Unabomber Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγώ έχω απορία το δουλειά κάνει ο Unabomber και τρώει συχνά τέτοια φαγητά και πόσο καιρό τα τρώει. Απλά μου φαίνονται κάπως υπερβολικά και ελπίζω γερό να είναι το παλικάρι και να μην έχει πάει νοσοκομείο. Και εις ανώτερα, Unabomber. Ε, ολο και καποια δουλιτσα θα κανω και γω... no worries... Φυσικα και δεν ειναι 1 day or week τα παραπανω, οποτε δεν τα θεωρω κατι υπερβολικο. Hospital is a no go for me! 4
Speculoos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγώ έχω απορία το δουλειά κάνει ο Unabomber και τρώει συχνά τέτοια φαγητά και πόσο καιρό τα τρώει. Απλά μου φαίνονται κάπως υπερβολικά και ελπίζω γερό να είναι το παλικάρι και να μην έχει πάει νοσοκομείο. Και εις ανώτερα, Unabomber. Σε οποιαδήποτε δουλειά που σε θέλει να είσαι κάθε τρεις και λίγο στο δρόμο/αεροπλάνο, είναι λογικό να τρως έτσι 2
mylo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ε, ολο και καποια δουλιτσα θα κανω και γω... no worries... Φυσικα και δεν ειναι 1 day or week τα παραπανω, οποτε δεν τα θεωρω κατι υπερβολικο. Hospital is a no go for me! Δε ξέρω γιατί αλλά ζήλεψα αυτό με τη Pepsi. Για πες καλό;
Anorymous Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πάντως. Αν τουλάχιστον έχεις μια ιδέα από μαγειρική. ------------ Μαζί με ένα μπούτι αρνί, μπήκαν στο ξυλόφουρνο και κάτι τυρόπιτες. Τα πανσετοκόκκαλα είναι ένας απίστευτος μεζές, όμως δυστυχώς έχω μόνο τη φωτό πριν: Ναι ξέρω από μαγειρική αρκετά άλλα άλλο να το κάνεις εσύ άλλο να στο κάνουν άλλοι
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Σε οποιαδήποτε δουλειά που σε θέλει να είσαι κάθε τρεις και λίγο στο δρόμο/αεροπλάνο, είναι λογικό να τρως έτσι θα εφτανα 600 κιλα αν ειχα τετοια δουλεια. 1
deesnider Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Φυσικα και δεν ειναι 1 day or week τα παραπανω Μού χάλασες τη φαντασίωση, ρε! Πάνω πού ήθελα να σε ρωτήσω αν όλα αυτά ήταν ένα γεύμα... 4
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 H απομυθοποίηση ενός μύθου... Έπεσε στα μάτια μας!!!1! 3
Unabomber Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μού χάλασες τη φαντασίωση, ρε! Πάνω πού ήθελα να σε ρωτήσω αν όλα αυτά ήταν ένα γεύμα... I am just a human....
Grim Ripper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Human human αλλά τα γράφεις από το πρωινό έως το βραδινό οπότε όλοι νομίζουν ότι τα τρως σε μία ημέρα. 1
Anorymous Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 H απομυθοποίηση ενός μύθου... Έπεσε στα μάτια μας!!!1! προτεινω να τον αλειψουμε με πισσα και πουπουλα 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Αν είναι αυτός ο human, τότε ίσως και να τα έχει όλα σε ένα γεύμα... 2
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 προτεινω να τον αλειψουμε με πισσα και πουπουλα Προτείνω να του ρίξουμε ένα ban από δω μέχρι το Αμέρικα. (ακούει ο πιλ τανός??) O Human το τρώει όλο το φαγητό του... Κι εδώ που τα λέμε ΠΟΙΟΣ Ηuman... Ο Ηugeman! 1
Anorymous Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Προτείνω να του ρίξουμε ένα ban από δω μέχρι το Αμέρικα. (ακούει ο πιλ τανός??) O Human το τρώει όλο το φαγητό του... Κι εδώ που τα λέμε ΠΟΙΟΣ Ηuman... Ο Ηugeman! μονο μπαν εγω προτεινω εξορια σε νιση με βιγκαν χαχα λιγα τα λογια σου για τον σοσια μου 1
Anorymous Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Σημερα ειχε τελευταιο επεισοδειο games of thrones οποτε το τιμησα δεοντος 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις