Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ουτε κι εμενα μ'αρεσουν τα πολυ φορτωμενα (αλλα αυτο περισσότερο απο δικη μου παραξενια...δεν αντεχω πολλα πραματα να αγγιζονται μεταξυ τους, θελω ξεκαθαρες απλες γευσεις για να ικανοποιηθω).

Οσον αφορα τις μπαγιατικες γευσεις σε βαφλα μάλλον ειμαι τυχερη so far. Ε αν μου τυχει απλα δεν θα ξαναπαω στο εκαστοτε μαγαζι.

Το δικο μου παραπονο απο το Fairytale ειναι το service παντως, μου εχει φανει αργο και απροσωπο.

Και απορω ρε παιδια με τον μαζωχισμο: μα να δειτε ουρα εξω απο μαγαζια και ωστοσο να κατσετε να περιμενετε κατω απ'τον ηλιο ή μες στο κρυο για να πιειτε εναν καφε;

Ευτυχώς υπάρχουν τοσες κ τοσες επιλογες ειτε σε καφε ειτε σε φαγητο!

Πήγα από Καλλιθέα μόνο γι'αυτό (με τα μέσα πηγαίνω, δεν έχω όχημα παρά μόνο το ποδήλατό μου :P ), και με παρέα ξεκάθαρα γι'αυτό. Αν έπρεπε να περιμένουμε, θα το κάναμε. Φυσικά, δε πρόκειται να ξαναπάω :)

Καλύτερα 2-3 και καλά που έχω βρει και όταν έχω χρόνο τα επισκέπτομαι ;)

ΥΓ: Αφού έφαγα γύρο απ'το προδόρπιο και τη γορτυνία  και έζησα, μπορώ να αντέξω τα πάντα  a025.gif

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάλαμε τα μέσα και ήπιαμε μία από τις πιο γαμάτες μπύρες, η οποία για την ώρα βγαίνει μόνο σε βαρέλι.

Είχα την τύχη πριν από μερικές ημέρες να την δοκιμάσω πριν βγει στην αγορά, απ' ευθείας από τη δεξαμενή.

Δοκιμάστε τη. Αξίζει και με το παραπάνω.

IMAG1111.jpg

IMAG1112.jpg

Χωρίς φαγητό δεν... οπότε:

IMAG1113.jpg

Και κάτι για after:

IMAG1115.jpg

• Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοσμικον; Γιατί τα κανείς αυτά Σαββατιάτικα...

Άλλη πολύ καλή (κατά τη γνώμη μου) πρόταση για γαλακτομπούρικο, που δεν είναι και τόσο γνωστό, είναι ο "Κούτρας" στη Νέα Σμύρνη.

Παλιό γαλακτομπουρεκάδικο που μέχρι πριν κάποια χρόνια που έκανε μια στοιχειώδη ανακαίνιση (μην φανταστείτε τίποτα fancy) αν περνούσες απ' έξω και δεν ήξερες, απλά δεν έμπαινες μέσα, αφού ήταν σαν ξεχασμένο στο χρόνο παλιού τύπου ζαχαροπλαστείο.

Ο ίδιος ο Κούτρας, με την μεγάλη "καμπύλη ευημερίας" του, δεν σε προϊδέαζε για κάτι φοβερό αφού ήταν λίγο χύμα παρουσία αν και πάντα καθαρός.

Το γαλακτομπούρεκό του όμως ήταν και παραμένει άψογο.

Μάλιστα θα τολμήσω την ("βέβηλη" για πολλούς) σύγκριση με το "Κοσμικόν" και θα το βγάλω, για τις δικές μου γεύσεις, καλύτερο :-)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 2
Δημοσ.

Ισάξιο είναι και το γαλακτομπούρεκο από το ζαχαροπλαστείο Ίλιον [στην στρογγυλή πλατεία].

Αν και μετά την ανακαίνιση του μαγαζιού δεν έχω πάει, ελπίζω να μην άλλαξαν τίποτα στις συνταγές τους.

Δημοσ.

Μάγκες και μάγκισσες της μάσας...

Μήπως έχετε υπόψιν σας κάποιο καλό μαγαζί στις περιοχές Παλλήνη-Γέρακα-Γλυκά Νερά-Πικέρμι οικονομικό να μην μας έρχεται ο κούκος αηδόνι και με πλούσια πιάτα να φάμε σαν άνθρωποι?

Δημοσ.

Ν.Σμυρνη Amigos

post-237837-0-33039900-1506435653_thumb.jpg

post-237837-0-23674700-1506435669_thumb.jpg

post-237837-0-28568600-1506435686_thumb.jpg

post-237837-0-50961000-1506435700_thumb.jpg

post-237837-0-81594100-1506435715_thumb.jpg

και homemade κρεπες με Nutella γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο .Κατι μερεντες και τετοια ειναι για την Αφρικη .

post-237837-0-99799700-1506435774_thumb.jpg

• Like 11
Δημοσ.

πες μου οτι χορτασες με αυτα τα δειγματα !!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι μεγαλες οι μεριδες ρε δεν  μπορεις να καταλαβεις το μεγεθος απο τις φωτο ,κατσε να σου πει η Μαργαριτα μολις μπει  που το εχει χτισει .

Αλλα περα απο αυτο εγω δεν ειμαι μετρο συγκρισης αν χορταινει καποιος γιατι μπορω να φαω πολυ μεγαλες ποσοτητες .

• Like 1
Δημοσ.

και homemade κρεπες με Nutella γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο .Κατι μερεντες και τετοια ειναι για την Αφρικη .

Απο τοτε που επεστρεψα ελλαδα δινω ιερο πολεμο για το παραπανω, αλλα μονος μου τα λεω μονος μου τα ακουω. Η Nutella ειναι απλα αξεπεραστη, δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...