Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

attachicon.gif IMG_20170921_192804_HDR.jpg

Για γλυκο με τους φιλτατους Thresh και poulinos στη Χαρα στα Πατησια, ενα απο τα τελευταια αξιολογα κλασικα ζαχαροπλαστεια.

Το παγωτο Σικαγο του θεωρειται απο τα καλυτερα!

Like για τη φωτογραφία αλλά και περισσότερο για την παρέα!

Δημοσ.

IMG_20170921_192804_HDR.jpg

Για γλυκο με τους φιλτατους Thresh και poulinos στη Χαρα στα Πατησια, ενα απο τα τελευταια αξιολογα κλασικα ζαχαροπλαστεια.

Το παγωτο Σικαγο του θεωρειται απο τα καλυτερα!

Ηρθατε στη γειτονια μου και φαγατε γλυκα και δεν ειπατε τιποτα; :'( κλαψ σνιφ

• Moderators
Δημοσ.

Εγω απο εκει εχω δοκιμασει ενα bagel με φιλαδελφια αν θυμαμαι καλα και ειναι πολυ καλο. Επισης δουλευει φιλος στην κουζινα και καθε φορα παιζει γλυκο κερασμα. 

Δημοσ.

Το στυλ του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι ας πούμε να πας για πρωινό; Ή έχει μενού και για μεσημεριανό φαγητό;

Δημοσ.

Το στυλ του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι ας πούμε να πας για πρωινό; Ή έχει μενού και για μεσημεριανό φαγητό;

Γλυκα-πρωινα brunch κυριως ,τα γλυκα του ειναι το δυνατο του σημειο .

Η crema di balsamico (σιγά μην τη χαράμιζαν αν ήταν, αλλά λέμε) γύρω από τη χωριάτικη είναι fail, sorry, not sorry.  -_-

Εχει δικιο ,αλλα ταβερνα σε χωριο ηταν οκ ...

Δημοσ.

Γλυκα-πρωινα brunch κυριως ,τα γλυκα του ειναι το δυνατο του σημειο .

Εχει δικιο ,αλλα ταβερνα σε χωριο ηταν οκ ...

Μα γι' αυτό είναι fail... Οι ταβέρνες πρέπει να κρατούν χαρακτήρα χωριού και τέλος. 

Έχω κι εγώ ένα φίλο στο Estrella αλλά όταν κατέβηκα στην Αθήνα ήταν όλοι τους διακοπές! Με βόλεψε η Μαργαρίτα με την πρότασή της...  

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον δωστε διευθηνσεις να τις σημειωσω να ξερω που να παω οταν ξαναερθω ελλαδα. βλεπω τοσα ωραια πραματα που ποσταρετε εδω κι εγω παντα ψαχνομαι στην αθηνα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον δωστε διευθηνσεις να τις σημειωσω να ξερω που να παω οταν ξαναερθω ελλαδα. βλεπω τοσα ωραια πραματα που ποσταρετε εδω κι εγω παντα ψαχνομαι στην αθηνα

Θησείο  Μοναστηράκι είναι το estrella , το ξέρω γιατί προέρχεται από Θεσσαλονίκη και το επισκέφτηκα. Μπουγατσάν να φας!

Tip:

Πας στους χάρτες, γράφεις το μαγαζί που θες, και στο βγάζει με συνοπτικές :P

Εδιτ: Διόρθωσα το Θησείο που έγραψα, γιατί θα με έπαιρναν δικαιολογημένα με τις πέτρες :P 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για γλυκά και brunch δες

Estrella(διαβάζεται εστρεγια και όχι έστρελα) Σύνταγμα κοντά

Fairyttale νέα Φιλαδέλφεια

Cap cap

Mr peacock για πανκεικς στο Χαλάνδρι

Δες τα στο φβ

Δημοσ.

ΜΑΚΡΥΑ από το Fairytale. 

Μόνο αυτό θα πω. 

Όλα καλυμμένα με ένα σωρό σοκολάτες και ότι μακακία φανταστείς, για να κρυφτεί η κάτω του μετρίου ποιότητα , αστείες τιμές...

Πάρε μία βάφλα από εκεί και θα με θυμηθείς. "Belgian Waffle" my ass. Κατεψυγμένα ΟΛΑ (in case you wonder). 

Προσωπικό που δε ξέρει τι του γίνεται από όπου και αν το πιάσεις..(με ενοχλεί το διαρκές υφάκι λες και "εγώ δουλεύω σε βασιλικό μέρος συν την άπειρη καθυστέρηση για το κάθε τι - ο κόσμος δεν είναι δικαιολογία, παρατήρησα ότι ο καθένας πάει όπου να'ναι, δε καταλαβαίνω, πόστα δεν υπάρχουν; Έχω δουλέψει σέρβις στο παρελθόν...) 

Αν θέλετε να διαβάσετε την εμπειρία μου, here you are.

(τουλάχιστον εδώ δεν μπορούν να με μπανάρουν, έκανα λάικ σε 1-2 κριτικές αρνητικές στο Fb, και έφαγα ban από το posting,liking,reviewing κλπ, μόνο share μπορώ να κάνω... Σωστότατοι , ε; )

Το cap cap οριακά καλύτερο και πιο original. Θα ξαναπήγαινα από περιέργεια για άλλα πιάτα.

Επίσης μακρυά και από το Σερμπετόσπιτο. Αυτά τα dressing που κρύβουν τις μετριότητες, είναι πολύ της μόδας...

Για brunch θα πρότεινα momo στην Καλλιθέα, ωραίος κήπος πίσω, οριακά ακριβό και αυτό, αλλά τουλάχιστον 3-4 πιάτα δοκίμασα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος! 

Επίσης καλύτερα να φάω γλυκό από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς μου. (Πχ La maison) Πραγματικά 1000 φορές και να πάω σε ένα πάρκο να τα φάω, παρά αυτά τα "γλυκατζίδικα". 

ΥΓ0: Θυμίζω ότι δούλευα χρόνια σε ζαχαροπλαστείο, μπορώ να εκτιμήσω το καλό γλυκό και να καταλάβω τα ποιοτικά (ή μη) υλικά. 

ΥΓ1: Γούστα είναι αυτά θα μου πείτε, αλλά για το Fairytale είμαι κάθετος, οριζόντιος, πλάγιος και ότι άλλο θέλετε. Ούτε απ'έξω ξανά. 

• Like 14
Δημοσ.

Για γλυκά και brunch δες

Estrella(διαβάζεται εστρεγια και όχι έστρελα) Σύνταγμα κοντά

Fairyttale νέα Φιλαδέλφεια

Cap cap

Mr peacock για πανκεικς στο Χαλάνδρι

Δες τα στο φβ

Να περασει μια βολτα να δει την ομορφη του διακοσμηση και ειναι ενταξει. Οχι ομως και για γλυκο εκει ρεσυ. Η προπαγανδα της ζαχαροβουτυριλας στην αποθεωση της.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι καλύτερο από το Fairytale , hands down, αλλά ναι, κι αυτό κινείται σε μέτρια επίπεδα. Τα υπόλοιπα, σε τραγικά...Τα υπόλοιπα του είδους εννοώ, γιατί στα άλλα που λέει ο φίλος δεν έχω πάει (πέρα από estrella που έγραψα και πιο πάνω)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...