*nenya* Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ναι παππού, η τελευταια προταση δεν χρειαζοταν εδω μεσα χαχαχ 2
tommybertsen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ιδανική με γιαούρτι για να κόβει τα πολλά λιπαρά 5
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Toν έχετε βάλει κάτω και τον χτυπάτε παππού άνθρωπο.. Παππούς είναι ακόμα θα μάθει! Μη σας γελάνε οι εξωτερικές φωτογραφίες. Χειροποίητη μαρμελαδίτσα ροδάκινο με ικανή ποσότητα ζάχαρης για να διώχνει τι λιγούρα. Ιδανική με γιαούρτι για να κόβει τα πολλά λιπαρά Χώστη πάνω σε μια φετάρα ψωμί ρε παππού και δείξ'τους τι αξίζεις!
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Oλοκαύτωμα η αριστερή.. τα λεφτά σου πίσω! 3
deesnider Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Oλοκαύτωμα η αριστερή.. τα λεφτά σου πίσω! Δεν ξέρεις εσύ! Μελάνι σουπιάς είναι, αλλά σιγά να μην είχες και στο χωριό σου τέτοια κόλπα... 2
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Και το ροζάκι χταπόδι; Και τα πράσινα φύκια; Ξηγήθηκε θαλασσινά αυτή τη φορά... 3
Anorymous Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Oλοκαύτωμα η αριστερή.. τα λεφτά σου πίσω! αρπαξε λιγο αλλα μια χαρα τρωγαταν και για 5 ευρω ηταν οτι πρεπει
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Η μισή σχεδόν πίτσα δεν το λες και λίγο για 5 ευρω ηταν οτι πρεπει Επρεπε να την ανοίξεις επιτόπου και να τους δώσεις τα 3... 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Vale vale Aργυρουπολη ,τεραστιες μεριδες ,το ψαρονεφρι ηταν χαλια παιζει και να μην ηταν ψαρονεφρι καν ,ολα τα αλλα πολυ νοστιμα . 9
jeanthira7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Να συμβάλλω και εγώ με τη σειρά μου μετά την επίσκεψή μου στο Cap Cap. Μικρός χώρος, ποιοτικό γλυκό, ανεκτές τιμές αλλά όχι και για πολλά γλυκά... Με προβλημάτισε ο καφές που ήταν τίγκα στο γάλα... Θα έλεγα ότι δεν είναι το στυλ μου καθώς παίζει πολύ με κεϊκοειδή και ό,τι πήρα ήταν ναι μεν ποιοτικό αλλά πολύ στεγνό... 7
Highlander Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Σάββατο είχαμε BBQ: Αφού την Παρασκευή κάπνισα μπέικον και για φίλους, είπα την Κυριακή να ανταμείψω τον κόπο μου: Αυγά, πατάτες, πιπεριά, κρεμμύδι, σπιτικό μπέικον. Μια αλανιάρα τσιπούρα περίμενε υπομονετικά την Κυριακή τη σειρά της, να μπει στο ταψί με τα υπόλοιπα υλικά και μετά στον ξυλόφουρνο. Συνοδεία είχαμε και μερικά κομμάτια ροφού. Επειδή βάλαμε το φαγητό αργά, είπαμε μέχρι να γίνει να πιούμε ένα ουζάκι. Επιτέλους ήρθη ώρα για το φαγητό. Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό, γιατί κατέβηκα για καμιά μπύρα και ήδη είχαν σερβίρει. Οπότε αρκεστείτε στο πιάτο μου: 15
mclein Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 μαυροματικα + πατζαροσαλατα με ξηρους καρπους + σαγανακι + ρεβυθοκεφτεδες + μοσχαρακι με χυλοπιτες + ψαρονεφρι με πατατες + αρνακι με πατατες + κερασμα γλυκο μπανοφι / πορτοκαλοπιτα 9
raptorx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ξύπνημα με φρέντο εσπρέσο μέτριο και μπακέτα με γαλοπούλα μαγιονέζα τυρί.Για μεσημέρι μια ίδια μπακέτα συν ότι περιείχε κοτομπουκιές μέσα(Αδικαιολόγητος που δεν ανέβασα φωτό από αυτά αλλά τα έφαγα βιαστικά λόγω πείνας και δεν τα τράβηξα) Και μετά στο τέλους του σερί 8ωρου στο ΤΕΙ για βράδυ αυτό 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις