Getta Robo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Λοιπον και εγω παραδοξως με αυτα παθαινω ζημια καθε φορα . Ισως γιατι τα εχω στερηθει επειδη η μανα μου δεν ξερει να μαγειρευει και τα εκανε χαλια και ολες οι γκομενες που ειχα με εξαιρεση την τελευταια δεν ηξεραν να κανουν επισης ουτε αυγο χαχαχαχαχα Ερωτηση απο περιεργια, υποθετω πως στα ταξιδια που εχεις κανει, δοκιμασες κασαβα τηγανιτη. Δεν σου καθεται περιεργα να τρως πατατες; Απο τοτε που δοκιμασα εγω κασαβα, μου ειναι πολυ υποδιεστερες οι πατατες.
jeandoumpier Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 με κατέστρεψες .... Γιατί δεν σου αρέσει; Από τα ωραιότερα φαγητά που ανακαλύφθηκαν...
deesnider Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Γιατί δεν σου αρέσει; Από τα ωραιότερα φαγητά που ανακαλύφθηκαν... Βρωμάει σαν ποδαρίλα ψόφιου πτώματος ψοφιμιού... 3
jeandoumpier Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Βρωμάει σαν ποδαρίλα ψόφιου πτώματος ψοφιμιού... Τί να κάνεις, γούστα είναι αυτά.
Demetra_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Γιατί δεν σου αρέσει; Από τα ωραιότερα φαγητά που ανακαλύφθηκαν...Ισα ισα τη λατρευω
j0hnn1e Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Βρωμάς μετά σαν ποδαρίλα ψόφιου πτώματος ψοφιμιού... Fixed, thank me later 3
Fotis13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ερωτηση απο περιεργια, υποθετω πως στα ταξιδια που εχεις κανει, δοκιμασες κασαβα τηγανιτη. Δεν σου καθεται περιεργα να τρως πατατες; Απο τοτε που δοκιμασα εγω κασαβα, μου ειναι πολυ υποδιεστερες οι πατατες. Δεν ξερω καν τι ειναι αυτο ,μπορει να το εχω φαει και να μην το ξερω χαχα. με κατέστρεψες .... οχι ακομα . 1
Getta Robo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεν ξερω καν τι ειναι αυτο ,μπορει να το εχω φαει και να μην το ξερω χαχα. Χμ, ισως το δοκιμασες ως ταπιοκα/γιουκα/μανιοκα. Ριζοκονδυλος φυτου ειναι, μοιαζει πολυ με την γλυκοπατατα στην εμφανιση. https://youtu.be/owcr3gG1HKA Δεν λεω καλες οι πατατες, αλλα καθε μα καθε φορα λεω μακαρι να μπορουσα να εχω κασαβα. Το μελεταω ομως σαν καλλιεργεια.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 tapioca που βαζουν και στα bubble teas! Btw (αν και σχετικο με το θεμα), αυτα λένε τιποτα? Έχει ένα διπλα στη δουλειά και δεν εχω αξιωθει να δοκιμάσω ακομα.
V for Vagelis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 L'Osteria, δεν είναι όμως Ελλάδα. Είναι γερμανική αλυσίδα σε κεντρική και βόρεια Ευρώπη. 5
theoritikos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αυτός ο Αρίστος είναι σκέτη ζημιά. Με πήγε κάποτε τυχαία ένας φίλος για πιτόγυρα, και έκτοτε όποτε είμαι στην γειτονιά τον τιμάω 2
haris_216 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αυτός ο Αρίστος είναι σκέτη ζημιά. Με πήγε κάποτε τυχαία ένας φίλος για πιτόγυρα, και έκτοτε όποτε είμαι στην γειτονιά τον τιμάω Υπάρχουν και χειρότερα. Τί να πω εγώ που μένω στη γειτονιά; υγ Οκ, όχι ακριβώς δίπλα αλλά στην ευρύτερη περιοχή και άρα με σκανδαλιστικά εύκολη/γρήγορη πρόσβαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις