Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον και εγω παραδοξως με αυτα παθαινω ζημια καθε φορα .

Ισως γιατι τα εχω στερηθει επειδη η μανα μου δεν ξερει να μαγειρευει και τα εκανε χαλια και ολες οι γκομενες που ειχα με εξαιρεση την τελευταια δεν ηξεραν να κανουν επισης ουτε αυγο χαχαχαχαχα

Ερωτηση απο περιεργια, υποθετω πως στα ταξιδια που εχεις κανει, δοκιμασες κασαβα τηγανιτη. Δεν σου καθεται περιεργα να τρως πατατες; Απο τοτε που δοκιμασα εγω κασαβα, μου ειναι πολυ υποδιεστερες οι πατατες.

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δεν σου αρέσει; Από τα ωραιότερα φαγητά που ανακαλύφθηκαν...

Βρωμάει σαν ποδαρίλα ψόφιου πτώματος ψοφιμιού...

• Like 3
Δημοσ.

Ερωτηση απο περιεργια, υποθετω πως στα ταξιδια που εχεις κανει, δοκιμασες κασαβα τηγανιτη. Δεν σου καθεται περιεργα να τρως πατατες; Απο τοτε που δοκιμασα εγω κασαβα, μου ειναι πολυ υποδιεστερες οι πατατες.

Δεν ξερω καν τι ειναι αυτο ,μπορει να το εχω φαει και να μην το ξερω χαχα.

με κατέστρεψες ....

οχι ακομα .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω καν τι ειναι αυτο ,μπορει να το εχω φαει και να μην το ξερω χαχα.

Χμ, ισως το δοκιμασες ως ταπιοκα/γιουκα/μανιοκα.

Ριζοκονδυλος φυτου ειναι, μοιαζει πολυ με την γλυκοπατατα στην εμφανιση.

https://youtu.be/owcr3gG1HKA

Δεν λεω καλες οι πατατες, αλλα καθε μα καθε φορα λεω μακαρι να μπορουσα να εχω κασαβα.

Το μελεταω ομως σαν καλλιεργεια.

:)

• Moderators
Δημοσ.

tapioca που βαζουν και στα bubble teas!

Btw (αν και σχετικο με το θεμα), αυτα λένε τιποτα? Έχει ένα διπλα στη δουλειά και δεν εχω αξιωθει να δοκιμάσω ακομα.

Δημοσ.

Αυτός ο Αρίστος είναι σκέτη ζημιά. Με πήγε κάποτε τυχαία ένας φίλος για πιτόγυρα, και έκτοτε όποτε είμαι στην γειτονιά τον τιμάω  :-) 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτός ο Αρίστος είναι σκέτη ζημιά. Με πήγε κάποτε τυχαία ένας φίλος για πιτόγυρα, και έκτοτε όποτε είμαι στην γειτονιά τον τιμάω  :-)

Υπάρχουν και χειρότερα.

Τί να πω εγώ που μένω στη γειτονιά; :-)

υγ Οκ, όχι ακριβώς δίπλα αλλά στην ευρύτερη περιοχή και άρα με σκανδαλιστικά εύκολη/γρήγορη πρόσβαση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...