Anorymous Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Έχουμε καμία πρόταση για κολααμενο γλυκό στα.νοτια? κωστης στο μετρο του νεου κοσμου ολα του τα γλυκα ειναι εξαιρετικα 3
tommybertsen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Γλυφαδα στο φετιτσιο,"κρεπα 49" θα ζητησεις. Π.Φαληρο/Ν.Σμυρνη απο zuccherino ζητα "nutella oreo παστα με παγωμενη σοκολατα γαλακτος που παγωνει" Έφαγα κι αυτό που είπες απο Zuccherino. Ωραίο, δε λέω, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν πρώτη βδομάδα που ήμουν εδώ, δε θυμάμαι τι κόστισε. Το άλλο δε το γνωρίζω. Είχα δει ένα ενδιαφέρον (δε δοκίμασα όμως) στη Γλυφάδα (θέλαμε να πάμε και το ξεχάσαμε),ονόματι Twins Crepes. Πρέπει να είναι κοντά αυτά τα δύο! Αν το ξέρει κανείς, please elaborate μπας και δείξουμε τίποτα αξιόλογο και δε μας μαλώνει ο Fotis13 κωστης στο μετρο του νεου κοσμου ολα του τα γλυκα ειναι εξαιρετικα Έχω περάσει 5-6 φορές από μπροστά, δε μου'κοψε να μπω να δοκιμάσω! I trust your judgement, but not your camera 1
Unabomber Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 As usual day starts with...... bacon bagel.. and goes on...... Yummy steak fillet.... Its summer time.... so Lobster time..... we can't forget the burger!!!! burger has fallen!!!! its bacon time again.... and of course...... Cotton Candy (floss) ice- cream 26
Anorymous Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Έφαγα κι αυτό που είπες απο Zuccherino. Ωραίο, δε λέω, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν πρώτη βδομάδα που ήμουν εδώ, δε θυμάμαι τι κόστισε. Το άλλο δε το γνωρίζω. Είχα δει ένα ενδιαφέρον (δε δοκίμασα όμως) στη Γλυφάδα (θέλαμε να πάμε και το ξεχάσαμε),ονόματι Twins Crepes. Πρέπει να είναι κοντά αυτά τα δύο! Αν το ξέρει κανείς, please elaborate μπας και δείξουμε τίποτα αξιόλογο και δε μας μαλώνει ο Fotis13 Έχω περάσει 5-6 φορές από μπροστά, δε μου'κοψε να μπω να δοκιμάσω! I trust your judgement, but not your camera καλα την καμερα μου ουτε εγω την εμπιστεύομαι χαχα , εχει πολυ ωραιο παγωτο αυτα που παιρνω συνηθως οταν δεν εχει πολυ ζεστη ειναι μπλακ φορεστ, τσιζ κεικ και παστα κουκις 1
margaritagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Στανταρ εισαι νοτια Που ακριβως ομως; Τήνο 1
adi32 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω ξεχωρίσει αυτά1) πάστα με τρεις σοκολάτες με βάση μπισκότο στην Ανεμώνη Γλυφάδα. Ακριβη και μικρή αλλά ίσως η καλύτερη πάστα σοκολάτα που έχετε φάει.2) Μιλφειγ παγωτό στο kitchen bar. Το φτιάχνει ο σεφ εκείνη την ώρα με παγωτό βανίλια και σοκολάτα και κρέμα Μιλφειγ 3) Lemon pie από το quartier στη Βούλα. Πανάλαφρο με τρομερό μπισκότο από κάτωΤρως για πλάκα όλη την τούρτα Γενικά για μένα μια πιαταρα φαγητό δεν πιάνει μία σε γεύση μπροστά σε ένα μικρό κομμάτι ποιοτικού γλυκού Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2017 από adi32 8
Anorymous Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 βάζω πλάνα αρχείου γιατί δεν πρόλαβα να βγάλω φώτο, πήρα ριγγατονι με πεπερόνι και cheese sause από pizza fan και τα έσπαγε άγρια και μετά έπαιξε παγωτακι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις