Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το αγαπημενο μου ειναι τηγανιτη φετα με αλευράκι πατάτες τηγανιτές και τηγανιτο κρεμμυδι και ψωμι οχ αμαν.. και καμια ντοματα στα τέσσερα να σπαει η λαδιλα μοχοχοχοχχο  :devil: 

• Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα κοντοσουβλια που χρωσταγα απο την προηγουμενη φορα. Το ενα κομπλε το αλλο ντοματα κρεμμυδι τυροκαφτερη, με εξτρα κοκκινο πιπερι. Και για τελος σουφλε σοκολατας με παγωτο. Την επομενη το γεμιστο ψωμακι και η βαφλα

post-287145-0-43265800-1502232418_thumb.jpg

post-287145-0-24614800-1502232450_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

αυγα ματια με πατατες τηγανιτες = η πεμπτουσια της ζωης.

Λοιπον και εγω παραδοξως με αυτα παθαινω ζημια καθε φορα .

Ισως γιατι τα εχω στερηθει επειδη η μανα μου δεν ξερει να μαγειρευει και τα εκανε χαλια και ολες οι γκομενες που ειχα με εξαιρεση την τελευταια δεν ηξεραν να κανουν επισης ουτε αυγο χαχαχαχαχα

• Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

Κι εμενα οι πατάτες με τα αυγα ηταν που με τσακισαν σε αυτες τις φωτο και δεν ειμαι τρελος fan των αυγων. Αλλα πραγματικά ετσι που τα βλεπω θελω απλα να τα μακελεψω.

• Like 4
Δημοσ.

Με καγιανά (στραπατσάδα) δηλαδή δεν την βρίσκει κανείς ;

(Θα φτιάξω σήμερα με αυγά από τις κότες μου και ντομάτες από τον κήπο μου)

• Like 4
Δημοσ.

Λεβεντόπαιδο, ο Αρίστος :-D . Είχα ακούσει/διαβάσει γι'αυτόν, αλλά δεν έτυχε να πάω...Πολύ ωραία φαίνονται τα πιάτα πάντως! Αυτό με το σουσάμι τί ακριβώς είναι;

Γράψε μας και ποιο μαγαζί είναι & σε ποια περιοχή αν θέλεις.

Δημοσ.

Λεβεντόπαιδο, ο Αρίστος :-D . Είχα ακούσει/διαβάσει γι'αυτόν, αλλά δεν έτυχε να πάω...Πολύ ωραία φαίνονται τα πιάτα πάντως! Αυτό με το σουσάμι τί ακριβώς είναι;

Παστουρμαδοπιτα 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...