haris_216 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Άντε να συνεισφέρω κι εγώ στην εξέλιξη του topic Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από πρόσφατο ταξίδι εις την βαλκανικήν. Όπως είναι άλλωστε εμφανές και από τις φωτογραφίες, δεν είναι σε γκλαμουράτα εστιατόρια αφού ούτε στο στυλ μας είναι αλλά ούτε και μας ήταν το ζητούμενο στο ταξίδι και τις περιοχές που πήγαμε. Πιο πολύ παραδοσιακό street food θα το έλεγα Λοιπόν: 1η και 2η φωτο Burek sa mesom (μπούρεκ με κρέας) παραδοσιακό συνταγή που υπάρχει σε όλα τα βαλκάνια (εδώ από το Μαυροβούνιο) με παρεμφερείς ονομασίες και σε διάφορες εκδοχές (με κρέας, τυρί, πατάτα, κλπ) 3η φωτο Cevapi ή cevapcici (κεμπαμπάκια που σερβίρονται με πιτοειδές "ψωμί" και κρεμμύδι) Συνταγή που λίγο πολύ υπάρχει σε όλες τις βαλκανικές χώρες (εδώ από Βοσνία). Ιδιαίτερα όμορφος ο συνδυασμός με αυτή την πιτούλα (αν και η συγκεκριμένη δεν ήταν η καλύτερη που έχω φάει αφού ήταν παραπάνω λαδωμένη απ' ότι θα ήθελα) 4η φωτο Pljeskavica (κάτι σαν βαλκανικό hamburger). Το συγκεκριμένο είναι από Βοσνία και είναι το αγαπημένο μου Ίσως δεν δείχνει τόσο εντυπωσιακό αφού μου αρέσει να το κρατάω απλό. Mπορείς να βάλεις διάφορα πράγματα μέσα αλλά εμένα μου αρκεί μόνο μουστάρδα (senf) και μπούκοβο (tucana paprika) Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ενώ το "μπιφτέκι" είναι σχετικά λεπτό (στην φωτό δείχνει πιο παχύ απ' ότι είναι) η γευστική του παρουσία δεν περνάει σε καμιά περίπτωση απαρατήρητη. Ελπίζω με τη νέα προσπάθεια να είναι ορατές οι φωτογραφίες 10
Anorymous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 4η φωτο Pljeskavica (κάτι σαν βαλκανικό hamburger). Το συγκεκριμένο είναι από Βοσνία και είναι το αγαπημένο μου Ίσως δεν δείχνει τόσο εντυπωσιακό αφού μου αρέσει να το κρατάω απλό. Mπορείς να βάλεις διάφορα πράγματα μέσα αλλά εμένα μου αρκεί μόνο μουστάρδα (senf) και μπούκοβο (tucana paprika) Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ενώ το "μπιφτέκι" είναι σχετικά λεπτό (στην φωτό δείχνει πιο παχύ απ' ότι είναι) η γευστική του παρουσία δεν περνάει σε καμιά περίπτωση απαρατήρητη. Ελπίζω με τη νέα προσπάθεια να είναι ορατές οι φωτογραφίες μου ξυπνησες αναμνησεις μου θημισες την μπιφτεκοπιτα που ετρωγα φοιτητης στην καβαλα ετσι εμοιαζε εβαζα επιπλεον τυροκαυτερη ή ουγγαρεζα και τα σπαγε.
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ηντα 'πες μωρέ;;; Ti ηντα 'πες; scripta manent! Εδώ είσαι οι μπαμιες με κοτοπουλο στο φουρνο μαζι φετα ειναι λουκουμι.
Anorymous Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ti ηντα 'πες; scripta manent! ναι δεκα μπαμιες σε ολοκληρο κοτοπουλο με μισο κιλο φετα ειμαι ενοχος https://www.youtube.com/watch?v=AOm7bB9wRVg
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είπες αριθμό οπότε μπορεί να μιλούσες και για 100 Εξάλλου τι μία, τι εκατό, η μπάμια είναι μπάμια κι αυτή η δήλωση θα σε ακολουθεί για πάντα
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Φαι.jpg Ωωωω τι ειναι το πρωτο?
haris_216 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Πρωινα προς μεσημερι απο Σαμοθρακη ........................... Και φωτό να τρως σάντουιτς ξαπλωτός σε καμιά βάθρα, πάλι στο anti-fitness υπάγεται και δεν θα μας χαλούσε καθόλου Αν βέβαια η φωτό δείχνει σκαρφάλωμα, ξεφεύγει από τα δικά μας 2
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ωωωω τι ειναι το πρωτο? Φιλε το πρωτο ηταν για εγκεφαλικο πραγματικα. Απο τα πιο νοστιμα wrap που εχω φαει στην ζωη μου και εχω φαει σε διαφορες παραλλαγες και σε διαφορα μερη του κοσμου, πραγματικα εξαιρετικο .Η σως που εχει και τα μπαχαρικα με το κοτοπουλο δημιουργουσαν μια γευστικη πανδαισια . Μετα ειχα κολησει και πηγαινα καθε πρωι 5km με το αμαξι για να τρωω αυτο . Και φωτό να τρως σάντουιτς ξαπλωτός σε καμιά βάθρα, πάλι στο anti-fitness υπάγεται και δεν θα μας χαλούσε καθόλου Αν βέβαια η φωτό δείχνει σκαρφάλωμα, ξεφεύγει από τα δικά μας Ναι εγω δεν αραζα στις βαθρες ,ειναι για τους εναλλακτικους αυτα ,εκανα jump εκει ,καναμε canyoning εχει ενα απο τα μεγαλυτερα φαραγγια και ενα που ειναι ο μοναδικος καταρρακτης στην Ελλλαδα που χυνεται στην θαλασσα μετα απο 230m rapel και σε μαζευει φουσκωτο . 2
haris_216 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι εγω δεν αραζα στις βαθρες ,ειναι για τους εναλλακτικους αυτα ,εκανα jump εκει ,καναμε canyoning εκει εχει ενα απο τα μεγαλυτερα φαραγγια και ενα που ειναι ο μοναδικος καταρρακτης στην Ελλλαδα που χυνεται στην θαλασσα μετα απο 230m rapel και σε μαζευει φουσκωτο . Συγνώμη, κανείς δεν θα του κάνει report αυτού του τύπου, τόσο off-topic που βγαίνει; 1
d_crazy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μου φέρνεις την ρημάδα την μπύρα,μου φέρνεις και πατατάκια ,μου φέρνεις και ξηροκάρπιο, οτι πιο ύπουλο anti-fitness υπάρχει! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις