Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εστιατόρειο δεν ξερω , τα πιάτα του παραπάνω εστιατορίου ομως ειναι μια χαρά

Τωρα για το μαϊντανό που αμα δεν έχει δεν ειναι ιταλικό, προσπαθώ να κρατηθώ :P

• Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πίτσα από τα χεράκια φίλου / το πιάτο ειναι τεράστιο / πιο νόστιμη από όσο φαίνεται στην φώτο.

Μπόνους η πιο νόστιμη κοτόπιτα που έχω φάει ποτέ στην ζωή μου / Θεοστεγνη γεμάτη με τεράστια κομμάτια κότας μέσα!

• Like 17
Δημοσ.

Υπάρχει κριτική από κάποιον αξιόπιστο(π.χ. ask4food, tripadvisor); Αν ναι, θα ήθελα να τη δω καθώς αυτά που είπα πριν είναι αδικαιολόγητα λάθη για ένα εστιατόρειο. :P

Η ανοιχτή κουζίνα γίνεται για το show και είναι απαραίτητη για το marketing του εστιατορείου, δε δηλώνει τίποτε game chaning.

Φίλε με τα ρεβύθια δεν τα τρώω και σε εστιατόρειο δεν θα παραγγείλεις συνήθως σκέτα ρεβύθια.

https://foursquare.com/v/pasta-bar/4e2471d5a80968cf3e5d73bf

γενικα εχω χρονο αυτη τη στιγμη για οσο τρολαρισμα γουσταρεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Μάστορα, το Δωρουλίνι μια χαρά κορίτσι το βλέπω. Στα υπόλοιπα που ζητάς μπορεί να σχολιάζει και ο Μπαμπίκος ο σουγιάς, και ο Παναγιωτάκης ο πεταλούδας, θα είναι περισσότερο αξιόπιστα;

Μάλλον ξέχασες να σκρολλάρεις ώστε να δεις και τα υπόλοιπα 70 περίπου σχόλια :) 

Συγγνώμη που δεν έχω κάτι να βάλω για φαγί, αλλά έφαγα 2 τοστάκια :( 

• Like 2
Δημοσ.

Carlito μπας και εισαι ιδιοκτητης του απεναντι μαγαζιου και γι'αυτο τοσο μισος; :P

Φανταζομαι μπορεις να ανοιξεις θρεντ οπου θα παραθετεις κριτικες απο επαγγελματιες κριτικους αφου εμεις οι κοινοι θνητοι δεν σου κανουμε.

Δημοσ.

Για εστιατόρειο δεν ξερω , τα πιάτα του παραπάνω εστιατορίου ομως ειναι μια χαρά

Τωρα για το μαϊντανό που αμα δεν έχει δεν ειναι ιταλικό, προσπαθώ να κρατηθώ :P

Είπα για να φανεί όχι πως αν είχε θα ήταν ή αν δεν είχε μαιντανό δεν θα ήταν. Λογικό λάθος. :shifty:

Carlito μπας και εισαι ιδιοκτητης του απεναντι μαγαζιου και γι'αυτο τοσο μισος; :P

Φανταζομαι μπορεις να ανοιξεις θρεντ οπου θα παραθετεις κριτικες απο επαγγελματιες κριτικους αφου εμεις οι κοινοι θνητοι δεν σου κανουμε.

Δεν υπάρχει μίσος πουθενά, απλά περιγράφω αυτό που βλέπω. Κατά τα άλλα ναι. :ph34r:

Με καλύπτουν οι κριτικοί στο ask4food να σου πω την αλήθεια καθώς ξέρουν αρκετά πράγματα και κρίνουν τα θνητά(affordable ) εστιατόρεια αρκετά καλά. Τώρα πόσοι επαγγελματίες κριτικοί να κάτσουν να πηγαίνουν σε κάθε γειτονιακό εστιατόρειο στην Αττική και προσωπικά θα σε απογοητεύσω δεν είμαι επαγγέλματιας κριτικός.

Δημοσ.

Tελευταίο μου post. 

Μεχρι το επομενο..

Νick tommybertsen Gallis      :-D   :-)  

Πλάκα εεεεεεεεεε

edit

trilo ειναι λιγο μακριά, προς Λουτράκι μεριά !

• Like 2
Δημοσ.

Πίτσα από τα χεράκια φίλου / το πιάτο ειναι τεράστιο / πιο νόστιμη από όσο φαίνεται στην φώτο.

Μπόνους η πιο νόστιμη κοτόπιτα που έχω φάει ποτέ στην ζωή μου / Θεοστεγνη γεμάτη με τεράστια κομμάτια κότας μέσα!

Μάουζ ωραίους φίλους έχεις :ρ  Tην κοτόπιτα πού τη βρίσκουμε; :ρ

• Like 1
Δημοσ.

Άστον να λέει, τι μακριά... Τρίλο πάμε να πάρουμε κοτόπιτα;  :devil:

Η μαμά μου ανακάλυψε σε ένα φούρνο ντόνατ με μέλι και κανέλα αντί για ζάχαρη. Φέρνει πού και πού κανένα να μας κολάζει... 

635890921557773835.jpg

• Like 17
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_2103.jpg

IMG_2104.jpg

IMG_2105.jpg

Και κατι πολυ απλό, αλλα νόστιμο. Φέτα στα μικροκύματα μετά απο πανω λάδι ρίγανη πάτε ελιάς

IMG_2106.jpg

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 15
Δημοσ.

Καλαμάκι Square στο Χολαργό. Πήγαμε για Juicy Grill και είχε σε αναμονή 13 παρέες  Όπως ήταν λογικό , φύγαμε...

post-269452-0-29791700-1506790440_thumb.jpg

post-269452-0-48783400-1506790452_thumb.jpg

post-269452-0-85877900-1506790463_thumb.jpg

Εντάξει, το μπέργκερ μέτριο όπως μου είπε ο φίλος που το έφαγε (και πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει - αφήστε που ζήτησε καραμελωμένο κρεμμύδι και μπέικον και δεν είχε τίποτα από τα δύο...), τα τυλιχτά ήταν καλά όμως!

Και επειδή δε συνηθίζω να βγάζω φώτο τα φαγητά όταν πεινάω  (γι'αυτό και δαγκωμένο το τυλιχτό παραπάνω :P ), τα περισσεύματα από Willy's Pizza , Καλλιθέα. 

post-269452-0-97468100-1506793202_thumb.jpg

post-269452-0-35097000-1506793216_thumb.jpg

Πραγματικά ωραία υλικά, κλασική ζύμη και αφράτη (όχι ιταλική), ικανοποιητικό μέγεθος. Δεν άντεξα πάνω απο 4 κομμάτια. Πήρα την "Αφροδίτη" (διπλό τυρί, κρέμα γάλακτος, μπέικον και πρόσθεσα κρεμμύδι ), και η κοπέλα μου την " Μακεδονία". 

• Like 7
Δημοσ.

Πρωτα κρυα και ηρθε η ωρα για το πρωτο κεικ της σεζον

Υπαρχουν κι αλλοι που τους αρεσει να το τρωνε πρωτα ωμο απο τον καδο του μιξερ ?

post-40128-0-88282400-1506837359_thumb.jpg

post-40128-0-80594200-1506837365_thumb.jpg

• Like 8
Δημοσ.

Ναι και παντα μου φωναζε η μανα οτι θα παθω τιποτα επειδη δεν ήταν ψημενα τα αυγα!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...