Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά δεν είναι και να πέφτεις κάτω ο Αρίστος...

οκ ένα μαγαζί με καλό σέρβις είναι και συμπαθητικές γεύσεις...

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι κανείς δεν είπε ότι είναι κάτι το οποίο πρέπει να μπει σε bucket list.

Επίσης σχετικά με το τι "πέφτει κάτω" ο καθένας μας είναι (τις περισσότερες φορές) καθαρά υποκειμενικό αφού αφορά συνήθειες, εμπειρίες, προτιμήσεις, κλπ.

Ο "Αρίστος" είναι μια πολύ καλή πρόταση εξόδου την οποία εύκολα ξανατιμάς χωρίς να σκεφτείς "ρε συ αφού εδώ ήμασταν τον περασμένο μήνα".

• Like 1
Δημοσ.

Ο "Αρίστος" είναι μια πολύ καλή πρόταση εξόδου την οποία εύκολα ξανατιμάς χωρίς να σκεφτείς "ρε συ αφού εδώ ήμασταν τον περασμένο μήνα".

Δε διαφωνώ μαζί σου, απλά στο μυαλό μου έχω 5~10 μαγαζιά στα οποία εύκολα ξαναπάω σε μια βδομάδα και όχι ένα μήνα :D

Κατά τα άλλα προφανώς, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :)

Πιτόγυρα πάντως δεν έχει 

Δημοσ.

Btw (αν και σχετικο με το θεμα), αυτα λένε τιποτα? Έχει ένα διπλα στη δουλειά και δεν εχω αξιωθει να δοκιμάσω ακομα.

ωραια ειναι αλλα στο mall στον αγιο δημητριο που εχει και δοκιμασα δεν ειχε μπαλιτσες ταπιοκα. ειχε μονο μπαλιτσες με χυμο.

Φάτε να δω τι θα καταλάβετε. Α μα πια, δεν είναι να μπαίνουμε εδώ μέσα λέμε.  :P  :lol:

μπαινεις κοιτας και φευγεις.

• Like 2
Δημοσ.

Φώτη αξίζει ο Αρίστος; Αν και Φαληριώτισσα φοβάμαι μήπως είναι υπερεκτιμημένος.

Btw (αν και σχετικο με το θεμα), αυτα λένε τιποτα? Έχει ένα διπλα στη δουλειά και δεν εχω αξιωθει να δοκιμάσω ακομα.

Το bubblelicious (?) έχει με ταπιόκες, τα bubble tale από την άλλη όχι.

Ναι τα αυθεντικά είναι πολύ ωραία.

Δημοσ.

Βραδινη λιγουρα, μεριδα κεμπαπ ( αγαπημενο κρεας μετα την προβατινα). Εξαιρετικό για την περιοχη που βρισκομαι και οχι απλο μπιφτεκι με παραπανω μυρωδικα οπως γινεται συνήθως

post-287145-0-28591900-1502487789_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξερω σε ποια περιοχη μενεις, αλλα η Galeone (που κανει και delivery) εχει ωραια πιτσα (οχι σαν κατι αλλες που κολυμπανε στο λαδι).

Περιοχη: μεταξυ Γαλατσιου και Α. Πατησιων, στην οδο Τραλλεων.

Μιλαμε ισως για το μεγιστο vfm μαγαζι το οποιο εχει τα παντα σουπερ νοστιμα σουπερ ποσοτητες και σουπερ τιμες

Χτες πηρα το αγαπημενο μου γιγαντιαιο σνιτσελ 

tis-oras-snitsel-xoirino-600x600.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Φώτη αξίζει ο Αρίστος; Αν και Φαληριώτισσα φοβάμαι μήπως είναι υπερεκτιμημένος.

Ξερω εγω  Τι υπερεκτιμημενος  να ειναι ?Ενα οικοδομικο  τετραγωνο εχει  πιασει  ,4 μαγαζια ανοιξε απο αυτο .

Απλη λογικη ειναι ...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...