theoritikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Αν βρείτε πουθενά σαλάτες ΒΙΟΣΑΛ δοκιμάστε τις, είναι εξαιρετικές. Έχω δοκιμάσει τζατζίκι, τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα και ουγγαρέζα (ή Σικάγο για τους Θεσσαλούς ) 1
Getta Robo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Noμίζω ότι είναι το κατάλληλο τόπικ να κάνω την ερώτησή μου. Βρίσκετε πουθενά πεπερόνι; (κατά προτίμηση κοντά στο Χαλάνδρι ή στο κέντρο της Αθήνας). Κανονικό πεπερόνι όμως, όχι σαλάμι-πεπερόνι... Πηγαινε απο Αθηνας και πισω απο την κρεαταγορα, εχει πολλα εξιδικευμενα καταστηματα με αλλαντικα και θα βρεις εκει.
tommybertsen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Αν βρείτε πουθενά σαλάτες ΒΙΟΣΑΛ δοκιμάστε τις, είναι εξαιρετικές. Έχω δοκιμάσει τζατζίκι, τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα και ουγγαρέζα (ή Σικάγο για τους Θεσσαλούς ) Σικάγο την έλεγαν στις Σέρρες πάντως. Για τους Θεσσαλούς δεν ξέρω Δεν αλλάζω τις Sary, αλλά αν βρω, θα δοκιμάσω
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Βurger με πανσετα και διπλα μιξ απο πατατες τηγανητες και γλυκοπατατες. Συμπαθητικο ηταν, λιγο μικρο για τα δεδομενα μου αλλα γευστικα αρκετα καλο. Αν και δεν το τρως ευκολα με το χερι. 16
Anorymous Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 ουγγαρέζα (ή Σικάγο για τους Θεσσαλούς ) εγω ξερω οτι ειναι 2 διαφορετικα ουγγαρεζα ειναι ζαμπον μαγιονεζα η σικαγο ειναι ζαμπον μαγιονεζα σαλτσα ντοματας και πιπεριες
Fotis13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Mεζεκλικ ,Αργυρουπολη Μετρια ποιοτητα,μεγαλη ποσοτητα ,ενοχλητικη μουσικη λαικα και μπουρδες . 9
jeanthira7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Να παραθέσω την εμπειρία μου (χωρίς φοτό) από το ΠΕΤΡΑ ΠΥΡΑ στα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ. Επαγγελματικός χώρος - ωραίο περιβάλλον και με χώρο πίσω για οpen-air φαγητό στην αυλή με ωραία φυτά. Τιμές οι κλασσικές που βρίσκεις σε ένα εστιατόριο της Ελλάδας της κρίσης δηλαδή ορεκτικά μ.ο. 5 €, κυρίως μ.ο. 10-11 € κλπ κλπ. Τα πιάτα μεγάλα και ποσότητες αλλά όσον αφορά πίτες και πατάτες γιατί το κρέας ήταν σχετικά λίγο αλλά ποιοτικό... Η σαλάτα του με πολύ μαρούλι αλλά "ακριβά" υλικά του τύπου κρουτόν - παρμεζάνες κλπ απουσίαζαν... Συμπέρασμα: Πολύ πίτα, πολύ πατάτα και από κρέας το ψάχνεις... Ελπίζω να βοήθησα.... 1
*nenya* Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 MELIARTOS στην Ερμου: [click on the pics για να εμφανιστούν σωστά τα γλυκάκια: παβλοβα, μπακλαβας με καϊμάκι, πάστα φερερο] 14
Fotis13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Φαινονται ποιοτικα γλυκα απο τις φωτογραφιες .Δεν το ηξερα θα το τιμησω οταν κατεβω κεντρο .
*nenya* Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Και φρεσκότατα ήταν. Επίσης, το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πατάρι με τραπεζάκια για να κάθεσαι να χαζεύεις την κίνηση χωρίς να κινδυνεύεις να σου κλέψουν την τσάντα. Η εξυπηρέτηση άψογη. Και ο καφές επίσης αρκετά καλός, όπως ακριβώς τον ζήτησα. 3
Highlander Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Όπως έλεγε και ο Ψάλτης, στεναχωρέθηκα και εγώ που μου τα έχωσαν στο topic με τα διόδια και έβαλα τη Weber να κλαίει: Δύο κότσια χοιρινά στους 150c για 3 - 4 ώρες και κάτι πανσέτες για τα παιδιά γιατί πεινούσαν νωρίς. 6
jeanthira7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Και φρεσκότατα ήταν. Επίσης, το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πατάρι με τραπεζάκια για να κάθεσαι να χαζεύεις την κίνηση χωρίς να κινδυνεύεις να σου κλέψουν την τσάντα. Η εξυπηρέτηση άψογη. Και ο καφές επίσης αρκετά καλός, όπως ακριβώς τον ζήτησα. Και όλο περνάω λόγω δουλειάς από εκεί και δεν μπαίνω μέσα... Για μαγαζί στην Ερμού τέτοια επιμέλεια όπως λες στα γλυκά δεν την περίμενα...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ο Μελίαρτος είναι πολύ καλός! Έχω κάρτα μέλους χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις