Anorymous Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλό μαγαζί κυρίως για το χειμώνα Οι πάστες τα Cheesecake κπλ πεντανοστιμα και φρεσκα Βαφλες έτσι και έτσι Και να μην είμαστε τελείως offtopic ας βάλω και εγώ μια εικόνα με pancakes Με το που ειδα την φωτο ειπα να σου πω την λεξη απο γ αλλα κρατηθηκα φιλε σε ζηλευω απιστευτα 1
nickmanak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πηγατε Γιαννενα αλλα δεν ειδα καμμια φωτο απο τηγανητά βατραχοπόδαρα. Εχω φαει πριν χρονια & ειναι πολυ νοστιμα, λιγα στο πιατο και ψιλοακριβά. Γευση σαν κοτοπουλο αρραβωνιασμένο με καλαμαρακι. *Ισως εχω φωτο στο αρχειο μου (θα κοιταξω αυριο). 1
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πηγατε Γιαννενα αλλα δεν ειδα καμμια φωτο απο τηγανητά βατραχοπόδαρα. Εχω φαει πριν χρονια & ειναι πολυ νοστιμα, λιγα στο πιατο και ψιλοακριβά. Γευση σαν κοτοπουλο αρραβωνιασμένο με καλαμαρακι. *Ισως εχω φωτο στο αρχειο μου (θα κοιταξω αυριο). Καναμε εμμετο απο τη περιγραφή, μη δώσεις και φωτο 4
nickmanak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια τρωγονται χαλαρα, τηγανητα παναρισμενα απο μεγαλους βατραχους για να ειναι μεγαλα. Το ποδι/πατουσα ειναι κομμενο εννοειται, δεν το τρως τούτο. https://www.google.gr/search?q=τηγανητα+βατραχοποδαρα&client=tablet-android-lenovo&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitgKT5krLWAhWJKJoKHZZrDfgQ_AUICSgB&biw=600&bih=1024 1
solidsnake222 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Που είναι τα pancakes? Με κορόιδεψαν? Πάντως ότι και να ήταν ωραίο ήταν! 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχε καποιο μυστηριο μυρωδικο/μπαχαρικο μεσα; Την εχω πατησει και εγω ετσι, ουτε καν ξερω τι βαλανε μεσα οι ακατανομαστοι μεσα. Όχι, είχε ελάχιστο ξηρό καρπό και το σιρόπι είχε μυρωδιά καμένου. Επίσης το βούτυρο δεν το είχαν καθαρίσει και είχε καεί το γάλα, αλλά όχι όπως γίνεται μπερ νουασέτ, ήταν ΑΘΛΙΟ. Έχω φάει απίστευτα σιροπιαστά από Γιάννενα και τα περίμενα πώς και πώς. Τζίφος. Respect στο Motley και σε όποιον το ανέφερε, όντως είναι σκέτο οφθαλμόλουτρο! Επίσης μου έχουν φέρει μπακλαβαδάκι σοκολάτα που δεν πίστευα πόσο ωραίο ήταν από κάποιο μαγαζί... Είναι νόστιμα τα βατράχια, μην βαράτε όποιον το είπε.
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Έτσι ακριβώς. Τα δύο άκρα. Ή να είναι τόσο ζεστό που να διαλύεται η κρέμα ή τόσο κρύο που να έχει σφίξει και να σε δροσίζει Τί παραξενιά κι αυτή να μην βρίσκεις δίπλες (σε σπίτι ή μαγαζί) εκτός Χριστουγέννων Εδώ δεν βρίσκεις μελομακάρονα...
deesnider Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι νόστιμα τα βατράχια, μην βαράτε όποιον το είπε. Εδώ τρώνε τα σαλιγκάρια, στα βατράχια θα κολλήσουμε; Μα...τα σαλιγκάρια; Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος που το βλέπει ζωντανό αυτό το πράγμα και αυτό που σκέφτεται δεν είναι η απολύμανση, αλλά το πώς θα το μαγειρέψει; 2
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Εδώ τρώνε τα σαλιγκάρια, στα βατράχια θα κολλήσουμε; Μα...τα σαλιγκάρια; Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος που το βλέπει ζωντανό αυτό το πράγμα και αυτό που σκέφτεται δεν είναι η απολύμανση, αλλά το πώς θα το μαγειρέψει; Αν και έχω φάει συμφωνώ. Αλλά το ίδιο μπορείς να πεις για πολλά, γαρίδες πχ. Όλα θέμα συνήθειας και οπτικής είναι.
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 γαρίδες πχ. Τις γαρίδες...! Γαρίδες σαγανάκι και δεν είμαι καλά Τι να μας πουν και τα σαλιγκαράκια.. Εδώ ρε σεις οι Κινέζοι τρώνε άσε δεν το λέω 2
deesnider Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 ...γαρίδες... ...θαλάσσιο έντομο... ...και, κατ' επέκτασιν «αστακός»... ...«μεγάλο θαλάσσιο έντομο»... 1
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 ...θαλάσσιο έντομο... Είδες; Όλα θέμα οπτικής είναι: Εγώ συμφωνώ με τον Trilobite πάντως, μου αρέσουν πολύ! Στα Γιάννενα βρίσκεις και χέλι, μου άρεσε πιο πολύ από τα βατραχοπόδαρα. Τις γαρίδες...! Γαρίδες σαγανάκι και δεν είμαι καλά Τι να μας πουν και τα σαλιγκαράκια.. Εδώ ρε σεις οι Κινέζοι τρώνε άσε δεν το λέω Όπως και να είναι ωραίες είναι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις