Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

attachicon.gif IMG_20170921_192804_HDR.jpg

Για γλυκο με τους φιλτατους Thresh και poulinos στη Χαρα στα Πατησια, ενα απο τα τελευταια αξιολογα κλασικα ζαχαροπλαστεια.

Το παγωτο Σικαγο του θεωρειται απο τα καλυτερα!

Το γαλακτομπούρεκο μου φαίνεται και old fashioned και μπαγιάτικο...

Τι λες εσύ που το δοκίμασες ?

Δημοσ.

τρελά καλούδια... Από πόιο μαγαζί?

Από εστιατόρια στην Λευκάδα.

Το τελευταίο, απ'τον φούρνο μου :P πατάτες/κρέμα γάλακτος/λουκανικάκια

• Like 1
Δημοσ.

Το γαλακτομπούρεκο μου φαίνεται και old fashioned και μπαγιάτικο...

Τι λες εσύ που το δοκίμασες ?

Εγω πηρα το Σικαγο, ολοι μειναμε ακρως ικανοποιημενοι παντως. Δεν εχω φαει κατι μπαγιατικο ποτε απο εκει, ουτε εχω ακουσει να εχει φαει καποιος αλλος.

• Like 1
Δημοσ.

Εστιατόρια Ανατολικής Αττικής προτάσεις value for money υπάρχουν?

Επίσης θα πρότεινα καλό είναι επειδή πολύς κόσμος έχει φάει πολύ σαβούρα από κακά εστιατόρια, ό,τι φωτογραφία ανεβάζετε που σας αρέσει να λέτε κιόλας το όνομα του εστιατορίου για να μπορούμε και εμείς να πάμε κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Με σκότωσες evabb με τα κιτ κατ και τα pocky!

μετα βιας αντεξα να τα βγαλω φωτο πριν τα ανοιξω. δεν εχω μαθει να φωτογραφιζω το φαγητο μου πριν το φαω.

• Like 1
Δημοσ.

Eva, και τα σερβίτσια και τα ξυλάκια πανέμορφα! Κάνει ακόμα καλύτερη εντύπωση ένα ωραίο φαγητό να σερβίρεται και στο κατάλληλο πιάτο. Τυχερή! Είδες/δοκίμασες ωραία πράγματα!

• Like 1
Δημοσ.

Eva, και τα σερβίτσια και τα ξυλάκια πανέμορφα! Κάνει ακόμα καλύτερη εντύπωση ένα ωραίο φαγητό να σερβίρεται και στο κατάλληλο πιάτο. Τυχερή! Είδες/δοκίμασες ωραία πράγματα!

η αληθεια ειναι οτι τα ξυλακια τα αγορασα γτ ηταν πανεμορφα

pics

RhqPVe.jpg

bVVM3Y.jpg

MrbEHl.jpg

5Wek3e.jpg

UyvH6v.jpg

• Like 4
Δημοσ.

eva, δοκίμασες το sushi burrito ? Στην φώτο δείχνει αρκετά παράξενο και δελεαστικό ταυτόχρονα να το δοκιμάσεις.

Πείτε με βλάσφημο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την μανία για τα pocky. Είχα αγοράσει 1-2 κουτάκια κάποτε από ένα μαγαζάκι κάπου στο Σύνταγμα, το οποίο το είχε μια Ιαπωνέζα κυρία. Για τους Ιάπωνες που η σοκολάτα είναι ακριβή το καταλαβαίνω να έχει ζήτηση. Για εμάς τους Δυτικούς όμως που η σοκολάτα ρέει άφθονη είναι κάτι περιττό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...