stelios18120 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Τυχεροςςςςς Ρε θελω κ εγω ταξιδι να παω φετος octoberfest και οι ξενερωτοι δεν θελει κανεναααααας
theoritikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Νταξει ποσο τυχερος ομως!! Για 5 μέρες θα είμαι 9-10 ώρες ορθοστασία, αλλά χαλάλι 3 μήνες το περιμένω! Octoberfest ? Όχι, είναι η διεθνής εμπορική έκθεση Anuga που γίνεται κάθε δυο χρόνια στην Κολωνία. 10 κτήρια γεμάτα με κάθε λογής τρόφιμα από κάθε γωνιά της γης! Για την nenya ειδικά, θα ανεβάσω φώτο από το booth της Ιαπωνίας 5
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Fusion chocolate Elaborate μια τι ειναι αυτο που βλεπω γιατι πεθαινω τωρα ε. 2
Unabomber Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πρέπει να σου απαγορεύσουν να ποστάρεις εδώ... Αυτό το ice strawberry, τι ακριβώς είναι; Shaved Ice with coconut milk , strawberry syrup & strawberries the bottom is a half coconut Elaborate μια τι ειναι αυτο που βλεπω γιατι πεθαινω τωρα ε. inside rum chocolate fudge, outside whipped chocolate cream , the ball is iced chocolate filled with rum. 4
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Κάποιο απ'αυτά είναι; https://cheesecake.gr/epikoinonia Τα έχω δοκιμάσει όλα, το oreo είναι το πιο ωραίο! Πρέπει, επίσης, να σταματήσετε να κάνετε quote ένα μήνυμα με 15 φωτογραφίες χωρίς spoiler.... Una, άξιος πραγματικά. Με κέρδισε η γυάλα με τη σοκολάτα, πολύ εντυπωσιακό! Ναι αλλά είναι 15 Una-photos οπότε μικρό το κακό Μου έχει σκάσει quote με washcloud-σεντόνι (και με τον wash στα κέφια του...) Να το ξετυλίγω συνεχώς και αυτό να μην τελειώνει!
Highlander Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δώσε μερικά Tips για το homemade μπέικον! Έγραψα τη συνταγή http://www.insomnia.gr/topic/444601-το-νήμα-της-μαγειρικής/?p=55993340 1
billsnake21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Επιτέλους επέστρεψες ! ο Anorymous που αγαπήσαμε!
agamoi-thytai Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που είναι πάνω στη κρέπα να υποθέσω πως είναι λιωμένο τυρί έτσι ; 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που είναι πάνω στη κρέπα να υποθέσω πως είναι λιωμένο τυρί έτσι ; εδω κολαει το ανεκδοτο -Σερβιτόρε, τι είναι αυτό το άσπρο πάνω στον καφέ στην κρεπα μου; -Σορρυ, μαλακία μου... 6
Anorymous Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που είναι πάνω στη κρέπα να υποθέσω πως είναι λιωμένο τυρί έτσι ; ε ναι ρε Επιτέλους επέστρεψες ! ο Anorymous που αγαπήσαμε! ο αδερφος το τσογλανι 3 μερες σερι επαιρνε απο εξω ε δεν αντεξα χθες και εγω και παρήγγειλα μια κρεπουλα 1
Anorymous Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 εδω κολαει το ανεκδοτο -Σερβιτόρε, τι είναι αυτό το άσπρο πάνω στον καφέ στην κρεπα μου; -Σορρυ, μαλακία μου... ολοι θυμόμαστε νομιζω το εκπληκτικό μπεργκερ που ανεβασα με το facecum
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Θελω να δωσετε βαση στον κοκκινο δισκο που διακρινεται. Καβατζα απο τον θρυλικο Λεβεντη, εξω απο τα Καμμενα Βουρλα. 13
Mau/Maus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αυτό με τα αυγά δείχνει σπέσιαλ, τι ειναι ? Το σουβλάκι απαράδεκτο, τίγκα στις πατάτες χωρίς καθόλου κρέας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις