OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Με κάλεσε ο TriLoBite να μπω. Μπήκα, είδα τη...σουβλακάρα του άλλου. No effect. Έφαγα το γλυκό μου οπότε είμαι κομπλέ.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2017 από Επισκέπτης
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μπήκα, είδα τη...σουβλακάρα του άλλου. No effect. Στο καλό λοιπόν! Και γω τώρα δεν ήθελα σουβλάκι, γλυκό ήθελα, οπότε μετά απ' αυτά που είδα πρέπει να βγω στη γύρα για να βρω αυτό 6
tommybertsen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Χαλαρό φαγητό σήμερα Τόσο χαλαρό , που...δεν υπάρχει (η φώτο δε φαίνεται ) @Mclein το ibb.co που ανεβάζετε μου το μπλοκάρει το Malwarebytes, και εμπιστεύομαι το Malwarebytes.Το λέω για να το προσέξετε, έχει και άλλα για image hosting 1
raptorx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Eίπα να πάρω και εγώ μέρος στην συζήτηση Μία κλασσική μερίδα γύρο κοτόπουλο 10
theoritikos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Τα τσάκιζα στο λεπτόΆσε.. τα λιγουρευτηκαν όλοι οι Γερμανοί στο ξενοδοχείο.. Μεταβιας γλύτωσαν!! Για να σας κόλασω λίγο ακόμα. Ένα χειροποίητο γλυκό Σικελίας. Λέγεται cannoli. Είναι κρέμα από γάλα προβάτου σε τηγανισμενη κρουστά. Η κρέμα λέγεται ricotta 9
Anorymous Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Άσε.. τα λιγουρευτηκαν όλοι οι Γερμανοί στο ξενοδοχείο.. Μεταβιας γλύτωσαν!! Για να σας κόλασω λίγο ακόμα. Ένα χειροποίητο γλυκό Σικελίας. Λέγεται cannoli. Είναι κρέμα από γάλα προβάτου σε τηγανισμενη κρουστά. Η κρέμα λέγεται ricotta τα ειχα δει που τα εφτιαχνε εδω η λορα και μου ετρεχαν τα σαλια τοτε https://www.youtube.com/watch?v=Xa7buNE-Cx4
mclein Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 @Mclein το ibb.co που ανεβάζετε μου το μπλοκάρει το Malwarebytes, και εμπιστεύομαι το Malwarebytes.Το λέω για να το προσέξετε, έχει και άλλα για image hosting μηπως λογω διαφημισεων ; δεν μου βγαζει εμενα καποιο θεμα !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ένα χειροποίητο γλυκό Σικελίας. Λέγεται cannoli. https://www.youtube.com/watch?v=yHzh0PvMWTI 2
theoritikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μια Όχι και τόσο anti fitness φωτο από την έκθεση. Τσάι με λογότυπο τα moomins κατευθείαν από Φινλανδία 6
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Πήρες like μονο και μονο για την Φινλανδία
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εγώ το έδωσα για τους Moomins <3 Στόλισα δέντρο. Τι, όχι; 7
jeandoumpier Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Πώς φαίνεται ότι είσαι καρντάσι.... Υ.Γ. Από το περιεχόμενο της φωτογραφίας και μόνο, δεν χρειαζόταν αν δω το location στο προφίλ σου.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις