deesnider Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 ...φωτο... ...με εστίαση...χωρίς θολούρα... ...τι έγινε, ρε 'συ; Άλλαξες κινητό; 1
Anorymous Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 ...με εστίαση...χωρίς θολούρα... ...τι έγινε, ρε 'συ; Άλλαξες κινητό; οχι ακομα λογικα τα Χριστούγεννα, πηρα του αδερφου μου
tommybertsen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Για ποιο μέρος λες βρε αδερφούλη για μας τους κοντινούς :ρ Λέγεται Drums το μαγαζί 1
Highlander Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Πρωινό Σαββάτου με πατάτες από τον κήπο, αυγά από τις κότες μου και homemade bacon. Και το βράδυ χρωστούσα στο γείτονα παϊδάκια προβατίνας (τα τελευταία, το επόμενο καλοκαίρι πάλι): 13
*nenya* Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Πρωινό Σαββάτου με πατάτες από τον κήπο, αυγά από τις κότες μου και homemade bacon. Πόσταρες το αγαπημένο μου φαγητό. Θα μπορούσα να ζήσω μόνο με αυτό. Πατάτες + αυγά είναι τεράστια αγάπη <3 +bonus bacon ή λουκανικάκια μέσα. 5
AristidisZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Πόσταρες το αγαπημένο μου φαγητό. Θα μπορούσα να ζήσω μόνο με αυτό. Πατάτες + αυγά είναι τεράστια αγάπη <3 +bonus bacon ή λουκανικάκια μέσα. Νομίζω ξεχνάς την φέτα
*nenya* Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ξεχνάς την φέτα Χαχαχ μπααα δεν την ξέχασα. Απλά δεν μου ταιριάζει με το συγκεκριμένο.
AristidisZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Χαχαχ μπααα δεν την ξέχασα. Απλά δεν μου ταιριάζει με το συγκεκριμένο. Υπάρχει κάτι με το οποίο δε ταιριάζει η φέτα ;;; 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ααα εχετε καλες τιμες εκει πανω! Εδω μας πιανουν τα κωλαρακια και με τα δυο χερια. Τουρτα oreo cheesecake..yummyyy! IMG_20171001_145307.jpg Αν εισαι φαν του συγκεκριμενου γλυκου πρεπει να φας οπωσδηποτε απο Κυβελη ,με ευχαριστεις μετα . Απο το αγαπημενο μας Λαος και καλαμακι delivery γιατι δεν την παλευα να βγω για φαγητο . Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2017 από Fotis13 15
*nenya* Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αν εισαι φαν του συγκεκριμενου γλυκου πρεπει να φας οπωσδηποτε απο Κυβελη ,με ευχαριστεις μετα . Κάποιο απ'αυτά είναι; https://cheesecake.gr/epikoinonia
Fotis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Κάποιο απ'αυτά είναι; https://cheesecake.gr/epikoinonia Ναι! 1
mclein Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ναι! ηθελα να της παρω μαφινς απο εκει αλλα ηταν μακρια απο πειραια απο τα καλυτερα μαγαζια στην ελλαδα ! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Indeed, έχει καλό πράμα η Κυβέλη κι είναι και κοντά, 6-7 λεπτά με το αμάξι. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Πρωινό Σαββάτου με πατάτες από τον κήπο, αυγά από τις κότες μου και homemade bacon. Και το βράδυ χρωστούσα στο γείτονα παϊδάκια προβατίνας (τα τελευταία, το επόμενο καλοκαίρι πάλι): Δώσε μερικά Tips για το homemade μπέικον!
theoritikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει κάτι με το οποίο δε ταιριάζει η φέτα ;;; Ξέρω κόσμο που τρώει merenda/nutella/nucrema/ μούφα των lidl (για να πιάσουμε όλους τους fan των σοκολατών ) μαζί με φέτα. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα την πρώτη φορά που το άκουσα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις