Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης, η μερέντα είναι κατά πολύ ανώτερη. Και από τα δύο όμως, η Nucrema... Και μπορείτε να τρώτε νουτέλα όση θέτε.

Περισσότερη μερέντα για εμάς :P 

• Like 3
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι μεγαλες οι μεριδες ρε δεν  μπορεις να καταλαβεις το μεγεθος απο τις φωτο ,κατσε να σου πει η Μαργαριτα μολις μπει  που το εχει χτισει .

Αλλα περα απο αυτο εγω δεν ειμαι μετρο συγκρισης αν χορταινει καποιος γιατι μπορω να φαω πολυ μεγαλες ποσοτητες .

εγω εσενα εχω μετρο συγκρισης ! μπορω να φαω τα 2.5/3 σου οποτε αν χορτασες εκει, πασο :D

• Like 1
Δημοσ.

εγω εσενα εχω μετρο συγκρισης ! μπορω να φαω τα 2.5/3 σου οποτε αν χορτασες εκει, πασο :D

Ναι χορτασα γιατι εφαγα και το μισο μπουριτο της κοπελας χαχα

• Like 1
Δημοσ.

H nutella έχει λιγότερη πραλίνα από την merenda. Αν το δούμε με βάση την ποιότητα ως πραλίνα φουντουκιού, μπορεί να θεωρηθεί ανώτερη η δεύτερη. Αλλά κι εμένα η nutella μου αρέσει περισσότερο γιατί είναι πιο ρευστή.  ^_^

ΥΓ: Επεσα από τα σύννεφα τώρα γιατί κοίταξα μια συσκευασία μερέντα στο σπίτι κι έχουν ρίξει δραματικά το ποσοστό της πραλίνας. Παλιότερα είχε περισσότερη! Nutella is the winner. 

• Like 3
Δημοσ.

H nutella έχει λιγότερη πραλίνα από την merenda. Αν το δούμε με βάση την ποιότητα ως πραλίνα φουντουκιού, μπορεί να θεωρηθεί ανώτερη η δεύτερη. Αλλά κι εμένα η nutella μου αρέσει περισσότερο γιατί είναι πιο ρευστή.  ^_^

ΥΓ: Επεσα από τα σύννεφα τώρα γιατί κοίταξα μια συσκευασία μερέντα στο σπίτι κι έχουν ρίξει δραματικά το ποσοστό της πραλίνας. Παλιότερα είχε περισσότερη! Nutella is the winner. 

Δοκιμασε nucrema , εκει να δεις πως απλωνεται... Καμμια απο τις μερεντα και νουτελα δεν εχει αυτη την υφη, και δε ξερω ποσοστα πραλινας, αλλα απο γευση ειναι ανωτερη (ειναι σαν κατι το ενδιαμεσο...δε ξερω πως να το εξηγησω :D ). Αν δεν εχεις δοκιμασει :P

YΓ: Δε λεω οχι σε καποιο απο τα παραπανω, μη παρεξηγηθω :P 

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα μερέντα vs νουτέλα. Είμαι περίεργος πόσο κόσμο που τάσσεται υπέρ της νουτέλα θα μαζέψω  B) 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα μερέντα vs νουτέλα. Είμαι περίεργος πόσο κόσμο που τάσσεται υπέρ της νουτέλα θα μαζέψω  B)

Ψήσου να κάνεις μια "παγκόσμια" ψηφοφορία, να δεις πόσο κρέας θα μοιράσει η Nutella στην Μερέντα... :P

• Like 2
Δημοσ.

Δοκιμασε nucrema , εκει να δεις πως απλωνεται... Καμμια απο τις μερεντα και νουτελα δεν εχει αυτη την υφη, και δε ξερω ποσοστα πραλινας, αλλα απο γευση ειναι ανωτερη (ειναι σαν κατι το ενδιαμεσο...δε ξερω πως να το εξηγησω :D ). Αν δεν εχεις δοκιμασει :P

YΓ: Δε λεω οχι σε καποιο απο τα παραπανω, μη παρεξηγηθω :P

Φουντούκια στη νουτέλα: 13%, νουκρέμα: 5% και μερέντα: 4%

Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο.

Μιλώντας για φουντούκια, έφαγα ένα τέτοιο....

7212401.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Αδιαφορα ολα αυτα τα νουτελομερεντοπραματα, δεν με ξετρελαινει η γευση ρευστου φουντουκιου. Απορω πως τα αγαπατε τοσο XD

Παρ'ολα αυτα μου ανοιξε η ορεξη για σοκολατα τωρα. Μια κλασσικη ιον αμυγδαλου.

Δημοσ.

Εχει εκτοξευτει στα υψη η ζητηση των φουντουκιων και η παραγωγη εχει πεσει, εξου και οι μειωσεις που κανουν ολοι παγκοσμιως στη περιοκτικοτητα του φουντικουκιου σε πολλα προιοντα.

Κανενας λογος ανησυχίας ομως δεν συντρεχει γιατι θα επενδυσω και εκει.

Αδιαφορα ολα αυτα τα νουτελομερεντοπραματα, δεν με ξετρελαινει η γευση ρευστου φουντουκιου. Απορω πως τα αγαπατε τοσο XD

uG76ZIV.jpg

Δημοσ.

Φουντούκια στη νουτέλα: 13%, νουκρέμα: 5% και μερέντα: 4%

Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο.

Μιλώντας για φουντούκια, έφαγα ένα τέτοιο....

7212401.jpg

Δε με ενδιαφέρει  τόσο πόσα κιλά φουντούκια έχει ,αλλά αυτό που γεύομαι :) 

Δημοσ.

Δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης, η μερέντα είναι κατά πολύ ανώτερη. Και από τα δύο όμως, η Nucrema... Και μπορείτε να τρώτε νουτέλα όση θέτε.

Περισσότερη μερέντα για εμάς :P

η μερεντα εχει χαλασει τα τελευταια χρονια , παρολα αυτα το καθενα ειναι για αλλου εγω τρωω νουτελα με κεικ τσουρεκια κρεπες και μερεντα με ψωμι κρουασαν μπισκοτα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...