Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπον προτεινω σ οποιον ειναι απο αθηνα να δοκιμασει γιαουρτλου κεμπαπ στο "το πανοραμα της βουλας" στη Βουλα. Εφαγα χτες και ηταν πολυ

Καλο. Επισης για σουβλατζιδικο εχει ωραιες πατατες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επικαλούμαι την πρώτη φορα και τα ελάχιστα υλικά =P

Άνετα τρωγόταν αλλά γενικά ούτε κρύο ούτε ζέστη γευστικά, δεν έχω φάει και ποτέ από έξω πίτσα με κοτόπουλο και δεν έχω να συγκρίνω (more and more excuses ...lol)

Απογευματινη λιγουριτσα, χτυπησα 2 πιροσκι λουκανικο απο τα νανου και 2 ντονατ κρεμα και κακαο για μετα με τον καφε.

Ολα μονο 2.5 ευρω νανε καλα ο νανουρις  :-D

zGFIAp3.jpg

• Like 1

Απογευματινη λιγουριτσα, χτυπησα 2 πιροσκι λουκανικο απο τα νανου και 2 ντονατ κρεμα και κακαο για μετα με τον καφε.

Ολα μονο 2.5 ευρω νανε καλα ο νανουρις  :-D

zGFIAp3.jpg

Μια φορα εχω παρει μονο ντονατ απο νανου (γιατι γενικα δεν ειμαι τοσο πολυ του γλυκου) και λεω κατσε να παρω και ενα πιροσκι μαζι. Δεν ειναι λιγο/πολυ απαισιο? :/

Μια φορα εχω παρει μονο ντονατ απο νανου (γιατι γενικα δεν ειμαι τοσο πολυ του γλυκου) και λεω κατσε να παρω και ενα πιροσκι μαζι. Δεν ειναι λιγο/πολυ απαισιο? :/

οχι ρε τουμπανο ειναι, το μονο που δεν με τρελαινει ειναι με τυρι αλλα τα αλλα λουκανικο-ζαμπον-πατατα ειναι πολυ καλα.

μωρε αυτος καλα θα ναι! :P

και εγω ενταξει ειμαι  :P παρα το οτι εχει πολυ χαμηλες τιμες η ποιοτητα του ειναι πολυ καλη.

• Moderators

Τα ντονατς του ειναι πολυ καλα ειναι η αληθεια, αλλα τα πιροσκι του δε μου αρεσουν καθολου. Βεβαια δεν τρελαινομαι γενικα για πιροσκι, οποτε...

:mad:

Τα ντονατς του ειναι πολυ καλα ειναι η αληθεια, αλλα τα πιροσκι του δε μου αρεσουν καθολου. Βεβαια δεν τρελαινομαι γενικα για πιροσκι, οποτε...

Αιμ γουοτσινγκ γιου....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...