Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα αυτα τα "θεματικα ζαχαροπλαστεια" βασιζονται στον οπτικο εντυπωσιασμο, παρα στην γαστρονομικη ποιοτητα. Και δεν λεω, πανεμορφη η διακοσμηση ολων αυτων, απο ποιοτητα γλυκων ομως ειναι ενα βημα πανω απο τα γλυκα σε ενα τυχαιο μετριο προς κακο ξεχασμενο ζαχαροπλαστειο. Με τριπλες ομως και βαλε τιμες.

Υπαρχουν πολυ καλες επιλογες για οσους θελουνε να φανε ενα σωστο γλυκο, αλλα δεν τους ενδιαφερει να βρισκονται αναμεσα απο σκηνικα τυπου Χαρη Ποττερ.

• Like 6
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το La Maison πάντως είναι πολύ πιο ποιοτικό από οποιοδήποτε θεματικό δοκίμασα :P (αυτό που είναι στη Δημοσθένους λέω γείτονα :P ). Με εξέπληξε που έχω τόσο κοντά ένα καλό ζαχαροπλαστείο! Και το Ταό είναι πολύ καλό σε ορισμένα γλυκά του! 

Και επειδή φαίνεται να γνωρίζεις, αν ξέρεις κάποιο καλό τριγύρω , ρίχτο (αν δεν καννιβαλίζουμε πολύ το θέμα ειδικά - αν ναι, δώστο σε πμ :)

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικα ο,τι εχω δοκιμασει στο Fairytale μου αρεσε πολυ, οποτε δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος. Μου κανει εντύπωση.

Ιδιαιτερως τα ροφηματα με γευση ειτε λεμονι, ειτε σοκολατα, ειτε καρυδα ηταν φανταστικα και δεν ενιωθα οτι γευομαι ζαχαρη. Οκ, δεκτον οτι καποια γλυκα οπως τις βαφλες τα υπερφορτωνουν με σιροπια και σαντιγι. Αλλα και παλι, σιγουρα κι αυτα θα αρεσουν σε καποιους. Το μαγαζι για να ειναι γεματο καθε μερα κατι σημαινει..οτι μαλλον ολοι αυτοι δεν πανε μονο για το ντεκορ του.

Δημοσ.

Αλλα και παλι, σιγουρα κι αυτα θα αρεσουν σε καποιους. Το μαγαζι για να ειναι γεματο καθε μερα κατι σημαινει..οτι μαλλον ολοι αυτοι δεν πανε μονο για το ντεκορ του.

Δεν εχω παει στο συγκεκριμενο ακομα και δεν εχω αποψη, αλλα το ιδιο και χειροτερο γινεται εξω απο το cap cap που εχουν ποσα μετρα ουρα και μονο ξυλο δεν παιζουν για να μπουνε μεσα.

Και δειχνει δυστυχως πολλα αυτο.

Δημοσ.

Προσωπικα ο,τι εχω δοκιμασει στο Fairytale μου αρεσε πολυ, οποτε δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος. Μου κανει εντύπωση.

Ιδιαιτερως τα ροφηματα με γευση ειτε λεμονι, ειτε σοκολατα, ειτε καρυδα ηταν φανταστικα και δεν ενιωθα οτι γευομαι ζαχαρη. Οκ, δεκτον οτι καποια γλυκα οπως τις βαφλες τα υπερφορτωνουν με σιροπια και σαντιγι. Αλλα και παλι, σιγουρα κι αυτα θα αρεσουν σε καποιους. Το μαγαζι για να ειναι γεματο καθε μερα κατι σημαινει..οτι μαλλον ολοι αυτοι δεν πανε μονο για το ντεκορ του.

Ροφήματα δε δοκίμασα αλλά δε πρόκειται.

Δοκίμασα τα απαράδεκτα γλυκά τους και τον καφέ (γελάει ο κόσμος με τον καφέ που κάνει το κατάστημα αυτό).

Αν δε μπορείς να ξεχωρίσεις τη μετριότητα στην ποιότητα, είναι κάτι άλλο. Σου σερβίρουν το "ουάου" πιάτο, full στο dressing, σου αρέσει, και that's all.

Δεν είναι έτσι όμως. Συναθροίζεις ποιότητα, τιμή, συμπεριφορά, τα πάντα όλα. Το σύνολο είναι απογοητευτικό. Ακόμα και η @@ριά με τα malteasers που έφαγα, ήταν μπαγιάτικη, αλλά κρυβόταν από το dressing. Κατεψυγμένη βάφλα 5.5€ (με πολύχρωμες τρούφες και ιστορίες που δεν αναφέρονται στον κατάλογο και σε κάποιους μπορεί να μην αρέσουν) και 1 μπάλα παγωτό +1.5€; Η βάφλα ήταν σαν μπαγιάτικο κέικ και απλά βιάστηκαν να την βγάλουν από το φούρνο μικροκυμάτων. Καλά ακούς. Και όλα τα γλυκά τους είναι κάτι παρόμοιο. Αν είσαι οκ με αυτό, τι να πω. Εγώ δεν είμαι.

