tommybertsen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Συγγνώμη ρε μαν που δεν είμαστε συνέχεια έξω να τρώμε. Δεν έχουμε τα λεφτά για να είμαστε σε εστιατόρια τρεις την ώρα. Και δε το λέω με κάποιο ύφος, αλλά έχω διαβάσει 10 φορές από σένα το ίδιο πράγμα. Αν μας απαγορεύεται ο σχολιασμός, να μη ξαναγράψουμε. Δηλαδή να βγάλουμε την κατσαρόλα και το ταπεράκι που παίρνουμε στη δουλειά με τα μακαρόνια, τους γίγαντες, τις μπριζόλες, φώτο; Ή το πιτόγυρο λες και δεν έχει ξαναδεί κάποιος; Πραγματικά ενοχλούμαι να διαβάζω το ίδιο πράγμα. Κάποιοι σχολιάζουν. Αν είναι, ας απαγορεύσουν οι mods να γράφουμε. Προσωπικά , δε θα ξαναγράψω, είναι το τελευταίο μου post. Καλή συνέχεια. 6
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη ρε μαν που δεν είμαστε συνέχεια έξω να τρώμε. Δεν έχουμε τα λεφτά για να είμαστε σε εστιατόρια τρεις την ώρα. Και δε το λέω με κάποιο ύφος, αλλά έχω διαβάσει 10 φορές από σένα το ίδιο πράγμα. Αν μας απαγορεύεται ο σχολιασμός, να μη ξαναγράψουμε. Δηλαδή να βγάλουμε την κατσαρόλα και το ταπεράκι που παίρνουμε στη δουλειά με τα μακαρόνια, τους γίγαντες, τις μπριζόλες, φώτο; Ή το πιτόγυρο λες και δεν έχει ξαναδεί κάποιος; Πραγματικά ενοχλούμαι να διαβάζω το ίδιο πράγμα. Κάποιοι σχολιάζουν. Αν είναι, ας απαγορεύσουν οι mods να γράφουμε. Προσωπικά , δε θα ξαναγράψω, είναι το τελευταίο μου post. Καλή συνέχεια. Δεν αναφερομουν σε σενα εσυ εχεις σηκωσει φωτος . Δεν ειπε κανεις να σηκωνεις φωτο απο εστιατορια σηκωσε οτι θες ,φαγητα να ειναι .Αλλα αν εχουμε 1 ποστ φωτο και 4 σελιδες σχολια απο κατω ανουσια τις περισσοτερες φορες θα γινει το θεμα παρωδια σαν τα μελη του insomnia με τις φωτογραφιες ... Και ηρεμησε θα παθεις τιποτα σερνονται και εμφραγματα ! Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2017 από Fotis13 1
tommybertsen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγω εχω σηκωσει φωτος , αλλα 3-4 φορες μετα απο σχολιο μου το εχεις γραψει. Τυχαιο μαλλον ειναι, δε λεω, αλλα συνεβη. Καποιοι μπορει να μη τρωνε εξω και να σηκωσουν φωτος σε κανα χρονο ξερωγω, δε καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα να σχολιασουν. Ειμαι παππους, μη με αγχωνεις, το κριμα στο λαιμο σου Δεν χρειαζονται οι δικες μου φωτος, δε τρωω τακτικα απ'εξω και δεν εχει νοημα να βγαλω την Χ,Ψ πιτσα ή πιτογυρο (μιας και παιρνω απο τα ιδια οταν παιρνω). Δεν έχεις άδικο αλλά έχω δει μέχρι 2 σελίδες σχόλια στα οποία μπορεί να είχες και συμμετοχή Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2017 από tommybertsen
AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πάντως δε νιώθω άνετα να βγάζω φωτό το τραπέζι μου, τι να πω...
