Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου  φέρνεις την ρημάδα την μπύρα,μου φέρνεις και πατατάκια ,μου φέρνεις και ξηροκάρπιο, οτι πιο ύπουλο anti-fitness υπάρχει!

αυτο δεν ειναι τιποτα στην ηγουμενιτσα μαζι με την μπυρα σου φερνουν και μεζε κανονικο, πρωτη φορα που ειχα παει εμεινα μλκς.

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου ξυπνησες αναμνησεις μου θημισες την μπιφτεκοπιτα που ετρωγα φοιτητης στην καβαλα ετσι εμοιαζε εβαζα επιπλεον τυροκαυτερη ή ουγγαρεζα και τα σπαγε.

Απο το λαικο η το κατι αλλο ; :P

Δημοσ.

αυτο δεν ειναι τιποτα στην ηγουμενιτσα μαζι με την μπυρα σου φερνουν και μεζε κανονικο, πρωτη φορα που ειχα παει εμεινα μλκς.

Όντως ό,τι και να παραγγείλεις.

Δημοσ.

Ναι εγω δεν αραζα στις βαθρες ,ειναι για τους εναλλακτικους αυτα ,εκανα jump εκει ,καναμε  canyoning   εχει ενα  απο τα μεγαλυτερα φαραγγια  και  ενα που ειναι ο μοναδικος καταρρακτης στην Ελλλαδα που χυνεται στην θαλασσα μετα απο 230m rapel και σε μαζευει φουσκωτο .

Μια διόρθωση το συνολικό ύψος του καταρράκτη Κρεμαστό Νερό είναι 180 μέτρα :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια διόρθωση το συνολικό ύψος του καταρράκτη Κρεμαστό Νερό είναι 180 μέτρα :-)

To συνολικο υψομετρικο του αναπτυγμα ειναι 215 μετρα,σε αυτο αναφερομουν   .

post-237837-0-57504000-1505110181_thumb.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 6
Δημοσ.

Έχει ξεφύγει  το πράγμα...

Ωραία ήταν και σήμερα στο Cap Cap.

Madame Choux Choux

gNhMasI.jpg

owbpkL8.jpg

Pensieve 

(και video από την σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/capcapgr/videos/1426009677494673/ )

lPrHPtO.jpg

u6gns91.jpg

Molly's Skillet Cookie

L2nmGXN.jpg

Απλά απίστευτο το Molly's Skillet Cookie!

• Like 1
Δημοσ.

Καλό ήταν, ίσως πιο γλυκό απ' όσο περίμενα αλλά γενικά μου άρεσε.

Αν είσαι λάτρης της σοκολάτας δοκίμασε το mud pie. Όλο σοκολάτα και τόσο γευστικο ;-)

Δημοσ.

lPrHPtO.jpg

Αυτό το χρώμα, για οτιδήποτε πόσιμο, θα έπρεπε να απαγορεύεται από διεθνείς συνθήκες. Για υγρό πιάτων, o.k...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...