JimasGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Πώς φαίνεται ότι είσαι καρντάσι.... Υ.Γ. Από το περιεχόμενο της φωτογραφίας και μόνο, δεν χρειαζόταν αν δω το location στο προφίλ σου.. χαχαχαχ με προδωσε η ρετσινα 1
theoritikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ένα πραγματικό anti fitness φαγητό πάλι Ιταλικής προέλευσης.Το λένε μικρό πορτοκάλι. Είναι μια "μπάλα" γέμιστη με κασέρι, ρύζι και ζαμπόν. Αν φας ένα χορταίνεις πραγματικά Edit η κρούστα είναι τηγανισμενη 7
tommybertsen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 μηπως λογω διαφημισεων ; δεν μου βγαζει εμενα καποιο θεμα ! Δεν έχω ιδέα, αλλά σε 2 PC μπλοκάρει το malwarebytes το συγκεκριμένο site. Τις διαφημίσεις τις έχω κλειστές σε αυτά τα site (με το uBlock Origin - άρα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτή είναι η αιτία). Το λέω γιατί πχ imgur, lightshot, είναι 2 που μου έρχονται πρόχειρα, και είναι free! JimasGR, από ποια περιοχή είσαι; Όχι pizza fan ρε συ...
AristidisZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 χαχαχαχ με προδωσε η ρετσινα Αμ η coca cola δίπλα ;;;
theoritikos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Και λίγες αμερικανιές φουλ anti-fitness 8
tommybertsen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Όλα αυτά τα έφαγες ή τα φωτογράφισες στα ράφια; Γιατί κάπου είδα και ένα anti-fitness Dove
theoritikos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Τα φωτογράφισα. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να τα φας όλα αυτά..
j0hnn1e Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Τα φωτογράφισα. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να τα φας όλα αυτά.. Ένα ban στον κύριο απο πάνω παρακαλώ. Blasphemy... 3
theoritikos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν είμαι σε all you can eat buffet. Είμαι σε εμπορική έκθεση όπου τα εκθέματα είναι κυριως για επίδειξη 1
Getta Robo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Τα φωτογράφισα. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να τα φας όλα αυτά.. Η προσπαθεια μετραει. 1
tommybertsen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τα φωτογράφισα. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να τα φας όλα αυτά.. Μα...Τότε απλά είναι "eye candy" ,δεν είναι πραγματική anti-fitness φώτο. It's an illusion . Μπορώ και εγώ να φωτογραφίζω βιτρίνες, αλλά δεν θα τις φάω ποτέ Κάτι για τις λιγούρες Και σπιτικό ψωμάκι για να απλωθεί ωραία η μερέντα ΥΓ: Το eye-candy που λέγαμε: (πριν , στην αγορά του Ρέντη) (ελπίζω να προλάβω να φωτογραφίσω το μεσημεριανό πριν το φάω ) Νάτο, πριν Μας ήρθε όρεξη για burger (τρομάρα μας) αλλά αποτύχαμε, δεν είχαμε ψωμάκι στρόγγυλο (και δε βρήκαμε Κυριακάτικα! Πρέπει να είχε στου Ρέντη αλλά δεν το σκεφτήκαμε νωρίς...) Τελικά βολευτήκαμε με Κυπριακή πίτα και είπαμε "next time" Τα σάντουιτς και ότι απέμεινε (τα σκούπισα εγώ ). 1 Μπιφτέκι μοσχαρίσιο ο καθένας μας φάγαμε. Το έκοψα στη μέση γιατί ήταν καλό για 2 σάντουιτς, απλά οι πιτούλες αρκετά μεγάλες! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2017 από tommybertsen 8
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Γύρος χοιρινό , κοτόπουλο , σουβλάκια από τα ίδια, σεφταλια, χαλούμι στα κάρβουνα μπριζόλα καπνιστή και λουκάνικο... ποικιλία μικρή την λέει
Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Το ΣΚ τρωμε σπιτικο φαγητο μαζι με το καταλληλο γλυκακι 11
papoys1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μη σας γελάνε οι εξωτερικές φωτογραφίες. Χειροποίητη μαρμελαδίτσα ροδάκινο με ικανή ποσότητα ζάχαρης για να διώχνει τι λιγούρα. Ιδανική με γιαούρτι για να κόβει τα πολλά λιπαρά 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ιδανική με γιαούρτι για να κόβει τα πολλά λιπαρά Aha... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις