Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι η πρώτη φορά που δεν εντυπωσιάστηκα από εσένα.

Να πω την αλήθεια κι εμένα κάτι δεν μου άρεσε στα πιάτα, δεν ξέρω τι ακριβώς. Αλλά για να λέει ο Fotis ότι είναι καλό, θα είναι καλό :)

η μερεντα εχει χαλασει τα τελευταια χρονια , παρολα αυτα το καθενα ειναι για αλλου εγω τρωω νουτελα με κεικ τσουρεκια κρεπες και μερεντα με ψωμι κρουασαν μπισκοτα

Εσύ δεν ξεκίνησες να προσέχεις ρε; :P :D

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια κι εμένα κάτι δεν μου άρεσε στα πιάτα, δεν ξέρω τι ακριβώς. Αλλά για να λέει ο Fotis ότι είναι καλό, θα είναι καλό :)

Εσύ δεν ξεκίνησες να προσέχεις ρε; :P :D

ρουφιααανε χαχα για τα παλια λεω  πηρα πριν μια βδομαδα μια κρεπα σοκολατα μπισκοτο που ειχα να φαω 6 μηνες σχεδον και την λιγουρευτηκα και με τις 3 πρωτες μπουκες λιγωσα και την εδωσα στον αδερφο μου μιλαμε για μεγαλο ξεπεσμο

• Like 3
Δημοσ.

ρουφιααανε χαχα για τα παλια λεω  πηρα πριν μια βδομαδα μια κρεπα σοκολατα μπισκοτο που ειχα να φαω 6 μηνες σχεδον και την λιγουρευτηκα και με τις 3 πρωτες μπουκες λιγωσα και την εδωσα στον αδερφο μου μιλαμε για μεγαλο ξεπεσμο

Δεν είσαι αυτος που γνώρισα! :( 

• Like 2
Δημοσ.

και με τις 3 πρωτες μπουκες λιγωσα και την εδωσα στον αδερφο μου 

Και με τα λόγια αυτά σφραγίστηκε η αποκαθήλωση ενός μεγάλου αντιφίτνες βασιλιά, η γιούχα ακούστηκε ως το Μαρακανά.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν είσαι αυτος που γνώρισα! :(

Και για τον κόσμο που μισείς δεν είμαι άλλος

Και για τον κόσμο που αγαπάς δεν είμαι αυτός :P

Και με τα λόγια αυτά σφραγίστηκε η αποκαθήλωση ενός μεγάλου αντιφίτνες βασιλιά, η γιούχα ακούστηκε ως το Μαρακανά.

προσπαθω να μεινω στα κιλα που ειμαι και να μην παρω αυτα που εχασα ακομα χοντρος ειμαι δεν ξερω αν θα κρατηθω ή σε λιγο καιρο θα μου γυρισει το ματι και θα τα γ@μησω ολα θα δείξει :lol:

Δημοσ.

η μερεντα εχει χαλασει τα τελευταια χρονια , παρολα αυτα το καθενα ειναι για αλλου εγω τρωω νουτελα με κεικ τσουρεκια κρεπες και μερεντα με ψωμι κρουασαν μπισκοτα

Μα της βγάλαν τα φουντούκια της! Όντως έχουν θέμα με τα φουντούκια, τα αγοράζω σε πολύ μεγαλύτερη τιμή από το παρελθόν. 

Και φίλε μου τόμμυ εσένα σε συμπαθούσα. Τι θα πει δεν σε νοιάζει πόσα φουντούκια έχει ένα spread πραλίνας φουντουκιού; Τα φουντούκια είναι όλη η ουσία!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιας και λετε για πραλινες, ειναι μια βελγικη μαρκα σοκολατας εδω η Galler που φτιαχνει και μερικα αλοιματα αλλα δεν προσπαθει να φτιαξει νουτελα. Εχουν αλοιμα 100% πραλινα φουντουκιου χωρις σοκολατα, καραμελα και μαυρη σοκολατα. Η πραλινα τα σπαει ασχημα την εχω δοκιμασει, η καραμελα ειναι στα υποψην σιγουρα.

pate_a_tartiner_galler.jpg

και μια δικια μου φωτο (ελπιζω να φαινεται) της πραλινας

AVwapB.jpg

Επεξ/σία από evabb
  • Like 6
Δημοσ.

μιας και λετε για πραλινες, ειναι μια βελγικη μαρκα σοκολατας εδω η Galler που φτιαχνει και μερικα αλοιματα αλλα δεν προσπαθει να φτιαξει νουτελα. Εχουν αλοιμα 100% πραλινα φουντουκιου χωρις σοκολατα, καραμελα και μαυρη σοκολατα. Η πραλινα τα σπαει ασχημα την εχω δοκιμασει, η καραμελα ειναι στα υποψην σιγουρα.

pate_a_tartiner_galler.jpg

και μια δικια μου φωτο (ελπιζω να φαινεται) της πραλινας

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=377621882312853&set=a.377621782312863.88510.100001951339471&type=3&theater

Δεν φαινετε evabb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

btw ξεχασα να βαλω εδω τις φωτογραφιες μου απο το φεστιβαλ σουσι που ειχα παει.

Επεξ/σία από evabb
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...