Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε να συνεισφέρω κι εγώ στην εξέλιξη του topic

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από πρόσφατο ταξίδι εις την βαλκανικήν.

Όπως είναι άλλωστε εμφανές και από τις φωτογραφίες, δεν είναι σε γκλαμουράτα εστιατόρια αφού ούτε στο στυλ μας είναι αλλά ούτε και μας ήταν το ζητούμενο στο ταξίδι και τις περιοχές που πήγαμε.

Πιο πολύ παραδοσιακό street food θα το έλεγα

Λοιπόν:

1η και 2η φωτο

Burek sa mesom (μπούρεκ με κρέας)

παραδοσιακό συνταγή που υπάρχει σε όλα τα βαλκάνια (εδώ από το Μαυροβούνιο) με παρεμφερείς ονομασίες και σε διάφορες εκδοχές (με κρέας, τυρί, πατάτα, κλπ)

3η φωτο

Cevapi ή cevapcici (κεμπαμπάκια που σερβίρονται με πιτοειδές "ψωμί" και κρεμμύδι)

Συνταγή που λίγο πολύ υπάρχει σε όλες τις βαλκανικές χώρες (εδώ από Βοσνία).

Ιδιαίτερα όμορφος ο συνδυασμός με αυτή την πιτούλα (αν και η συγκεκριμένη δεν ήταν η καλύτερη που έχω φάει αφού ήταν παραπάνω λαδωμένη απ' ότι θα ήθελα)

4η φωτο

Pljeskavica (κάτι σαν βαλκανικό hamburger).

Το συγκεκριμένο είναι από Βοσνία και είναι το αγαπημένο μου

Ίσως δεν δείχνει τόσο εντυπωσιακό αφού μου αρέσει να το κρατάω απλό. Mπορείς να βάλεις διάφορα πράγματα μέσα αλλά εμένα μου αρκεί μόνο μουστάρδα (senf) και μπούκοβο (tucana paprika)

Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ενώ το "μπιφτέκι" είναι σχετικά λεπτό (στην φωτό δείχνει πιο παχύ απ' ότι είναι) η γευστική του παρουσία δεν περνάει σε καμιά περίπτωση απαρατήρητη.

post-184736-0-79189500-1504726421_thumb.jpg

post-184736-0-43647600-1504726440_thumb.jpg

post-184736-0-63831600-1504726464_thumb.jpg

post-184736-0-06710200-1504726484_thumb.jpg

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.

Ανοιγει bullseye στη Καλλιθεα παρεπιπτωντος. Προβλεπεται αυξηση της χοληστερίνης ανα μεσο ορο κατοικου στο δημο μας κατα 666%

Γιατί δεν έχει άλλα μπεργκεράδικα η Καλλιθέα? μου αρέσει το ποσοστό σου πάντως :devil:

Δημοσ.

Λίγο καθυστερημένα η τούρτα γενεθλίων μου :)

Τόμι η επιστροφή...  Άδειο το αντιφίτνες χωρίς εσένα! :cry:  Πάντα γερός δυνατός και να θυμάσαι από πού ξεκίνησες!

Από το αντιφίτνες :P

• Like 2
Δημοσ.

Το ξέρω, γι' αυτό λέω πάντα γερός και δυνατός :P  Έστω και λίγο όμως να του δίνεις να καταλαβαίνει! d015.gif  Όπως και να 'χει σε λίγο καιρό θα είσαι πάλι πλήρως εδώ για μεγάλα αντιφιτνεσικά γλέντια!

• Like 1
Δημοσ.

Είχα λίγο χρόνο σήμερα και έφτιαξα ένα δυνατό μεσημεριανό

IMG_125237_HDR.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...