*nenya* Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε πατε καλα; Tommy εισαι πολυτιμο αντιφιτνεσιακο μελος!! Και σχολιασμο και φωτο εχουμε εδω μεσα! Επιτρέπεται οτιδηποτε ΔΕΝ ειναι fitness! Ειτε σπιτικο ειτε απ'εξω, ποσταρε το. 4
mclein Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 η αληθεια ειναι οτι εχουμε 10 σελιδες σχολια / μια φωτογραφια. καποιοι δεν εχουν ανεβασει ουτε 1 φωτο κ ειναι πρωτοι στο σχολιασμο. εχει δικιο ο Φωτης κ δεν τον υπερασπιζομαι γιατι δεν μου βρηκε ακρη με το iphone X. 3
Carlito. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Θα με μισήσεις Φώτη, αλλά το πρώτο πιάτο με το μοσχάρι( και τις πατάτες φαίνεται επιεικώς απαράδεκτο: ξερό, άνοστο, ενώ οι πατάτες είναι βαρετές με απαράδεκτο χρώμα. Τα μακαρόνια φαίνονται πολύ μέτρια και έχει πλάκα που σε όλα τα πιάτα δεν είχαν ουτέ την επιείκια να βάλουν λίγο μαιντανό/βασιλικό να φανούν έστω και λίγο σαν ιταλικό μαγαζί. Το πιάτο με τη μπριζόλα είναι ό,τι να 'ναι. Η μπριζόλα είναι προφανώς καμμένη, αλλά πραγματικά αν έβλεπα σκέτο αυτό το κίτρινο δεν θα ξερα αν είναι αποτυχημένα ρεβίθια ή μισο-ωμά αυγά χτυπητά, αν και μάλλον είναι αποτυχημένος πουρές. Το γλυκό μου φαίνεται κάπως wtf.
tommybertsen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Θα με μισήσεις Φώτη, αλλά το πρώτο πιάτο με το μοσχάρι( και τις πατάτες φαίνεται επιεικώς απαράδεκτο: ξερό, άνοστο, ενώ οι πατάτες είναι βαρετές με απαράδεκτο χρώμα. Τα μακαρόνια φαίνονται πολύ μέτρια και έχει πλάκα που σε όλα τα πιάτα δεν είχαν ουτέ την επιείκια να βάλουν λίγο μαιντανό/βασιλικό να φανούν έστω και λίγο σαν ιταλικό μαγαζί. Το πιάτο με τη μπριζόλα είναι ό,τι να 'ναι. Η μπριζόλα είναι προφανώς καμμένη, αλλά πραγματικά αν έβλεπα σκέτο αυτό το κίτρινο δεν θα ξερα αν είναι αποτυχημένα ρεβίθια ή μισο-ωμά αυγά χτυπητά, αν και μάλλον είναι αποτυχημένος πουρές. Το γλυκό μου φαίνεται κάπως wtf. Το πως φαίνεται με το πως πραγματικά είναι, απέχουν παρασάγγας. Γνωστό εστιατόριο, στο Θησείο, έχει πιάτα με εξαιρετική εμφάνιση, αλλά είναι το μοναδικό που καταφέρνει να κάνει την καρμπονάρα άνοστη. Και είναι και πανάκριβο. 3
*nenya* Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως στο Pasta Bar ο,τι εχω δοκιμασει ως τωρα μου εχει φανει και γευστικο και ποιοτικο. (και δεν χρειαζεται βασιλικος για γαρνιτουρα σε καθε πιατο)
web_assasin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πάντως δε νιώθω άνετα να βγάζω φωτό το τραπέζι μου, τι να πω... Αφου ανεβασα εγω φωτο το γραφειο μου με το pc τοτε κανεις δεν πρεπει να ντρεπεται για τιποτα. Συγγνώμη ρε μαν που δεν είμαστε συνέχεια έξω να τρώμε. Δεν έχουμε τα λεφτά για να είμαστε σε εστιατόρια τρεις την ώρα. Και δε το λέω με κάποιο ύφος, αλλά έχω διαβάσει 10 φορές από σένα το ίδιο πράγμα. Αν μας απαγορεύεται ο σχολιασμός, να μη ξαναγράψουμε. Δηλαδή να βγάλουμε την κατσαρόλα και το ταπεράκι που παίρνουμε στη δουλειά με τα μακαρόνια, τους γίγαντες, τις μπριζόλες, φώτο; Ή το πιτόγυρο λες και δεν έχει ξαναδεί κάποιος; Πραγματικά ενοχλούμαι να διαβάζω το ίδιο πράγμα. Κάποιοι σχολιάζουν. Αν είναι, ας απαγορεύσουν οι mods να γράφουμε. Προσωπικά , δε θα ξαναγράψω, είναι το τελευταίο μου post. Καλή συνέχεια. καλα ρε μ@λ@κες θα τσακωθειτε και σε αυτο το thread? Αποψε κανουμε καυλοBurgers,αν βγουν ομορφα θα σας ανεβασω μια φωτο.
frozex Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Προσωπικά , δε θα ξαναγράψω, είναι το τελευταίο μου post. Καλή συνέχεια. Εγω εχω σηκωσει φωτος , αλλα 3-4 φορες μετα απο σχολιο μου το εχεις γραψει. Τυχαιο μαλλον ειναι, δε λεω, αλλα συνεβη. Καποιοι μπορει να μη τρωνε εξω και να σηκωσουν φωτος σε κανα χρονο ξερωγω, δε καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα να σχολιασουν. Ειμαι παππους, μη με αγχωνεις, το κριμα στο λαιμο σου Δεν χρειαζονται οι δικες μου φωτος, δε τρωω τακτικα απ'εξω και δεν εχει νοημα να βγαλω την Χ,Ψ πιτσα ή πιτογυρο (μιας και παιρνω απο τα ιδια οταν παιρνω). Δεν έχεις άδικο αλλά έχω δει μέχρι 2 σελίδες σχόλια στα οποία μπορεί να είχες και συμμετοχή Το πως φαίνεται με το πως πραγματικά είναι, απέχουν παρασάγγας. Γνωστό εστιατόριο, στο Θησείο, έχει πιάτα με εξαιρετική εμφάνιση, αλλά είναι το μοναδικό που καταφέρνει να κάνει την καρμπονάρα άνοστη. Και είναι και πανάκριβο. χαχαχαχα δεν άντεξα 1
Carlito. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το πως φαίνεται με το πως πραγματικά είναι, απέχουν παρασάγγας. Γνωστό εστιατόριο, στο Θησείο, έχει πιάτα με εξαιρετική εμφάνιση, αλλά είναι το μοναδικό που καταφέρνει να κάνει την καρμπονάρα άνοστη. Και είναι και πανάκριβο. Αμφιβάλλω πάρα πολύ για το αν τα συγκεκριμένα πιάτα είναι καλύτερα απ' ότι δείχνουν. Πολύ περισσότερο ισχύει αυτό που λες αργότερα, πιάτα που φαίνονται ωραία αλλά δεν είναι. Κοτόπουλο με πατάτες που δείχνει σαν εμμετός, αλλά είναι νόστιμο - σχεδόν αδύνατο!
mclein Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 γινεσαι υπερβολικος για ενα απο τα καλυτερα μαγαζια της ν.φιλαδελφειας. επισης, το οτι μαγειρευουν κ η κουζινα ειναι ανοιχτη για να βλεπεις νομιζω λεει αρκετα για την ποιοτητα. σιγουρα ολες οι επιλογες του καταλογου δεν ειναι φοβερες αλλα το 60-70% ειναι πανω απο το Μ.Ο. 3
tommybertsen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 χαχαχαχα δεν άντεξα Τιμάω το λόγο μου. Τι, όχι; Αμφιβάλλω πάρα πολύ για το αν τα συγκεκριμένα πιάτα είναι καλύτερα απ' ότι δείχνουν. Πολύ περισσότερο ισχύει αυτό που λες αργότερα, πιάτα που φαίνονται ωραία αλλά δεν είναι. Κοτόπουλο με πατάτες που δείχνει σαν εμμετός, αλλά είναι νόστιμο - σχεδόν αδύνατο! Πρέπει να δεις τα ρεβύθια που φτιάχνω , για να καταλάβεις πως αυτό που λέω ,είναι δυνατόν να συμβεί πολύ εύκολα 3
Carlito. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 γινεσαι υπερβολικος για ενα απο τα καλυτερα μαγαζια της ν.φιλαδελφειας. επισης, το οτι μαγειρευουν κ η κουζινα ειναι ανοιχτη για να βλεπεις νομιζω λεει αρκετα για την ποιοτητα. σιγουρα ολες οι επιλογες του καταλογου δεν ειναι φοβερες αλλα το 60-70% ειναι πανω απο το Μ.Ο. Υπάρχει κριτική από κάποιον αξιόπιστο(π.χ. ask4food, tripadvisor); Αν ναι, θα ήθελα να τη δω καθώς αυτά που είπα πριν είναι αδικαιολόγητα λάθη για ένα εστιατόρειο. Η ανοιχτή κουζίνα γίνεται για το show και είναι απαραίτητη για το marketing του εστιατορείου, δε δηλώνει τίποτε game chaning. Φίλε με τα ρεβύθια δεν τα τρώω και σε εστιατόρειο δεν θα παραγγείλεις συνήθως σκέτα ρεβύθια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις