Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα σας στείλω το iban να μου βάλετε τα 50€...  :P Ο άνθρωπος ήταν νηστικός κι έφαγε τρεις πίτες με σουβλάκι Αθηναϊκές, ούτε καν με γύρο! Το κόβω εδώ γιατί δεν έχω φωτογραφικό υλικό να μοιραστώ, αλλά θα επανέλθω.

Mclein, 5 πυτόγυρα την επόμενη φορά. :P

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να φανταστω εισαι νεαρος 

Είμαι! Να τα λες αυτά να τα ακούνε κάποιοι storm που σε άλλο θρεντ πήγαν να με βγάλουν μεσήλικα :X

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

ηταν ενα μικρο στοιχηματακι των 50€, το αν μπορω να φαω 3 τυλιχτα :D

νιωθω χορτασμενος αλλα για την τιμη των οπλων ρε γαμωτο !!!!

Εβγαλες 50 ευρω τρωγωντας απλα 3 σουβλακια?

Αυτη ειναι απλα μια Τεταρτη μου και πληρωνω και 6 ευρω :lol:

@Τριλοφος, σιγα μην εισαι και στην πρωτη νιοτη :lol:

• Like 6
Δημοσ.

Αυτά τα 3 σουβλακάκια για 50€; BRING EM ON :P

Να πει κάποιος "3 σουβλάκια από τον Πρασσά", πάει κι έρχεται (και δώρο τις εξετάσεις μετά)

Να παραθέσω την εμπειρία μου (χωρίς φοτό) από το ΠΕΤΡΑ ΠΥΡΑ στα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ.

Επαγγελματικός χώρος - ωραίο περιβάλλον και με χώρο πίσω για οpen-air φαγητό στην αυλή με ωραία φυτά.

Τιμές οι κλασσικές που βρίσκεις σε ένα εστιατόριο της Ελλάδας της κρίσης δηλαδή ορεκτικά μ.ο. 5 €, κυρίως μ.ο. 10-11 € κλπ κλπ.

Τα πιάτα μεγάλα και ποσότητες αλλά όσον αφορά πίτες και πατάτες γιατί το κρέας ήταν σχετικά λίγο αλλά ποιοτικό...

Η σαλάτα του με πολύ μαρούλι αλλά "ακριβά" υλικά του τύπου κρουτόν - παρμεζάνες κλπ απουσίαζαν...

Συμπέρασμα: Πολύ πίτα, πολύ πατάτα και από κρέας το ψάχνεις...

Ελπίζω να βοήθησα....

10-11€ το κυρίως στην Ελλάδα της κρίσης; Are you sure? Ακόμα και στην ακριβή-θεωρητικά- Μυρτιά, φτηνότερα κυρίως βρίσκεις. Τέλος πάντων...
Δημοσ.

Ουγγαρέζα=Σικάγο; :unsure:  Aν και Θεσσαλός πρώτη φορά το ακούω :unsure:

Στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα έτσι την λένε . Δεν ξέρω για τους άλλους..

• Like 1
Δημοσ.

Να πει κάποιος "3 σουβλάκια από τον Πρασσά", πάει κι έρχεται (και δώρο τις εξετάσεις μετά)

του πρασσα ειναι κοντα λες κ ειναι μισες οι πιτες + γεματα πατατες...

εχω φαει κι εκει τρια κ μετα μια μπουγατσα για επιδορπιο.

οσο για τα γατακια που λενε ποσο ευκολα τρωνε 3 τυλιχτα, 

περιμενουμε τις φωτο τους γιατι μονο ο Φωτης, ο Χαϊλαντερ κ ο Τομι ειναι μαχητες εδω...

• Like 2
Δημοσ.
κριθαρακι με μοσχαρι, γιατι σαν της γιαγιας τα φαγητα δεν εχει :D

(εφαγα 2 πιατα αλλα το 2ο βαρεθηκα να το βγαλω, φυσικα εσεις τρωτε 4 πιατα + το μπουενο) ! :P

a.jpg

b.jpg

• Like 11
Δημοσ.

ηταν ενα μικρο στοιχηματακι των 50€, το αν μπορω να φαω 3 τυλιχτα :D

νιωθω χορτασμενος αλλα για την τιμη των οπλων ρε γαμωτο !!!!........................................

Ευκολάκι το στοίχημα

Πες στον έτερο του στοιχήματος ότι θα ήταν προτιμότερο απλά να σου έδινε το 50άρι αφού έτσι θα γλύτωνε και το κόστος των σουβλακίων (φαντάζομαι αυτός τα πλήρωσε).

Κι επίσης, να κόψει τον τζόγο άμεσα. Δεν "το 'χει" :-)

• Like 1
Δημοσ.

του πρασσα ειναι κοντα λες κ ειναι μισες οι πιτες + γεματα πατατες...

εχω φαει κι εκει τρια κ μετα μια μπουγατσα για επιδορπιο.

οσο για τα γατακια που λενε ποσο ευκολα τρωνε 3 τυλιχτα, 

περιμενουμε τις φωτο τους γιατι μονο ο Φωτης, ο Χαϊλαντερ κ ο Τομι ειναι μαχητες εδω...

Ο Πρασσάς είχε Huge πίτες, απλά είχα να πάω και άπειρο καιρό. Να διορθώσω λοιπόν. 

Μιας και ο Πρασσάς είναι Σαλλλλόνικα, πάρε 3 τυλιχτά από την Πικάντικη Στοά (Καλλιθέα) :P 

Αυτά νομίζω είναι αρκετά δύσκολα να κατέβουν (νομίζω πως δε θα τα κατάφερνα πλέον, λόγω και του προβλήματος μου :( )

Δημοσ.

κριθαρακι με μοσχαρι, γιατι σαν της γιαγιας τα φαγητα δεν εχει :D

(εφαγα 2 πιατα αλλα το 2ο βαρεθηκα να το βγαλω, φυσικα εσεις τρωτε 4 πιατα + το μπουενο) ! :P

a.jpg

b.jpg

Από το πιάτο φαίνεται πως είναι γιαγιάς.

Γουστάρω με 1000 !

• Like 1
Δημοσ.

Και οι γιαγιάδες ξέρουν από σωστές ποσότητες! Όχι κάτι δείγματα που μας βάζουν στα εστιατόρια.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...