margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Για εστιατόρειο δεν ξερω , τα πιάτα του παραπάνω εστιατορίου ομως ειναι μια χαρά Τωρα για το μαϊντανό που αμα δεν έχει δεν ειναι ιταλικό, προσπαθώ να κρατηθώ 2
Mau/Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πίτσα από τα χεράκια φίλου / το πιάτο ειναι τεράστιο / πιο νόστιμη από όσο φαίνεται στην φώτο. Μπόνους η πιο νόστιμη κοτόπιτα που έχω φάει ποτέ στην ζωή μου / Θεοστεγνη γεμάτη με τεράστια κομμάτια κότας μέσα! 17
mclein Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει κριτική από κάποιον αξιόπιστο(π.χ. ask4food, tripadvisor); Αν ναι, θα ήθελα να τη δω καθώς αυτά που είπα πριν είναι αδικαιολόγητα λάθη για ένα εστιατόρειο. Η ανοιχτή κουζίνα γίνεται για το show και είναι απαραίτητη για το marketing του εστιατορείου, δε δηλώνει τίποτε game chaning. Φίλε με τα ρεβύθια δεν τα τρώω και σε εστιατόρειο δεν θα παραγγείλεις συνήθως σκέτα ρεβύθια. https://foursquare.com/v/pasta-bar/4e2471d5a80968cf3e5d73bf γενικα εχω χρονο αυτη τη στιγμη για οσο τρολαρισμα γουσταρεις 1
Carlito. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 https://foursquare.com/v/pasta-bar/4e2471d5a80968cf3e5d73bf γενικα εχω χρονο αυτη τη στιγμη για οσο τρολαρισμα γουσταρεις Είπα αξιόπιστο και μου 'στειλες το DOROULINI.
tommybertsen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μάστορα, το Δωρουλίνι μια χαρά κορίτσι το βλέπω. Στα υπόλοιπα που ζητάς μπορεί να σχολιάζει και ο Μπαμπίκος ο σουγιάς, και ο Παναγιωτάκης ο πεταλούδας, θα είναι περισσότερο αξιόπιστα; Μάλλον ξέχασες να σκρολλάρεις ώστε να δεις και τα υπόλοιπα 70 περίπου σχόλια Συγγνώμη που δεν έχω κάτι να βάλω για φαγί, αλλά έφαγα 2 τοστάκια 2
*nenya* Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Carlito μπας και εισαι ιδιοκτητης του απεναντι μαγαζιου και γι'αυτο τοσο μισος; Φανταζομαι μπορεις να ανοιξεις θρεντ οπου θα παραθετεις κριτικες απο επαγγελματιες κριτικους αφου εμεις οι κοινοι θνητοι δεν σου κανουμε.
Carlito. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Για εστιατόρειο δεν ξερω , τα πιάτα του παραπάνω εστιατορίου ομως ειναι μια χαρά Τωρα για το μαϊντανό που αμα δεν έχει δεν ειναι ιταλικό, προσπαθώ να κρατηθώ Είπα για να φανεί όχι πως αν είχε θα ήταν ή αν δεν είχε μαιντανό δεν θα ήταν. Λογικό λάθος. Carlito μπας και εισαι ιδιοκτητης του απεναντι μαγαζιου και γι'αυτο τοσο μισος; Φανταζομαι μπορεις να ανοιξεις θρεντ οπου θα παραθετεις κριτικες απο επαγγελματιες κριτικους αφου εμεις οι κοινοι θνητοι δεν σου κανουμε. Δεν υπάρχει μίσος πουθενά, απλά περιγράφω αυτό που βλέπω. Κατά τα άλλα ναι. Με καλύπτουν οι κριτικοί στο ask4food να σου πω την αλήθεια καθώς ξέρουν αρκετά πράγματα και κρίνουν τα θνητά(affordable ) εστιατόρεια αρκετά καλά. Τώρα πόσοι επαγγελματίες κριτικοί να κάτσουν να πηγαίνουν σε κάθε γειτονιακό εστιατόρειο στην Αττική και προσωπικά θα σε απογοητεύσω δεν είμαι επαγγέλματιας κριτικός.
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 τελευταίο μου post. Eίπε και ξαναγύρισε... Welcome back, μη ξαναφύγεις 1
Mau/Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Tελευταίο μου post. Μεχρι το επομενο.. Νick tommybertsen Gallis Πλάκα εεεεεεεεεε edit trilo ειναι λιγο μακριά, προς Λουτράκι μεριά ! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πίτσα από τα χεράκια φίλου / το πιάτο ειναι τεράστιο / πιο νόστιμη από όσο φαίνεται στην φώτο. Μπόνους η πιο νόστιμη κοτόπιτα που έχω φάει ποτέ στην ζωή μου / Θεοστεγνη γεμάτη με τεράστια κομμάτια κότας μέσα! Μάουζ ωραίους φίλους έχεις :ρ Tην κοτόπιτα πού τη βρίσκουμε; :ρ 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Άστον να λέει, τι μακριά... Τρίλο πάμε να πάρουμε κοτόπιτα; Η μαμά μου ανακάλυψε σε ένα φούρνο ντόνατ με μέλι και κανέλα αντί για ζάχαρη. Φέρνει πού και πού κανένα να μας κολάζει... 17
margaritagr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και κατι πολυ απλό, αλλα νόστιμο. Φέτα στα μικροκύματα μετά απο πανω λάδι ρίγανη πάτε ελιάς Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2017 από margaritagr 15
tommybertsen Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλαμάκι Square στο Χολαργό. Πήγαμε για Juicy Grill και είχε σε αναμονή 13 παρέες Όπως ήταν λογικό , φύγαμε... Εντάξει, το μπέργκερ μέτριο όπως μου είπε ο φίλος που το έφαγε (και πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει - αφήστε που ζήτησε καραμελωμένο κρεμμύδι και μπέικον και δεν είχε τίποτα από τα δύο...), τα τυλιχτά ήταν καλά όμως! Και επειδή δε συνηθίζω να βγάζω φώτο τα φαγητά όταν πεινάω (γι'αυτό και δαγκωμένο το τυλιχτό παραπάνω ), τα περισσεύματα από Willy's Pizza , Καλλιθέα. Πραγματικά ωραία υλικά, κλασική ζύμη και αφράτη (όχι ιταλική), ικανοποιητικό μέγεθος. Δεν άντεξα πάνω απο 4 κομμάτια. Πήρα την "Αφροδίτη" (διπλό τυρί, κρέμα γάλακτος, μπέικον και πρόσθεσα κρεμμύδι ), και η κοπέλα μου την " Μακεδονία". 7
adi32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Πρωτα κρυα και ηρθε η ωρα για το πρωτο κεικ της σεζον Υπαρχουν κι αλλοι που τους αρεσει να το τρωνε πρωτα ωμο απο τον καδο του μιξερ ? 8
*nenya* Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ναι και παντα μου φωναζε η μανα οτι θα παθω τιποτα επειδη δεν ήταν ψημενα τα αυγα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις