumb.jpg

post-269452-0-04276100-1508436772_thumb.jpg

ΥΓ: Οι πατάτες είναι Τρίπολης. Είναι εξαιρετικές! 

• Like 17

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...