Fotis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Σαμοθρακη εκτος απο το κατσικι που το βρισκεις παντου στο νησι και σε ολες τις παραλλαγες ειχαν και εξαιρετικα γλυκα .Το Cheesecake ηταν επος και εχω φαει κορυφαια cheesecakes κατα καιρους . Η μπυρα ειναι η χαρακτηριστικη του νησιου σε πολυ μικρη παραγωγη δεν ξερω αν μπορεις να την βρεις και σε αλλα μερη . 14
evabb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Σημερα ειχε τελευταιο επεισοδειο games of thrones οποτε το τιμησα δεοντος πως μπορουσες και ετρωγες, εχω εβλεπα και ουρλιαζα μονο.
Speculoos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 θα εφτανα 600 κιλα αν ειχα τετοια δουλεια. Λίγα κιλά παίζει να τα πάρεις αλλά σκέψου το περπάτημα που ρίχνεις στα αεροδρόμια Δεν ξέρω πως είναι ο unabomber αλλά η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν κατάφερα να μείνω σούπερ ντούπερ φιτ, στην τελική αν ήμουν φιτ δε θα είχα θέση σε αυτό το νήμα
evabb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Λίγα κιλά παίζει να τα πάρεις αλλά σκέψου το περπάτημα που ρίχνεις στα αεροδρόμια Δεν ξέρω πως είναι ο unabomber αλλά η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν κατάφερα να μείνω σούπερ ντούπερ φιτ, στην τελική αν ήμουν φιτ δε θα είχα θέση σε αυτό το νήμα το περπατημα δεν καει τπτ, ουτε καν το τρεξιμο δεν καιει.
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το πρώτο και το δεύτερο πιάτο τα σπάνε.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το Cheesecake ηταν επος To πιστεύω. Μέχρι Σαμοθράκη είναι ικανή να φτάσει η χάρη μου για χάρη του
hliastsek Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ^^^ μερος? (Γιατι δεν γράφεται που ειναι το μαγαζι!?) Ειναι στο κεντρο της Καλαματας! Το μαγαζι λεγεται Blossom Owl 1
opera Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Σήμερα μετά τα 20Κ τρέξιμο ήρθε η καταιγίδα,3 λουκάνικα πεπερόνε,τζατζίκι και τσίπουρο. Χτύπησα και μια φέτα καρπούζι και τώρα βογκάω.
tommybertsen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 το περπατημα δεν καει τπτ, ουτε καν το τρεξιμο δεν καιει. Μάλλον κάνεις πλάκα... 1
Demetra_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 To πιστεύω. Μέχρι Σαμοθράκη είναι ικανή να φτάσει η χάρη μου για χάρη του Ω ρε μαν και γω τρελαίνομαι για τούτο το γλυκάκι αλλά και για τη σοκολατένια παραλλαγή του 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 To πιστεύω. Μέχρι Σαμοθράκη είναι ικανή να φτάσει η χάρη μου για χάρη του Πάμε παρέα Τριλο, θα πάρουμε και τη Δήμητρα. Vacations. 2
Fotis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Πάμε παρέα Τριλο, θα πάρουμε και τη Δήμητρα. Vacations. Καλα κρασια ας ερχοσασταν οταν ημουν εγω ... 1
Anorymous Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τί είναι αυτό δίπλα από την πίτσα; ριγγατονι φουρνου με πεπερονι πως μπορουσες και ετρωγες, εχω εβλεπα και ουρλιαζα μονο. την πιτσα με τα ριγγατονι τα εφαγα στο πρωτο τεταρτο και το παγωτακι το αφησα για το τελος για να γλυκανει την αναμονη για την επομενη σεζον
Προτεινόμενες αναρτήσεις