Το μαγαζί είναι γεμάτο γιατί ένας διαφορετικός να πηγαίνει κάθε μέρα, θα γεμίζει για χρόνια. Ακόμα και αν κάποιος πηγαίνει για την "ατμόσφαιρα" (που και αυτή βαρετή καταντάει μετά από λίγο), λίγοι είναι αυτοί που πάνε για τα γλυκά τους επειδή ξετρελάθηκαν. 

Φίλη σταθερή πελάτισσα, έφαγε το ίδιο γλυκό 3 φορές. 3 φορές διαφορετική εντύπωση της έκανε... Αυτό κάτι λέει για την ποιότητα και την σταθερότητα στην ποιότητα.

Οχι νταξει δεν ειναι τοσο τρατζικ η κατασταση στο Fairytale :P

Έχεις πάει σε ώρες "αιχμής" στο Fairytale? Σε τέτοιες ώρες πήγαινε. Αν πας στις 22:45, θα σου πούνε ότι κλείνουν σε λίγο (στις 12 το βράδυ κλείνουν στο μεταξύ), σε διώχνουν σιγά σιγά αν κάθεσαι έως εκείνη την ώρα... Και πάει λέγοντας.

Άλλος πήγε Δεκέμβρη μήνα και τον είχαν με 0 βαθμούς να περιμένει έξω.

Μαρτυρίες φίλων αυτά όλα, γιατί εγώ πήγα πριν κάνα μήνα και βάλε και πέτυχα το μαγαζί άδειο. 

Όταν είναι γεμάτο, η κατάσταση είναι τόσο τράτζικ.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά τα τελευταία 2 χρονια περίπου επικρατεί η τάση της υπερβολής στο φαγητο. Αρχικά εμφανίστηκε με το μπαρ ΜΠΕ Κίου στο ευρύ κοινό, μετά προστέθηκαν κι αλλα burgerάδικα και μετά και τα "γλυκάδικα".

Ολα αυτά τα μαγαζιά στοχεύουν στον εντυπωσιασμό μέσω της ποσότητας, γενικά στο τι δειχνει στο μάτι.

Βγάζουν τέρατα πιάτα ανακατεύοντας 10 πραγματα μέσα, οπου χάνεται τελείως η οποία γεύση.

Υπερβολή στα υλικά, υπερβολή στα toppings, φουλ ποσότητες για να το βγάλεις φωτο, να το ανεβάσεις και να εντυπωσιαστεί ο άλλος για να παει.

Καλα για 1 φορά, όχι για παραπάνω. Η ποιότητα σε αυτά τα καταστήματα ειναι επιεικώς μέτρια όπως και η εξυπηρέτηση. Ασε την αναμονή που έχουν τα περισσότερα.

Έτσι λέγανε και για το melinikon, κι ειναι μια @@ τα χειρότερα pancakes που έχω φαει

• Like 8
Δημοσ.

Έχεις πάει σε ώρες "αιχμής" στο Fairytale? Σε τέτοιες ώρες πήγαινε. Αν πας στις 22:45, θα σου πούνε ότι κλείνουν σε λίγο (στις 12 το βράδυ κλείνουν στο μεταξύ), σε διώχνουν σιγά σιγά αν κάθεσαι έως εκείνη την ώρα... Και πάει λέγοντας.

Άλλος πήγε Δεκέμβρη μήνα και τον είχαν με 0 βαθμούς να περιμένει έξω.

Μαρτυρίες φίλων αυτά όλα, γιατί εγώ πήγα πριν κάνα μήνα και βάλε και πέτυχα το μαγαζί άδειο. 

Όταν είναι γεμάτο, η κατάσταση είναι τόσο τράτζικ.

Έχει τύχει να πάω κατά τις 7 το απόγευμα Σάββατο και να μου πουν ότι δεν έχουν θέσεις και θα είναι γεμάτοι, αν θα περιμέναμε θα ήταν για 45+ λεπτά οπότε φύγαμε.

Στο cap cap που έχω πάει περισσότερες φορές δεν μας έχουν διώξει αλλά μία μόνο φορά έχει τύχει να περιμένω κάπου 2 ώρες αλλά το κάναμε μόνο επειδή η παρέα δεν ήταν από Αθήνα και ήθελαν πολύ να πάνε.

Γενικά πάντως προτιμώ το cap cap λόγο διακόσμησης, το fairytale δεν μου έκανε τόση εντύπωση όταν πήγα πρώτη φορά.

