tommybertsen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα ουτε κι εμενα μ'αρεσουν τα πολυ φορτωμενα (αλλα αυτο περισσότερο απο δικη μου παραξενια...δεν αντεχω πολλα πραματα να αγγιζονται μεταξυ τους, θελω ξεκαθαρες απλες γευσεις για να ικανοποιηθω). Οσον αφορα τις μπαγιατικες γευσεις σε βαφλα μάλλον ειμαι τυχερη so far. Ε αν μου τυχει απλα δεν θα ξαναπαω στο εκαστοτε μαγαζι. Το δικο μου παραπονο απο το Fairytale ειναι το service παντως, μου εχει φανει αργο και απροσωπο. Και απορω ρε παιδια με τον μαζωχισμο: μα να δειτε ουρα εξω απο μαγαζια και ωστοσο να κατσετε να περιμενετε κατω απ'τον ηλιο ή μες στο κρυο για να πιειτε εναν καφε; Ευτυχώς υπάρχουν τοσες κ τοσες επιλογες ειτε σε καφε ειτε σε φαγητο! Πήγα από Καλλιθέα μόνο γι'αυτό (με τα μέσα πηγαίνω, δεν έχω όχημα παρά μόνο το ποδήλατό μου ), και με παρέα ξεκάθαρα γι'αυτό. Αν έπρεπε να περιμένουμε, θα το κάναμε. Φυσικά, δε πρόκειται να ξαναπάω Καλύτερα 2-3 και καλά που έχω βρει και όταν έχω χρόνο τα επισκέπτομαι ΥΓ: Αφού έφαγα γύρο απ'το προδόρπιο και τη γορτυνία και έζησα, μπορώ να αντέξω τα πάντα
j0hnn1e Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 καλο σαββατοκυριακο Κοσμικον; Γιατί τα κανείς αυτά Σαββατιάτικα... 1
*nenya* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μα τι υπεροχο το γαλακτομπουρεκο, σκετο ποιημα <3 ξερει τι αγοραζει ο mclein!
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Σπιτική μηλόπιτα και ζεστη ζέστη 15
Highlander Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλαμε τα μέσα και ήπιαμε μία από τις πιο γαμάτες μπύρες, η οποία για την ώρα βγαίνει μόνο σε βαρέλι. Είχα την τύχη πριν από μερικές ημέρες να την δοκιμάσω πριν βγει στην αγορά, απ' ευθείας από τη δεξαμενή. Δοκιμάστε τη. Αξίζει και με το παραπάνω. Χωρίς φαγητό δεν... οπότε: Και κάτι για after: 12
haris_216 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κοσμικον; Γιατί τα κανείς αυτά Σαββατιάτικα... Άλλη πολύ καλή (κατά τη γνώμη μου) πρόταση για γαλακτομπούρικο, που δεν είναι και τόσο γνωστό, είναι ο "Κούτρας" στη Νέα Σμύρνη. Παλιό γαλακτομπουρεκάδικο που μέχρι πριν κάποια χρόνια που έκανε μια στοιχειώδη ανακαίνιση (μην φανταστείτε τίποτα fancy) αν περνούσες απ' έξω και δεν ήξερες, απλά δεν έμπαινες μέσα, αφού ήταν σαν ξεχασμένο στο χρόνο παλιού τύπου ζαχαροπλαστείο. Ο ίδιος ο Κούτρας, με την μεγάλη "καμπύλη ευημερίας" του, δεν σε προϊδέαζε για κάτι φοβερό αφού ήταν λίγο χύμα παρουσία αν και πάντα καθαρός. Το γαλακτομπούρεκό του όμως ήταν και παραμένει άψογο. Μάλιστα θα τολμήσω την ("βέβηλη" για πολλούς) σύγκριση με το "Κοσμικόν" και θα το βγάλω, για τις δικές μου γεύσεις, καλύτερο Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2017 από haris_216 2
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ισάξιο είναι και το γαλακτομπούρεκο από το ζαχαροπλαστείο Ίλιον [στην στρογγυλή πλατεία]. Αν και μετά την ανακαίνιση του μαγαζιού δεν έχω πάει, ελπίζω να μην άλλαξαν τίποτα στις συνταγές τους.
jeanthira7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μάγκες και μάγκισσες της μάσας... Μήπως έχετε υπόψιν σας κάποιο καλό μαγαζί στις περιοχές Παλλήνη-Γέρακα-Γλυκά Νερά-Πικέρμι οικονομικό να μην μας έρχεται ο κούκος αηδόνι και με πλούσια πιάτα να φάμε σαν άνθρωποι?
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ν.Σμυρνη Amigos και homemade κρεπες με Nutella γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο .Κατι μερεντες και τετοια ειναι για την Αφρικη . 11
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι η πρώτη φορά που δεν εντυπωσιάστηκα από εσένα. 1
mclein Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 πες μου οτι χορτασες με αυτα τα δειγματα !!!!!!!!!!!!!!!
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 πες μου οτι χορτασες με αυτα τα δειγματα !!!!!!!!!!!!!!! Ειναι μεγαλες οι μεριδες ρε δεν μπορεις να καταλαβεις το μεγεθος απο τις φωτο ,κατσε να σου πει η Μαργαριτα μολις μπει που το εχει χτισει . Αλλα περα απο αυτο εγω δεν ειμαι μετρο συγκρισης αν χορταινει καποιος γιατι μπορω να φαω πολυ μεγαλες ποσοτητες . 1
kargo130 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 και homemade κρεπες με Nutella γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο .Κατι μερεντες και τετοια ειναι για την Αφρικη . Απο τοτε που επεστρεψα ελλαδα δινω ιερο πολεμο για το παραπανω, αλλα μονος μου τα λεω μονος μου τα ακουω. Η Nutella ειναι απλα αξεπεραστη, δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις