Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω εγω  Τι υπερεκτιμημενος  να ειναι ?Ενα οικοδομικο  τετραγωνο εχει  πιασει  ,4 μαγαζια ανοιξε απο αυτο .

Απλη λογικη ειναι ...

και πηγαινει με 6η σε ανηφορα !!!! (γ@μ€ι μεσα στην "κριση" χωρις να μειωσει τιποτα στην ποιοτητα).

• Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

20170812_125755.jpg

20170812_214526.jpg

20170812_221802.jpg

Σε παραλληλο συμπαν  Aυτη ειναι η διαφορα μας , εσυ παραθεριζεις σε νησι των Κυκλαδων και εγω ειμαι   στο καμινι της Αθηνας αχχχ...

• Like 2
Δημοσ.

Φωτη με γλωσσοφαγες και η σαλατα ειχε φουλ πιπερι, τη γυρισα πισω κι εφεραν αλλη

Εμενα ετσι μου αρεσει ,πικαντικη !

• Like 1
Δημοσ.

Παιδάκια για πείτε κανένα καλό μαγαζί για brunch με γλυκές γεύσεις χωρίς να σε πιάνει αηδία από την ζάχαρη κέντρο ή νότια. Ένα που είχα κατά νου έχει κλείσει για τον Αύγουστο...

Δημοσ.

Παιδάκια για πείτε κανένα καλό μαγαζί για brunch με γλυκές γεύσεις χωρίς να σε πιάνει αηδία από την ζάχαρη κέντρο ή νότια. Ένα που είχα κατά νου έχει κλείσει για τον Αύγουστο...

Oh mama & moorings

• Like 1
Δημοσ.

Χθες την είδα ασιατικά :lol:  , κοτόπουλο με ρύζι κάρυ γάλα καρύδας και ανανά το ένα και το άλλο ουντον με μοσχαράκι, πιπεριές, κρεμμύδι και κασιους 

qCnbTXE.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Και Rey Pablo επίσης.

• Like 1
Δημοσ.

Momo στη Καλλιθεα. Εκπληκτικο μαγαζι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...