Για τα γλυκά δεν έχω κάτι να πω, σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι. Στο fairytale τα γλυκά θεωρώ είναι τρομερά υπερβολικά (ίσως τα περισσότερα), στο cap cap τα θεωρώ κάπως πιο νορμαλ (αλλά προφανώς όχι τέλεια).

Πάντως συμφωνώ στο ότι είναι αργοί με τις παραγγελίες στο fairytale.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ουτε κι εμενα μ'αρεσουν τα πολυ φορτωμενα (αλλα αυτο περισσότερο απο δικη μου παραξενια...δεν αντεχω πολλα πραματα να αγγιζονται μεταξυ τους, θελω ξεκαθαρες απλες γευσεις για να ικανοποιηθω).

Οσον αφορα τις μπαγιατικες γευσεις σε βαφλα μάλλον ειμαι τυχερη so far. Ε αν μου τυχει απλα δεν θα ξαναπαω στο εκαστοτε μαγαζι.

Το δικο μου παραπονο απο το Fairytale ειναι το service παντως, μου εχει φανει αργο και απροσωπο.

Και απορω ρε παιδια με τον μαζωχισμο: μα να δειτε ουρα εξω απο μαγαζια και ωστοσο να κατσετε να περιμενετε κατω απ'τον ηλιο ή μες στο κρυο για να πιειτε εναν καφε;

Ευτυχώς υπάρχουν τοσες κ τοσες επιλογες ειτε σε καφε ειτε σε φαγητο!

• Like 3
Δημοσ.

Και απορω ρε παιδια με τον μαζωχισμο: μα να δειτε ουρα εξω απο μαγαζια και ωστοσο να κατσετε να περιμενετε κατω απ'τον ηλιο ή μες στο κρυο για να πιειτε εναν καφε;

Σου λέει, ήρθαμε για το συγκεκριμένο, ή εδώ ή πουθενά.

Ευτυχώς υπάρχουν τοσες κ τοσες επιλογες ειτε σε καφε ειτε σε φαγητο!

Ναι, αλλά δε χωράνε οι τόσες και τόσες σε άρθρα τύπου «τα 10 καλύτερα γλυκοπωλεία της Αθήνας».

Αυτό με τις ξεκάθαρες γεύσεις το έχω κι εγώ, π.χ. Παγωτομάνια και Waffle House, το παγωτό τους μου φαίνεται άνοστο, και όλες οι σχετικά κοντινές (όχι εκ διαμέτρου αντίθετες) γεύσεις ίδιες. Δε μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι ποια.

• Like 2
Δημοσ.

Ολα αυτα τα "θεματικα ζαχαροπλαστεια" βασιζονται στον οπτικο εντυπωσιασμο, παρα στην γαστρονομικη ποιοτητα. Και δεν λεω, πανεμορφη η διακοσμηση ολων αυτων, απο ποιοτητα γλυκων ομως ειναι ενα βημα πανω απο τα γλυκα σε ενα τυχαιο μετριο προς κακο ξεχασμενο ζαχαροπλαστειο. Με τριπλες ομως και βαλε τιμες.

Υπαρχουν πολυ καλες επιλογες για οσους θελουνε να φανε ενα σωστο γλυκο, αλλα δεν τους ενδιαφερει να βρισκονται αναμεσα απο σκηνικα τυπου Χαρη Ποττερ.

ευχαριστω για την πληροφορια. προσωπικα με ενδιαφερει η ποιοτητα κι οχι η εμφανιση. ειμαι food snoob οποτε αν καταλαβω οτι ενα μερος δεν αξιζει τα λεφτα του και την φημη του ξενερωνω παααααααααααααααρα πολυ ασχημα. στην γειτονια του στην αθηνα (παγκρατι) εχει ενα καλο ζαχαροπλαστειο το tsirou, μια φορα ψωνισα απο εκει και οντως ηταν πολυ καλο αυτο που εφαγα. αλλα ειναι κανονικο ζαχαροπλαστειο δεν εχει να κατσεις. επισης ξερω και το pastry family, καλο επισης, τα δυο ομως ακριβα (οχι οτι με ενοχλει ιδιαιτερα αυτο απο την στιγμη που η ποιοτητα ειναι καλη)

• Like 1
Δημοσ.

στην γειτονια του στην αθηνα (παγκρατι) εχει ενα καλο ζαχαροπλαστειο το tsirou, μια φορα ψωνισα απο εκει και οντως ηταν πολυ καλο αυτο που εφαγα. αλλα ειναι κανονικο ζαχαροπλαστειο δεν εχει να κατσεις.

Ζω τόσα χρόνια Παγκράτι, 5 λεπτά απόσταση από το μαγαζί, αλλά το σνόμπαρα :whistle:  Με έχει κακομάθει ο φούρνος της πλατείας Βαρνάβα..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...