Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον σημερα εφαγα okonomiyaki απο food truck (γι αυτο οι φωτογραφιες ειναι κακες για τα στανταρς μου). πιθανως ειναι αρκετα μπασταρδεμενο αλλα ηταν πολυ καλο γι αυτο που ηταν και θα το ξανατρωγα.

6mMrD8.jpg

sqcKR4.jpg

ju3X9k.jpg

• Like 11
Δημοσ.

λοιπον σημερα εφαγα okonomiyaki απο food truck (γι αυτο οι φωτογραφιες ειναι κακες για τα στανταρς μου). πιθανως ειναι αρκετα μπασταρδεμενο αλλα ηταν πολυ καλο γι αυτο που ηταν και θα το ξανατρωγα.

[..]

Γλυκό είναι αυτό?

Πού βρίσκεται αυτό το μαγαζί?

Δημοσ.

Μασίνα, ότι απέμεινε :P

Εξαιρετικό μαγαζί η Μασίνα. Από εμφάνιση δεν σου γεμίζει το μάτι (το δικό μου τουλάχιστον), αλλά η ποιότητα είναι σούπερ!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι από τα λίγα μαγαζιά που πήγα παραπάνω από 2 φορές (6 φορές έχω επισκεφθεί Μασίνα! ). 

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά παρόλο που δε σε τραβάει πολύ, προτιμώ να το επισκέπτομαι! Έχω και μουσαφίρη από Σαλλλόνικα οπότε..

Τα παραπάνω είναι "αυγά μάτια με άλλο μάτι" , και μοσχαρίσια μπιφτέκια συν σαλάτα λαχανόκηπο (δε ταιριάζει οπότε δε φαίνεται :P )και φέτα.. Εγώ πήρα τυλιχτό μπιφτέκι μοσχάρι απλά εξαφανίστηκε από την φώτο (είπαμε, ακτινογραφία και μόνο θα το έδειχνε :P ). 

Γενικά από τα πολύ καλά και αρκετά κοντά μου! :D 

Δημοσ.

post-269452-0-02699200-1507998519_thumb.jpg

post-269452-0-03331100-1507998575_thumb.jpg

post-269452-0-92390600-1507998620_thumb.jpg

post-269452-0-79753800-1507998684_thumb.jpg

post-269452-0-80347500-1507998963_thumb.jpg

Home made burgerάκι σήμερα :D (ok, όχι 100% , μιας και τα buns δεν είναι χοουμ μειντ)

Μοσχαρίσιο μπιφτεκάκι από την αγορά του Ρέντη κλασικά, καραμελωμένο κρεμμύδι, διπλό τυρί, μαγιονέζα, κέτσαπ! 

Τα buns είναι έτοιμα, αλλά με ελάχιστο φρυγάνισμα, είναι πολύ καλά! 

• Like 8
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μια χαρά είναι κι αυτό που έβαλε, αρκεί πχ να το βάζεις πάνω στα μπιφτέκια λίγο πριν τα βγάλεις από το τηγάνι/γκριλιέρα ώστε να λιώσει κάπως. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα home made burgers είναι ιεροσυλία αν δε βάλουμε cheddar ... rulez

Δεν είχα Cheddar και δεν είχε η @@@@@ το Μαρκετ Ιν που έχω εδώ πίσω από το σπίτι. Δεν είχα γενικά τυριά... Βασικά είχα τριμμένο. Δεν έλεγε... :/

Στην επόμενη θα πάρω τσένταρ :) 

Μια χαρά είναι κι αυτό που έβαλε, αρκεί πχ να το βάζεις πάνω στα μπιφτέκια λίγο πριν τα βγάλεις από το τηγάνι/γκριλιέρα ώστε να λιώσει κάπως. :P

... το σκέφτηκα αφού αυτά ήδη ήταν τηγάνι, και πήγα να πάρω στα γρήγορα :( Δυστυχώς δε πρόλαβα να τα κάνω να λιώσουν, αλλά καλά ήταν και έτσι! 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.

Noμίζω ότι είναι το κατάλληλο τόπικ να κάνω την ερώτησή μου.
​Βρίσκετε πουθενά πεπερόνι; (κατά προτίμηση κοντά στο Χαλάνδρι ή στο κέντρο της Αθήνας).
Κανονικό πεπερόνι όμως, όχι σαλάμι-πεπερόνι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάξε για Sary αλλαντικά. Από Δράμα είναι και δεν ξέρω αν έχω φάει καλύτερα... Παίζει να βρεις και πεπερόνι :)

Τώρα που...Δύσκολο να πω! 

ΥΓ: Βρήκα Sary σαλάτες (τυροκαυτερή, κηπουρού κλπ), στην κρεαταγορά στου Ρέντη. Με εξέπληξε που βρήκα. Οι καλύτερες έτοιμες σαλάτες που έχω φάει , με τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες. Αν έχει και αλλαντικά εκεί, δεν γνωρίζω, απλά σου πέφτει κάπως μακρυά να πας εκεί αν μένεις Χαλάνδρι :P 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...